Vorig jaar voor het eerst deze panetonne geproefd (omdat Boudewijn hem als kerstgeschenk bij ons op de zaak bracht) maar het mag gezegd worden: ik heb nooit eerder zo'n lekkere gegeten! Heerlijk zac... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Onlangs een panettone besteld en deze was echt heerlijk: mooi luchtig en vers van smaak, met een lekkere bovenkant. Bestellen via de website ging eenvoudig en het afhalen verliep vlot. Een klein verb... Ver mais
Het is echt een top product, van de eerste snee tot de laatste kruimel super lekker. Het smaakt echt naar meer en het heeft ons ontbijt alleen maar verrijkt. Het bestelen, betalen en leveren gaat o... Ver mais
Makkelijk te bestellen via webshop, super snelle service! 3 dagen erna had ik de overheerlijke panettone al in huis! Netjes verpakt voor bezorging en ook top verpakt om als cadeau te geven! Het stra... Ver mais
Detalhes da empresa
Na jarenlange werkervaring in binnen- en buitenland heeft Boudewijn één prangende missie: Nederland veroveren met zijn panettone. “Als je dit eenmaal hebt gegeten, wil je alleen maar meer. Over een paar jaar valt dit product hier niet meer weg te denken!”
Informações de contato
Alles was heerlijk
IJs in de zomer en oliebollen op oud en nieuw. Alles is altijd heerlijk.
Fijn contact altijd met Boudewijn en…
Fijn contact altijd met Boudewijn en heerlijke producten natuurlijk 👍🏼
Heerlijke oliebollen
Konden de oliebollen ophalen, maar bij aankomst nog niet gebakken en werden netjes thuisbezorgd. Super service
Excellent product!
Heerlijke Panettone
Makkelijk om te bestellen en af te halen maar de grootste duim gaat naar de heerlijke Panettone 😃
Genieten van een verse panettone
Een klein verbeterpuntje: het zou fijn zijn als het ophaalmoment en de openingstijden duidelijker én iets eerder gecommuniceerd worden. Verder een zeer geslaagde bestelling!
Beste panettone die ik heb gegeten!
Beste panettone die ik heb gegeten!
Macarons, oliebollen, ijs alles van zeer hoge kwaliteit! Het omrijden waard!!
Beste Panetone die ik ooit gegeten…
Beste Panetone die ik ooit gegeten heb!!! Bravo 👏🏻
Heerlijke pannecote
Heerlijke pannecote. Iedereen heeft ervan gesmuld.
Niet goedkoop maar elke euro waard.
Heerlijke panetone
Googlelend naar verse panetone kwam ik dit jaar terecht bij House of bakers.De levering was super en de verpakking echt een kadootje voor mezelf! En, de panetone heerlijk.
Snelle levering en top kwaliteit!
Op tijd geleverd in fraaie cadeau- verpakking en de kwaliteit bleek prima!
Nooit meer een Kerststol ;-P
Anders dan anders, lekker luchtig met een ongekende smaakexplosie...en vergeet niet een glaasje prosecco erbij te drinken. Top comi!
Panettone
Panettone kwam snel en prachtig verpakt aan. Maar was vooral verschrikkelijk lekker, echt het hoogtepunt van ons kerstontbijt
Panettone
De panettone was fantastisch! Was onderdeel van kerst dessert maar ook zo erg lekker.
Super lekker panettones!
De panettones waren echt heel lekker. Zelf na een week! Echt een lekkernijen. Luchtig vol met smaken en zacht. Een aanrader! We hadden de classics.
De panettone was overheerlijk
De panettone was overheerlijk, de lekkerste die ik tot nu toe gegeten heb. Complimenten aan de bakkers en ik bestel er gauw nog een.
Heerlijke panettone
Heerlijke panettone en snel geleverd.
Leuk om met kerst te kunnen delen.
Wauwww, genieten!
We hebben voor de kerst een Pannetone besteld bij HouseofBakers. Het bestellen ging gemakkelijk en verzending vlot. De Pannetone was echt van hoge kwaliteit en heerlijk van smaak, je proeft het vakmanschap :)
De beste panettone van Nederland
De beste panettone van Nederland. Geen twijfel.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.