I don't understand, I don't even remember using such services and yet they are withdrawing money from my account. I just noticed now that they withdrew over 1500 euros from me. Why am I asking? I woul... Ver mais
Abonnement kündigen Ich nutze viele Dating-Seiten. Ich erinnerte mich an eine Dating-Site, bei der ich mich zuvor angemeldet und eine Weile nicht genutzt hatte. Ich habe call center kontaktiert. Sie h... Ver mais
Ich habe kein Abo abgeschlossen, ich hatte mich lediglich auf einer Website angemeldet. Nun, wurden mir schon über 200 Euro innerhalb von fünf Tagen abgebucht. Ich habe drei Kündigungen gesc... Ver mais
Gefühlt hab ich jetz schon 600-700 Euro an euch bezahlt. Ihr seit zweimal die selbe Kanzlei nur verschiedene Namen? Es wurde nie wissentlich von mir diese Verträge oder was das sein soll ab... Ver mais
Advanced In-House Production Cycle for Web Management Needs
33 Templom street, 2161, Csomad, Hungria
Sem histórico de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Tot mijn verbazing zie ik dat er geld van mijn rekening is gehaald. Of het via tik-🐓of Instagram gedaan wordt? Je moet er goedkeuring voor geven. Zoals het er uit ziet worden hier weer veel mensen geld afhandig gemaakt. Bij mij was het bijna 100 euro maar heb het teruggeboekt. Ik kan alleen maar zeggen stop met al dat internet gedoe. Want er wordt gerotzooid van hier tot Tokio.

Resposta da Howlogic Kft
VORSICHT trotz bestätigter Kündigung einer Webseite wird weiter abgebucht.Es ist eine Abofalle.

Resposta da Howlogic Kft
Jullie zijn een crimineel bedrijf. Zomaar via Instagram een incasso versieren. Ik ben niets met jullie aangegaan. Dit zoek ik tot de bodem uit. Ik heb niets getekend. G.J. Van Ballegooijen. P.S. : ik ken zeer invloedrijke juristen. Dus Howlogic kft is vanaf nu:19 juli 2024 gewaarschuwd

Resposta da Howlogic Kft
Alles ist Betrug!!! Finger weg!!!
Man bekommt immer Angebote,die man nicht absagen kann, und später muss man trotzt Kündigung Rechnung bezahlen. Viele E-Mail an Kundenservice geschrieben,aber für diese Firma ist egal. Man muss die unklare Rechnung bezahlen.

Resposta da Howlogic Kft
Bij mij op de rekening staan 3 incasso's gemeld voor dinsdag 16 juli van dit bedrijf.
heb deze rekening daarom geblokkeerd
En deze incasso ook.
Als ik niet weet waar ik voor betaald heb en waar dit over gaat.

Resposta da Howlogic Kft
Dit bedrijf trek door automatisch incasso van mijn bankrekening zonder mijn toestemming.Ik heb dit bedrijf geblokkeerd en word geen geld meer van mijn rekening getrokken.Al het geld wat mij afhandig is gemaakt heb terug laten storten.Ik heb wel vernomen dat deze criminelen dan via een andere incasso toch weer probeert geld van jou rekening te halen.Zodra er dreigementen of weer ongevraagd geld van mijn rekening trekt.Dien ik een aanklacht in bij de politie met een verzoek tot melding naar europol.Als reactie op mijn klacht kreeg ik een standaard bericht terug van Howlogic dat dit bedrijf voor div.instanties incasso's doen. Wil ik van deze incasso's af wil moet ik mij uitschrijven bij de opdrachtgever. Ik weet bij de beste wil niet welk bedrijf achter die opdrachten zit. Op de bankafschriften staat Howlogic als enige referentie vermeld hoe weet ik nou waar ik mij moet afmelden en/ of uitschrijven. Die info zou ik graag willen ontvangen van Howlogic. Ik wacht wel af.

Resposta da Howlogic Kft
Ze schrijven zo maar geld van je rekening af
Vorsicht lügner immer geld gestohlen von mir. Meine Rechrsanwalt macht Diich kaput! Mehr hundert euro gestohlen, aber vor 2 monate hat gesagt alles gekündigt sind, nicht mehr bezahlen!!!

Resposta da Howlogic Kft
Unglaublich anfangs werden mir 10€ abgebucht und jetzt sind wir schon bei 80€ und 35€ ich meine was ist das für eine abzocke bin ein Lehrling habe fast kein Geld dann werden mir 100€ monatlich wegen dem abgebucht

3 times an amount of €25,99 withdrawn rather than 1x

Resposta da Howlogic Kft
Den Ungarn geht es jetzt gut,zockn die Wessis ab,buchn vom Kontowann immer sie Geld brauchen,ntürtlich von deinem Konto-
Rechtsanwalt,GerichtNICHT FÜRCHTEN soweit gehen die nicht Drohen nur.Konto immer wieder sperren.
INTERNETGAUNER
Goedemorgen alle
Goedemorgen alle!
Er wordt zomaar geld van me rekening afgehaald terwijl ik daar helemaal geen goedkeuring voor hebt gegeven. Maar hoe kan ik mijn account verwijderen of dit stopzetten want ik heb hier helemaal geen zin in.
Help me a.u.b.!
Ik ben ook slachtoffer van dit bedrijf, waarom pakt men dit bedrijf niet aan voor oplichting, er wordt teveel criminaliteit op internet mogelijk en er schijnt geen controle op te zijn. De regering moest hier meer mee doen.
Ik heb er niet om gevraagd om geld van mijn bank rekening af te halen. Als het niet stopt doe ik aangifte bij de politie.
STOP MET GELD VAN MIJN REKENING TE HALEN ALSJEBLIEFT!
Goedemorgen alle!
Help me a.u.b.!

Resposta da Howlogic Kft
Ze schrijven zomaar geld van je bank rekening terwijl je niet eens weet wie het zijn en hoe ze aan je bankrekening komen hebben al veel afgeschreven maar heb het allemaal terug geboekt en heb ze op mijn bankrekening geblokkeerd?? Laat het alsjeblieft stoppen want ik ga aangifte tegen jullie doen

Resposta da Howlogic Kft
Will write in english since company is english too(Hungary based)
Company that does ghost debits and multiple times I have amounts debited from my bank, this is completely unknown and have never had a subscription from this company, also they sign you up for a dating site where again fraudulently money is taken from you, and again it is completely unknown to me, communication is terrible as they do not respond through e-mail, I read several messages about this company about their scam services and there is even a consumer association article written about it, all in all, a company that scams you, block all direct debits from this company if this is not known, They even just tried to do it again, lucky I blocked it and I notified them, but unfortunately no response whatsoever. And sadly no solution either, and please don't send the common anwser, but come up with a proper solution, like I said these debits are completely unknown to me.
Thanks

Resposta da Howlogic Kft
Nun hat diese Firma übertrieben.
Da ich die zu Unrecht abgebuchten Beträge zurückgezogen habe, sind sie jetzt dazu übergegangen, die " eCollect AG " einzuschalten. Wie schon angekündigt, habe ich den Vorgang meinen Anwalt übergeben.
Ich werde nicht für ein ABO bezahlen, welches ich nie abgeschlossen habe.
Ich wünsche der Firma "Howlogic KFT" viel Spaß mit meinem Anwalt.

Resposta da Howlogic Kft
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.