Horecacentrum Brabant Avaliações

1.391
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een enorm leuk bedrijf om eens rond te kijken. Groot assortiment, diverse prijs klassen en enthousiaste medewerkers die je, naast een heerlijk kopje koffie, bij entree duidelijk uitleggen hoe het... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hadden op zaterdagochtend een lekkende voorspoeldouche slang, en ze zijn meteen gaan zoeken of ze er nog 1 hadden liggen. Als service aan ons meegegeven. Nogmaals bedankt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onze eerste bestelling bij Horecacentrum Brabant verliep uitstekend. Je wordt vanaf het moment van bestellen op de hoogte gehouden over je bestelling: Direct mail dat je besteld hebt, factuur rechtstr... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wat een bijzondere ervaring bij dit bedrijf, eerst gebeld en er werd aangegeven “kom langs en er zijn altijd 4 verkopers aanwezig die u graag helpen”. Bij aankomst werd er gezegd kijk zelf maar en daa... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Atacadista de Eletrodomésticos
  2. Bar e Restaurante com Venda de Móveis
  3. Fornecedor de Equipamentos
  4. Loja de Materiais Elétricos

Sobre Horecacentrum Brabant

Horecacentrum Brabant is gespecialiseerd in verkoop van nieuwe en gebruikte horeca apparatuur zoals vaatwasmachines, koel- en vriesapparatuur, combi-ovens, kook-, bak- en braadapparatuur, keukenmachines, werktafels, spoeltafels, en meer.

Uitgebreide Showroom:
In onze uitgebreide showroom in Leende zijn al onze producten te zien zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Bezoek onze showroom
Deskundig advies:
Bij Horecacentrum Brabant werken gespecialiseerde mensen die u kunnen voorzien van het beste advies.

Goede prijs-kwaliteitverhouding:
Bij Horecacentrum Brabant vinden we het belangrijk dat kwaliteit betaalbaar is. Daarom hebben al onze producten de scherpste prijs in de markt en is er voor elk budget een passend product te vinden. Koop uw professionele apparatuur tegen de beste prijzen in onze webshop. Of zoek het product dat u zoekt en haal het bij ons op.

Grote voorraad:
Wij hebben continu meer dan 2500 producten op voorraad. Daardoor kunnen we ons gehele assortiment direct uitleveren en zijn er geen wachttijden. Bekijk de actuele voorraad nieuwe en gebruikte horecaapparatuur op onze website Horecacentrum Brabant.

Inkoop gebruikte horeca apparatuur:
Horecacentrum Brabant koopt ook uw horeca apparatuur op. Wij brengen altijd een serieus en zakelijk bod uit. Discretie is gewaarborgd. Horecacentrum Brabant is een betrouwbare partner die snel en professioneel handelt. Ik wil iets aanbieden

Bekijk al onze categorieën:
Koken & bakken Voedselbereiding Buffet & warmhouden Barapparatuur & koffie/thee RVS meubilair Horeca vaatwassers Afzuiging Meubilair & inrichting Overig

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 90% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Todas as avaliações

(1.391)

386 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Snelle service

Snelle service, product als omschreven en veel keus

29 de maio de 2026

Beste Mark,

Dankjewel voor je mooie beoordeling. Goed om te horen dat je te spreken bent over onze service, ons assortiment en de product omschrijving. We wensen je graag veel plezier van je aankoop!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle feedback, duidelijke communicatie, goede service.

28 de maio de 2026

Beste Steffan,

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat je op alle 3 de genoemde vlakken zo tevreden bent. We wensen je graag veel plezier van je aankoop!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik raad jullie zeker aan.De service was…

Ik raad jullie zeker aan.De service was top 👌

Beste van Mulders,

Dankjewel voor je mooie review. Heel fijn om te horen dat jullie zo zijn te spreken over de service. Daarnaast mooi dat jullie ons aanraden. Graag wensen we jullie veel plezier van de aankoop!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De klantenservice en het onderhoud…

De klantenservice en het onderhoud verdienen geen enkele ster.

Beste M. Kwsara,

Wij betreuren het dat je niet tevreden bent over onze klantenservice echter is er bij ons in het systeem helaas geen onderhoud gekoppeld aan het bestelnummer van je review. Wij horen graag verdere feedback over wat we volgens jou beter kunnen doen. Wellicht kunnen we alsnog samen tot een oplossing komen of het in ieder geval beter doen in de toekomst. Je bent vrij om hier onder te reageren of ons een email te sturen. Hopende je zo voldoende geïnformeerd te hebben.

Always the best

I get full support from them, flexible and very cooperative and most importantly they have a lot of collections.

11 de maio de 2026

Dear Nanda,

Thankyou for your nice review. We are happy to hear we have been able to help you to your satisfactory. We hope you enjoy your products!

