Hornsleth er en kunstner der deler vandene, ligesom Moses (ingen sammenligning i øvrigt), og han formår at provokere, skabe debat, og gir janteloven et ordentlig los. Hans kunst er kontroversiel, noge... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Efter køb af fem plakater modtager jeg dem kort tid efter desværre med en fragt skade på nogle af dem. Jeg tog dagen efter kontakt til kundeservice og oplevede en service som der kun findes få sted... Ver mais
Flotte plakater der giver ekstra kulør og farver i stuen. Nogle lidt vovede der mere hører til i soveværelset. Elsker provokationen i Hornsleths værker. Hurtig svar på chatten og god kundeser... Ver mais
Værkerne taler for sig selv, og efter min mening er det top lækker kunst - har købt lidt plakater og de blev sendt super forsvarligt indpakket. Så næste gang bliver det et originalt værk, for sådan et... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Experience the universe of Kristian von Hornsleth through exclusive products including unique paintings and posters, books, t-shirts, sculptures & accessories.
Informações de contato
Dinamarca
- hornslethshop.com
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Har købt nogle produkter hos Hornslethshop
Har købt nogle produkter hos Hornsleth. Fantastisk service af Justin.
Tak for det, Justin
Super kundeservice
Havde problem med forsendelsen, ringede kl 18 på en hver dag og fik hjælp med det samme. Super flik fyr som refundere mig så jeg kunne bestille et andet
Den flotteste plakat.
Fin hjemmeside. Hurtig levering.
Modtog en meget flot plakat 3 dage efter bestilling. Plakaten var forsvarligt indpakket ved modtagelsen.
Jeg handler gerne igen.
Jeg har købt en bog og alt er forløbet…
Jeg har købt en bog og alt er forløbet fuldstændig tilfredsstillende 😊
Fantastisk simpelthen
Fantastisk simpelthen.
alt køre, fedt produkt, service i top, hurtig levering.
En Magisk Møde med Christian Hornslet
I dag var en dag for bøger, drømme og magi! Jeg har haft den fantastiske mulighed at få fat i en bog skrevet af den enestående forfatter Christian Hornslet, og det var ikke bare en almindelig bog – det var en rejse tilbage til barndommens fortryllede verden! 🌟
Fra første side blev jeg grebet af hans ord, der væver en historie så levende, at det minder mig om, hvordan man som barn ser sne for første gang – alt er nyt og vidunderligt! ❄️✈️ At læse hans værk er som at finde skattekister fyldt med historier, der vækker fantasien. Hver sætning, hver tanke, skaber billeder i mit sind, hvilket gør det umuligt at lægge bogen fra sig. 📖💭
Og som prikken over i’et fik jeg faktisk en autograf! Den øjeblikkelige blitz af lykke og excitement fik det til at føles, som om jeg lige havde modtaget den mest dyrebare gave på barnets første jul. 🎁💖 Det er en følelse, man sjældent oplever som voksen, men Hornslet formåede virkelig at genoplive dette fortryllende øjeblik.
Christian Hornslet er en kunstner, der formår at bringe det eventyrlige ind i vores hverdag. 🧙♂️🌈 Hans skrivekunst er som magi, der tryllebinder læseren og får os til at drømme større. Hvis du ikke har dykket ned i hans værker, så skynd dig! Uanset om det er for eventyret, dybe tanker eller simpelthen for den reneste nydelse af ord, så kan jeg kun anbefale at tage del i denne rejse. 💫✨
Så lad os alle sammen støtte den fantastiske kunstner, Christian Hornslet – for hvem ved, hvad mere magi han vil dele med os? Hvilken bog vil du tage med fra hans samling? 📘💖
#ChristianHornslet #Magi #Boganmeldelse #Eventyr #Litteratur #Autograf #BarndommensMinder
Fed oplevelse
Jeg har netop modtaget første værk til min nye Hornsleth samling… Fed oplevelse og alt som aftalt.
Mega hurtig levering og fed kunst
God forståelse for kunden
God hjemme side, fed ide at bestille kunst online.
Bestilling og levering gik fint og som aftalt.
Havde lidt udfordringer ifb med refusion, men fik venlig hjælp og forståelse hele vejen.
Det bedste herfra.
Super service, og havde en forsørgelse til en ordre som de normalt ville tage et beløb for at gøre, men fordi min ordre var på lager gjorde de det gratis ! Kæmpe thumbs up!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.