3,4

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Sen returbehandling!

Forsendelsen var noe treg, og returbehandlingen tok svært lang tid etter at pakken var mottatt.

De svarer knapt på e-post og etter to purringer får man ett standard svar: «Vær oppmerksom på at det kan ta opptil 14 virkedager fra vi har mottatt returen før den blir behandlet. Virkedager betyr hverdager - helger og røde dager regnes ikke med.»

Å bruke opptil 14 dager, altså nesten tre uker, på å behandle en retur i en liten nisjebutikk, er lenge!

15 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rask levering

Rask levering. Måtte dessverre returnere varen. Det var problemfritt. Hyggelig dame i nettbutikken
Bestiller gjerne igjen.

19 de fevereiro de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Frakten begynte å ta lang tid og pakken…

Frakten begynte å ta lang tid og pakken ble aldri registrert i appen, så jeg kontakten butikken og de sa pakken var blitt sendt men de mistenkte at det manglet etikett og at pakken var blitt borte. De tilbød seg å sende erstatningsvarer, selv om den ene tingen var utsolgt. Jeg fikk så varene innen kort tid, og de svarte kjapt på mail. Så jeg syntes det var positivt, men rotete å klare å sende pakke uten etikett. Ellers OK opplevelse, butikken er medhjelpelig og ryddet opp. Varene jeg fikk til slutt er fine og butikken har nydelig utvalg.

2 de janeiro de 2025

Styr unna!

Da jeg mottok pakken så jeg på pakkseddelen og innholdet i pakken at to av varene manglet, så jeg kontaktet de på mail. Da påstår de at pakkseddelen som ligger vedlagt ikke alltid stemmer og ville skylde på posten for varene som manglet. Etter mange nye mail og stor frustrasjon fra min side så jeg meg tilslutt nødt til å betale for varer jeg aldri har mottatt for å unngå ytterligere purregebyr. Forferdelig kundebehandling og min verste opplevelse med en nettbutikk noensinne. Styr unna!

13 de novembro de 2024

Sure ansatte

Sure ansatte, særlig de eldste damene som jobber der. ser an kunden før de tilbyr hjelp. Ikke en hyggelig butikk å besøke. Man føler seg sjelden særlig velkommen der. Flere lite hyggelige opplevelser der. Snobberi av verste sort.

14 de agosto de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Anbefales!

Jeg var veldig fornøyd med hele prosessen, og pakken kom kun få dager etter bestilling. Det var ingen problemer med leveringen, og alt gikk raskt og effektivt. I tillegg kom pakken i god stand, og innholdet var akkurat som forventet.

26 de agosto de 2024

Bruk en annen nettbutikk

Flott fysisk butikk, men som nettbutikk fungerer det dårlig. Bestilte en vare en onsdag, ble ikke sendt før 6 dager etterpå, da etter purring fra meg både på mail og telefon. Når varen endelig kom var den skadet, ikke fra transport, men fra butikken. Ny runde hvor de ikke svarer på mail før jeg ringer og purrer på tilbakemelding 👎 avtaler retur hvor jeg selv må ordne med returetikett og kjøre til Post i butikk.
Helt endelig opplegg i forhold til andre fungerende nettbutikker.
Har du mulighet, så kjøp et annet sted er mitt råd.

7 de junho de 2024

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais