I don't understand, I don't even remember using such services and yet they are withdrawing money from my account. I just noticed now that they withdrew over 1500 euros from me. Why am I asking? I woul... Ver mais
Abonnement kündigen Ich nutze viele Dating-Seiten. Ich erinnerte mich an eine Dating-Site, bei der ich mich zuvor angemeldet und eine Weile nicht genutzt hatte. Ich habe call center kontaktiert. Sie h... Ver mais
Ich habe kein Abo abgeschlossen, ich hatte mich lediglich auf einer Website angemeldet. Nun, wurden mir schon über 200 Euro innerhalb von fünf Tagen abgebucht. Ich habe drei Kündigungen gesc... Ver mais
Gefühlt hab ich jetz schon 600-700 Euro an euch bezahlt. Ihr seit zweimal die selbe Kanzlei nur verschiedene Namen? Es wurde nie wissentlich von mir diese Verträge oder was das sein soll ab... Ver mais
Advanced In-House Production Cycle for Web Management Needs
33 Templom street, 2161, Csomad, Hungria
Sem histórico de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Ik heb me nooit ingeschreven bij wat voor site of organisatie dan ook maar ze halen geld van mn rekening ik heb en ga me melden bij klacht.nl dit is gewoon diefstal

Resposta da Howlogic Kft
Alles ignorieren und am besten ein Paket mit Katzenscheisse eingeschrieben zurückschicken.

Resposta da Howlogic Kft
Oplichters !! BEdrijf achter de website MODEFLIRT ontmoetingswebsite GEEN AANRADER...OPLICHTERS

Resposta da Howlogic Kft
Howlogic kft opteert onder andere voor Novalnet.
Een datings oplichting bedrijf door bots bestuurd om alleenstaande mannen op te lichten!
Ik heb me hiervoor bij het ECC gericht die de consument beschermt en op hen aanraden heb ik door een via hen opgestelde korte brief aanstoot geven dat deze praktijken oneerlijk verlopen en ik hier géén gevolg verder aan moet geven.
Hun jurisdictie loopt niet in bepaalde landen zoals België en Nederland bv..
Een storm in een glas water dus.
2 jaar later toch een Duitse advocaat mail gekregen om een bepaald bedrag op te hoesten.
GEEN DENKEN AAN!!!
'Test aankoop' een consumentenorganisatie in België kent deze site maar al te goed en ze hebben deze zaak overgenomen.
Nogmaal laat jullie niet doen door deze oplichters en niet toegeven!!!!

Resposta da Howlogic Kft
Er werd eind september geld van mijn rekening genomen en begin oktober 2024....ik ga stappen ondernemen bij de bank en deze site met de grond gelijk maken!

Resposta da Howlogic Kft
Habe gerade auf meinem Konto ne Abbuchung von 294 € gesehen,können die lassen,weiß nicht wie die an meine Kontodaten kommen,aber hab nie was abgeschlossen.Das Geld wird zurückgebucht und .Hatte mal meine Brieftasche verloren,hab meine Karte auch sperren lassen,Aber ich persönlich hab mich auf keiner Erotik oder Dating Seite angemeldet,schon zweimal nicht mit meinen Daten.

Resposta da Howlogic Kft
Geld Zockerei ich hab nicht mal irgendein Vertrag abgeschlossen und trotzdem ziehen Geld von meinem Bankkonto. Jetzt hab ich von T & D Rechtsanwälte in ne fette Rechnung mit 500 € gekriegt. Ich hab nicht mal ein Schei*** Vertrag oder so gemacht. Ich werde die anzeigen und ich werde meine Anwälte auf jeden Fall Bescheid geben weil das ist ne Frechheit und wenn man mit denen telefonieren will, dann sprechen die nicht mal gescheit Deutsch richtiges Drecks. Sowas soll geschlossen und verbrannt.

