Hoved-Grej.dk Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service, hurtig levering. Absolut en fornøjelse at handle med Claus. Bestilte skumpropper til mine Samsung Buds PRO, idet de originale gav hud-irritation. Skumpropperne lukker perfekt til, så... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hoved-grej.dk leverer en fremragende service, hvor man tydeligt mærker, at ejeren gør sit absolut bedste for sine kunder. Jeg har handlet her flere gange, og både produkterne og servicen har altid v... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Claus er en fantastisk ildsjæl inden for hovedtelefoner. I årevis har han været drivkraften bag et forum for hovedtelefonentusiaster, hoved-fi.dk, og nu tager han sine erfaringer med i sin webshop. U... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Loja de Hi-fi

Escrito pela empresa

En butik med speciale i hovedtelefoner og grej til at gøre dem bedre. Alle mine produkter er valgt ud fra mest mulig lyd for pengene princippet. Jeg bruger selv mine produkter og kender dem, jeg giver dig ikke bare den dyreste ting jeg har og siger den er bedst. Jeg vil hellere finde ud af hvad du rent faktisk kan lide og sælge den vare der passer bedst til lige netop dig og din musik. Hovedtelefoner er min passion og jeg ønsker at dele min passion med verden, for der findes ikke noget bedre end at nyde sin musik med hovedtelefoner på. Jeg går meget op i at mine kunder får den gode service de fortjener. Så vil du have mest mulig lyd for dine penge og have service der er en konge værdig, er du kommet til det rette sted. MVH Claus

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

8 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Gode skumpropper

Jeg har efterhånden købt en del skumpropper til forskellige in-ear høretelefoner. De fungerer godt og kommer hurtigt med gratis fragt. De andre varer kan jeg ikke udtale mig om, men jeg anbefaler memory-propperne.

12 de junho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde et spørgsmål til en af…

Jeg havde et spørgsmål til en af varerne som Claus hurtigt fik svaret på selvom det var søndag. Hurtig forsendelse, gode produkter og god service. Kan kun anbefale hoved-grej og vil til hver en tid bruge dem igen.

10 de maio de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Hjælpsom og løsningsorienteret

Opdatering: nægter at sælge et tilsvarende headset, da det tidligere gik i stykker, da han har brugt for meget tid på sine egne fejl. Sendt forkerte varer, glemte at sende/hente pakker, talt meget surt over telefonen og beskylder en far at spilde hans tid. Jeg er tilbage hvor jeg startede nu.

jeg har kun godt at sige om hoved-grej.dk og Claus generelt. Super hjælpsom samt løsningsorienteret, og svarer gerne på alle de spørgsmål man skulle have.

Jeg havde et problem med meget lille/manglende antitragus, som gør at ingen in-ears sidder korrekt. Men det var der heldigvis en god løsning på! Så efter mange år, har jeg endelig fundet noget der kunne erstatte mit gamle headset.

29 de janeiro de 2025

Valgt med hjertet gennem Hoved-grej

Har nu to gange købt trådløse hovedtelefoner fra hoved-grej.dk og har aldrig som i aldrig fået en mere professionel, fantastisk og personlig guidning til hvilke jeg skal købe og selve købet med forsendelse og kvalitet holder 100 procent. Kan kun anbefale hvis i har behov for nye earplugs at bruge det her fantastiske firma

6 de outubro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

ordre #4796 var på deres hjemside før…

ordre #4796 var på deres hjemside før at få nogle nye propper af memoryskum men da jeg ikke kender størrelse så kontakter jeg dem på deres chat og fik en meget god forklaring at jeg bare skal tage en bild af dine earpods samen med et målebånd og oplade bildte på deres chat så finder dem som passer til dine earpods

14 de agosto de 2025

Hurtig og god service

Hurtig og god service

Bestilte en forstærker på hjemmesiden da det var det eneste sted i Danmark der havde det produkt. Produktet kom hurtigt frem i perfekt stand. Ejeren er virkelig flink at skrive med og svarer hurtigt og venligt.
5/5 oplevelse.

6 de junho de 2025

Super

Sådan skal det gøres.

10 de junho de 2025
logotipo da Hoved-Grej.dk

Resposta da Hoved-Grej.dk

Tak for din anmeldelse, det luner her i efteråskulden.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais