Horecacentrum Brabant Avaliações

1.392
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een enorm leuk bedrijf om eens rond te kijken. Groot assortiment, diverse prijs klassen en enthousiaste medewerkers die je, naast een heerlijk kopje koffie, bij entree duidelijk uitleggen hoe het... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hadden op zaterdagochtend een lekkende voorspoeldouche slang, en ze zijn meteen gaan zoeken of ze er nog 1 hadden liggen. Als service aan ons meegegeven. Nogmaals bedankt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onze eerste bestelling bij Horecacentrum Brabant verliep uitstekend. Je wordt vanaf het moment van bestellen op de hoogte gehouden over je bestelling: Direct mail dat je besteld hebt, factuur rechtstr... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wat een bijzondere ervaring bij dit bedrijf, eerst gebeld en er werd aangegeven “kom langs en er zijn altijd 4 verkopers aanwezig die u graag helpen”. Bij aankomst werd er gezegd kijk zelf maar en daa... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Atacadista de Eletrodomésticos
  2. Bar e Restaurante com Venda de Móveis
  3. Fornecedor de Equipamentos
  4. Loja de Materiais Elétricos

Sobre Horecacentrum Brabant

Horecacentrum Brabant is gespecialiseerd in verkoop van nieuwe en gebruikte horeca apparatuur zoals vaatwasmachines, koel- en vriesapparatuur, combi-ovens, kook-, bak- en braadapparatuur, keukenmachines, werktafels, spoeltafels, en meer.

Uitgebreide Showroom:
In onze uitgebreide showroom in Leende zijn al onze producten te zien zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Bezoek onze showroom
Deskundig advies:
Bij Horecacentrum Brabant werken gespecialiseerde mensen die u kunnen voorzien van het beste advies.

Goede prijs-kwaliteitverhouding:
Bij Horecacentrum Brabant vinden we het belangrijk dat kwaliteit betaalbaar is. Daarom hebben al onze producten de scherpste prijs in de markt en is er voor elk budget een passend product te vinden. Koop uw professionele apparatuur tegen de beste prijzen in onze webshop. Of zoek het product dat u zoekt en haal het bij ons op.

Grote voorraad:
Wij hebben continu meer dan 2500 producten op voorraad. Daardoor kunnen we ons gehele assortiment direct uitleveren en zijn er geen wachttijden. Bekijk de actuele voorraad nieuwe en gebruikte horecaapparatuur op onze website Horecacentrum Brabant.

Inkoop gebruikte horeca apparatuur:
Horecacentrum Brabant koopt ook uw horeca apparatuur op. Wij brengen altijd een serieus en zakelijk bod uit. Discretie is gewaarborgd. Horecacentrum Brabant is een betrouwbare partner die snel en professioneel handelt. Ik wil iets aanbieden

Bekijk al onze categorieën:
Koken & bakken Voedselbereiding Buffet & warmhouden Barapparatuur & koffie/thee RVS meubilair Horeca vaatwassers Afzuiging Meubilair & inrichting Overig

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 90% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Todas as avaliações

(1.392)

386 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Easy transaction

Easy transaction, great quality!

Top 👍🏻

8 de junho de 2026

Dear Tamar,

Thank you for sharing your very nice review. We are happy that you are satisfied with the quality. We wish you all the best and hope you enjoy the product(s)!

Best regards,

onderdeel Propaanfrituur

4 jaar geleden hier 2 propaan frituren gekocht voor buiten events. nog altijd heel blij mee. laatst was er een onderdeel kapot van de aansturing. deze hebben ze kostenloos opstuurt om het te vervangen. en hij doet het weer na behoren. Super geregeld.

1 de junho de 2026
Avaliação não solicitada

Beste Stefan,

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Wijn zijn blij te horen dat je na 4 jaar nog steeds erg blij bent van de friteuses. Het is voor ons dan ook een kleine moeite geweest om je een voorradig onderdeel toe te sturen. We wensen je nog veel plezier van de friteuses!

aflevering keukenmachine

keurig netjes, werd bezorgd, en op de juiste plek alvast neergezet! TOP!

12 de junho de 2026

Beste Auke,

Dankjewel voor je mooie review. Goed om te horen dat de levering van de keukenmachine naar wens was. We wensen je er graag veel plezier van!

Aanrader!

Aanrader! Goed geïnformeerd en fijn contact gehad over het product. Zelf opgehaald waarbij ik vriendelijk en professioneel ben geholpen. Zeer goed assortiment voor een goede prijs. Zal deze zaak zeker aanraden!

9 de junho de 2026

Beste Amrish,

Dankjewel voor je mooie beoordeling en bijkomende aanrader. Goed om te horen dat je fijn contact hebt gehad en ook in de winkel naar wens geholpen bent. We wensen je graag veel plezier van de aankoop!