Resposta da Howlogic Kft
Er word constant geld van m'n rekening afgeschreven waar ik. Niet voor getekend heb

Resposta da Howlogic Kft
Hallo, ik ben net slachtoffer geworden. Moet mijn bank nog contacteren. Heb mij NERGENS ingeschreven dus hoe komen ze aan je bankrekening nummer enz. Waanzin. En waarom kan men gewoon geld van je rekening halen?!
Nooit
Meegemaakt en zit met de handen in de haren 😩

Resposta da Howlogic Kft
Ik ben al meer dan 1000€ kwijt aan deze oplichters.
Ze sturen brieven in een taal die niet de mijne is.
Ik zie er nog eens 336€ staan op die brieven. Moet ik vermoedelijk ook betalen zeker.
Brieven in een andere taal begrijp ik niet.

Resposta da Howlogic Kft
Nice and smooth got my money back
onterecht wordt er geld van mijn rekening afgeschreven. meerdere keren gebeld om het te laten stoppen, maar er volgt geen bevestiging terwijl er gezegd wordt dat deze op de mail zal volgen.
Wat een stel oplichters dan

Resposta da Howlogic Kft
Howlogic, incasseert volgens mij voor datingsites. Schrijf je in bij één, en je komt in een looping van tig datingsites.
Vervolgens na een proefperiode, gaan ze geld incasseren.
Uitschrijven van de sites is erg lastig, zoniet onmogelijk.
Nu ingeschreven op Hoogay, en krijg vervolgens Liebeln op mijn dak.
De enige oplossing die ik zie en hanteer is direct alles verwijderen van de site. Betreffende site een mail sturen dat je de automatische incasso weigert.

Resposta da Howlogic Kft
Spammt illegal zu, hat auf ihrer Seite nicht mal eine Kontakt Email... Strafanzeige wegen EU Recht gestellt, ich habe mehrere Mails bereits an das Unternehmen weitergeleitet, weil diese nicht direkt verlinken lügt das Unternehmen und behauptet, wären nicht ihre Seiten ihre Mails. Bei Google Maps faken sie sogar ihr Haus, beide Bilder gemeldet.
COMPANY: YOU GOT ABOUT 10 Mails 10 last days.

Resposta da Howlogic Kft
In een maand tijd heb je mijn geld € 181,85 afgepakt zonder mijn toestemming, maar wetende waarom je dit doet, kan ik me nooit herinneren dat ik zaken heb gedaan, wat dan?

Resposta da Howlogic Kft
Oplichters!!!! Zomaar geld van mijn rekening afgeschreven! Weet van niks en kan ook nergens vinden waar voor dit is!!

Resposta da Howlogic Kft
Ik weet niet waarvoor en hoe dit kan, maar het bedrijf HOWLOGIC KFT schrijft plots meerdere malen geld af van mijn rekening. Op 9 augustus 39,99 euro, deze heb ik vervolgens gestorneerd. Vervolgens alweer een afschrijving op 13 augustus van 35,99 euro. Hoe kan dit? Dit is fraude, ik wil hier van af.

Resposta da Howlogic Kft
Er is 5 augustus 2024 zonder mijn toestemming geld van mijn rekening afgeschreven door het zgn.. bedrijf Howlogic Kft. Geen idee hoe ze dit doen. Heb nooit toestemming gegeven of ben nooit iets aangegaan met dit bedrijf. Probeer het ook niet via andere sites en of incasso bureaus!! Criminele bende!!!!!!!!!!!! Er staat op de site Howlogic Kft dat je ten alle tijden kan opzeggen op de website waar je je origineel ingeschreven. Heb me nergens ingeschreven en het is ook niet via jullie ( Howlogic Kft) te achterhalen. Ik zal ook nooit betalen.

Resposta da Howlogic Kft
Ich kann das hier geschriebene nur bestätigen.Nicht mal den einen Stern Wert.

I never logged on and they withdrew 100 euros

Resposta da Howlogic Kft
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.