Veja o que dizem as avaliações
Efter køb af fem plakater modtager jeg dem kort tid efter desværre med en fragt skade på nogle af dem. Jeg tog dagen efter kontakt til kundeservice og oplevede en service som der kun findes få sted... Ver mais
Flotte plakater der giver ekstra kulør og farver i stuen. Nogle lidt vovede der mere hører til i soveværelset. Elsker provokationen i Hornsleths værker. Hurtig svar på chatten og god kundeser... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Experience the universe of Kristian von Hornsleth through exclusive products including unique paintings and posters, books, t-shirts, sculptures & accessories.
Informações de contato
Dinamarca
- hornslethshop.com
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hornsleth, Ja tak. BLEV DER SAGT!!
Hornsleth er en kunstner der deler vandene, ligesom Moses (ingen sammenligning i øvrigt), og han formår at provokere, skabe debat, og gir janteloven et ordentlig los. Hans kunst er kontroversiel, nogen vil sige grænseoverskridende...smag er svær at diskutere, så det vil jeg undlade. Derimod vil jeg rose Hornsleth Shoppen og medarbejderne bag. Der er ikke så meget pi$; du får hvad du bestiller, og næsten fra dag til dag, og så er der sgu mennesker der tager telefonen, hvilket efterhånden er en sjældenhed! Jeg kan kun sige tak for alt, og glæder mig til at skulle nyde min købte kunst.
God og hurtig service og ser frem til…
God og hurtig service og ser frem til at få den læst
hurtig levering og fair pris
Kom hurtig efter bestilling på hjemmeside, priserne er fair
Jeg syntes ikke det er okay og skal…
Jeg syntes ikke det er okay og skal betale 1000kr for at få en underskrift, man sidder i et vanvittigt dilemma, når virkelig gerne vil have den , meeeeen når bare det jeg købte for , var en formue for mig i sig selv på pension æv
Perfekt service og hurtig levering
Kunst og service i verdensklasse!
Værkerne taler for sig selv, og efter min mening er det top lækker kunst - har købt lidt plakater og de blev sendt super forsvarligt indpakket. Så næste gang bliver det et originalt værk, for sådan et står højt på min ønskeliste. Men indtil da vil jeg nyde de fede plakater jeg har købt, og tak for fantastisk service omkring handlen af disse.
Fantastisk service og ekstrem hurtig…
Fantastisk service og ekstrem hurtig håndtering og imødekommelse af min henvendelse 😊
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition, nem kontakt med personalet i shoppen,enten på chat,eller på telefon. Og så selvfølgelig nogle super fede produkter.👍
Rune er fantastisk
Rune er fantastisk. Alt kan lade sig gøre, og med super fleksibilitet.
Godt købmandskab
Godt købmandskab
Købte noget flot kunst, og fik en god service med smil på. Fedt nu om dage, som gamle mennesker siger. Her kan du handle trygt.
Hurtig betjening - god kunst bog
Hurtig betjening - og bogen jeg købte “mig mig mig” underholdende og informativ
Jeg købte en bog og fik den
Jeg købte en bog og fik den. Er uendelig træt af at skulle svare på dette pladder😖
Unik hjælpsomhed…
Efter lidt problemer ved en bog levering, oplevede jeg den største hjælp, højt serviceniveau og utrolig imødekommenhed.
Kun store anbefalinger herfra-!
Super god service!
Havde modtaget en plakat med et hak, uden videre sender de mig en ny.
Super god service!
God kvalitet af produkter
God kvalitet af produkter, let og hurtigt håndtering af varen, vil helt sikkert købe her fra igen.
Jeg er fuld tilfreds med varen
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.