Afgebroken pootje? Direct opgelost

De frituurpan van onze oranjevereniging was gevallen, waardoor een pootje afbrak. Na telefonisch contact heb ik via WhatsApp foto's gestuurd van de frituurpan en het afgebroken pootje. Binnen twee dagen werd het nieuwe pootje al thuisbezorgd. Echt een topservice!

28 de maio de 2026
Avaliação não solicitada

Beste Harmen,

Dankjewel voor je mooie beoordeling. Wij zijn blij dat we jullie snel en naar wens hebben kunnen helpen zodat jullie de friteuse weer goed kunnen gebruiken. We wensen jullie er graag nog veel plezier van!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Netjes geleverd het product was…

Netjes geleverd het product was mooier dan ik gedacht heb

11 de junho de 2026

Beste Sebas,

Dankjewel voor je mooie beoordeling. Fijn dat de levering netjes naar wens was en dat het product zelfs je verwachtingen overtroffen heeft. We wensen je er graag veel plezier van!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alles stond keurig klaar van onze…

Alles stond keurig klaar van onze online bestelling. En producten zijn prima

Beste Graciëlla,

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de afhaling en de producten zelf. We wensen jullie er graag veel plezier van!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima apparaat voor een prima prijs

Prima apparaat voor een prima prijs. Snel geleverd.

11 de junho de 2026

Beste AZ,

Dankjewel voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat het apparaat, de prijs en de levering er van naar wens zijn en waren. We wensen je graag veel plezier van je aankoop!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Erg fijn geholpen bij een schade aan de…

Erg fijn geholpen bij een schade aan de gekochte friteuse. Zonder pardon kregen we een nieuwe. Heel blij met Horecacentrum.

10 de junho de 2026

Beste Kloe,

Dankjewel voor je mooie review. Onze excuses dat de friteuse in eerste instantie met schade geleverd is. Wij zijn blij dat we het naar wens voor je op hebben kunnen lossen. We wensen je graag vel plezier van de friteuse!

Beste Oosterwijk,

Dankjewel voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat de service naar wens was en dat het product goed in de smaak valt. We wensen je graag veel plezier van de aankoop!

Snelle levering en verzorgd

Snelle levering en verzorgd

6 de junho de 2026

Beste Estella,

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat de levering snel en naar wens was. We wensen je graag veel plezier van je aankoop!

Top kerel de verkoper

Top kerel de verkoper. Vlot en technisch

29 de maio de 2026

Beste Martijn,

Dank voor je mooie review. Fijn om te horen dat onze collega je goed heeft kunnen helpen. We wensen je graag veel plezier van je aankoop!

Fijn en vlot geholpen!

Beste Nb,

Dankjewel voor je fijne beoordeling. Goed dat we je naar wens van dienst hebben kunnen zijn. We wensen je graag veel plezier van je aankoop!

Top service!

Top service!

Beste Martijn,

Dank voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je te spreken bent over onze service. We wensen je graag veel plezier van je aankoop!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alle producten die ik door de jaren…

Alle producten die ik door de jaren heen gekocht heb zijn van goede kwaliteit.
Je wordt er vlot en professioneel te woord gestaan.

Beste Theo,

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat we je al meermaals naar wens van dienst hebben kunnen en mogen zijn. Goed om te horen dat de kwaliteit steeds aan de behoefte voldoet. We wensen je wederom veel plezier van je aankoop en zeggen graag weer tot ziens!

Beste Klant,

Dankjewel voor je fijne review. Goed om te horen dat we je naar wens van dienst hebben kunnen zijn. We wensen je veel plezier van je aankoop en staan in de toekomst graag weer voor je klaar!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prijs kwaliteitsverhouding dik in orde

Prijs kwaliteitsverhouding dik in orde. Snel geregeld.

Beste Martijn,

Dank voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat de prijs- / kwaliteitsverhouding van onze producten naar wens is. Goed ook dat alles snel geregeld was. We wensen je graag veel plezier van je aankoop!

Beste Ryan,

Dankjewel voor je leuke review. Fijn om te horen dat je een goed winkelbezoek gehad hebt. We wensen je veel plezier van je aankoop en zeggen graag tot ziens!

Hele nette prijzen

Hele nette prijzen, vriendelijk geholpen in de winkel

Beste de Groot,

Dankjewel voor je fijne review. Goed om te horen dat je tevreden bent over onze prijzen en dat we je naar wens hebben kunnen helpen in de winkel. We wensen je veel plezier van je aankoop en zeggen graag tot ziens!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

alles was duidelijk op de site

alles was duidelijk op de site, prijs is ok, product netjes op tijd afgeleverd, product is ook glimmend schoon

1 de junho de 2026

Beste Amar,

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat het hele soepel gelopen is en dat je tevreden bent over het product. We wensen je er graag veel plezier van!