Best regards,

Uitgebreid assortiment, snelle levering

De keuze is ruim en voor elk budget. Ik heb een HCB vacumeerapparaat gekocht en ben heel tevreden.

5 de maio de 2026

Beste Daphne,

Dankjewel voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat ons aanbod goed is, en dat je zo tevreden bent over het vacumeerappraat. We wensen je er graag nog veel plezier van!

Derde aankoop gedaan

Derde aankoop gedaan. Snel, goede service.

13 de maio de 2026

Beste Zaltbommelse stadsbrouwerij,

Dankjewel voor je mooie review. Wijn zijn blij dat we je al meermaals naar wens van dienst hebben kunnen en mogen zijn. Dank voor het vertrouwen en veel plezier gewenst van de aankoop!

Beste Jeroen,

Dank voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat de site goed is bevallen en dat de snelle levering naar wens was. We wensen je graag veel plezier van je aankoop!

snel geleverd

snel geleverd

Beste mevrouw vgh consemulder,

Dank voor deze mooie beoordeling. We wensen je graag veel plezier van je bestelling!

Heel veel keuze

Heel veel keuze
Duurde wel wat langer voordat personeel beschikbaar was om te helpen.

Beste Brabander,

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Goed om te horen dat de keuze voldoende is. Onze excuses dat het wat langer heeft geduurd voordat je geholpen kon worden. Maandag en dinsdag zijn (wegens vaste sluitingsdagen in de horeca) vaak wat drukker dan de andere dagen. We wensen je graag veel plezier van je aankoop!

Ze zijn zeer klantvriendelijk

Ze zijn zeer klantvriendelijk. Behulpzaam. Het product werk.

Beste Lieve,

Dankjewel voor je mooie beoordeling. Heel fijn om te horen dat je onze collega's als zeer klantvriendelijke hebt ervaren. Goed dat het product zijn werk doet. We wensen je er graag veel plezier van!

Geweldig personeel

Geweldig personeel, toppers lopen er rond.

11 de maio de 2026

Beste Haris,

Dankjewel voor je mooie compliment aan onze collega's. Fijn dat je er zo over te spreken bent. We wensen je graag veel plezier van je aankoop!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Productvaatwasser was goed en de service ook

Product was goed en de service ook

30 de abril de 2026

Beste Anthony,

Dankjewel voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat de vaatwasser goed bevalt en dat je onze service als goed ervaren hebt. We wensen je graag veel plezier van de vaatwasser!

Snel en efficiënt

Snel en efficiënt. Een vraag: we hebben twee percolators gekocht (12 liter en 5,3 liter). Verkopen jullie ook bijhorende papieren koffiefiliters?
Vriendelijke groeten
Paul 0477 09 48 28

Beste Paul,

Dankjewel voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je het bestelproces als snel en efficiënt ervaren hebt. De papieren koffiefilters hebben wij helaas niet. We wensen jullie wel graag veel plezier van de aangekochte producten!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

“Snelle service en behulpzaam personeel”

Het team van Horecacentrum Brabant heeft mijn bestelling zeer snel verzonden. Het ontbrekende onderdeel uit het pakket werd ook meteen nagestuurd. Bedankt voor de snelle en goede service, jullie verdienen 5 sterren!”

Beste Orhan,

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Wij zijn blij dat deze zo positief is geweest en zeggen graag dankjewel voor de 5 sterren. We wensen je veel plezier van je aankoop!

Vlot snel juiste informatie

Vlot snel juiste informatie

30 de abril de 2026

Beste E.C. van Leeuwen,

Dankjewel voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de informatieverstrekking en de snelle levering. We wensen je graag veel plezier van je aankoop!

SUPER HELP EXTRA

SUPER HELP EXTRA

Beste Kadir,

Dankjewel voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. We wensen je graag veel plezier van je aankoop!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede ervaring bestelling en levering afwasmachine.

Goed advies ontvangen tav de beste keuze. Na het plaatsen van de order snelle opvolging en de toegevoegde opmerkingen serieus genomen. De levering in goed overleg gepland.
Kortom; prima service!

Beste André,

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat we je naar wens van dienst hebben kunnen en mogen zijn. We wensen je graag veel plezier van de afwasmachine!

Goed geholpen

Goed geholpen

1 de maio de 2026

Beste Ros,

Dankjewel voor je mooie review. Fijn om te horen dat we je naar wens hebben kunnen helpen. We wensen je graag veel plezier van je aankoop!

prima product

prima product. Alleen bezorging met GLS was wel wat gedoe.

1 de maio de 2026

Beste Jenielyn,

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat het product goed bevalt. Onze excuses dat er gedoe is geweest met onze transport partner. We zullen dit meenemen in onze evaluatie met hen. We hopen dat je ondanks het gedoe veel plezier hebt van het aangekochte product!