Veja o que dizem as avaliações
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Landelijke keten van doe-het-zelfzaken. Op de site vindt u een overzicht van de 230 vestigingen, aanbiedingen en doe-het-zelftips.
Informações de contato
Koninginneweg 1, 3871 JZ, Hoevelaken, Holanda
- hubo.nl
Sem histórico de pedidos de avaliações
As pessoas também visitaram
Erg slechte ervaring met Hubo in Asten
Erg slechte ervaring met Hubo in Asten. Met het bestellen van een erg duur behang van Arte heb ik niet de volledige informatie over het behang gekregen waardoor ik nu ontevreden ben. Medewerker in de winkel heeft later aangegeven ook niet alles te weten van het behang (terwijl ze daar behang van Arte presenteert). Heel onprofessioneel dus. Een leverancier van het behang is komen kijken bij mij thuis, maar na vele malen mailen kan ik nu alleen gebruik maken van een beetje korting op een nieuw behang. Ik durf het niet meer aan bij Hubo, dus baal enorm. Advies is dus om geen behang bij Hubo in Asten te kopen!
Hubo Oud-beijerland kan absoluut…
Hubo Oud-beijerland kan absoluut beter. Er is vakkennis aanwezig. We hebben een nieuwe voordeur besteld en laten plaatsen. Dat ging best goed alleen moesten ze een keer na het.plaatsen terugkomen omdat er behoorlijk wat tocht tussendoor waaide. Dat lag volgens de vakman aan de bestaande sponning maar dat hadden ze eigenlijk meteen moeten doen. Na een half jaar zat de draaiknop los en moest die weer vastgemaakt worden. Ook vreemd dat dat moet gebeuren zo snel al.
Op 27 Jun 2024 een dure hordeur gekocht…
Op 27 Jun 2024 een dure hordeur gekocht voor € 517,41 bij Hubo Spijkenisse. In augustus 2025 was hij al kapot. Met verbazing viel dat niet onder de garantie en moest mijn moeder € 60,00 betalen. Nu nog geen jaar later is de hordeur weer kapot, hetzelfde euvel. Ik vind dit echt heel slecht. Ben benieuwd wat ze hier aan gaan doen. Ik heb wederom om mail gestuurd....
OPENDE GR 1maand Afval emmer besteld
OPENDE GR 1maand Afval emmer besteld, meerdere keren gebeld en er geweest, 3 week later . Geannuleerd Jammer dat het zo moet gaan Geen HUBO meer voor mij bedankt.
3 jaar geledenDit is niet het enige Hubo Laminaat laten leggen Korte stukjes van 25 cm wat volgens de bijsluiter min 40cm moet zijn.
Binnen 1 maand geleden Mijn Buurman komt om blikjes fris drank, staat een kar is aan het opladen. Kom Henri er aan, Hee zelf een kar ophalen, buurman is weg gegaan.
Beetje vriendelijk of had kunnen zeggen breng je de kar hier wel even weer . Is nu wel 2 klanten toedeladokie weg. Inclusief zijn verdienste foetsie. De ouwe Piet is best tof, Vriendelijk .
Hubo Hilligersberg, top!!!!
Hubo Hilligersberg. Topservice en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Probleem? Wordt opgelost. Kortom, zeer tevreden
Ik had inzethorren nodig
Ik had inzethorren nodig. Hubo Asten meet ze, maakt ze, maar de klant moet ze dan ophalen en zelf plaatsen. Passen ze niet, dan komt Hubo en tegen weer een verhoging van de prijs komen zij de horren plaatsen. Ze leggen de eindverantwoording bij de klant neer. Dit is niet zoals het hoort...
De horren kostten over de 119 euro. Ik had er twee nodig...
Ik ben ontzettend tevreden met het werk…
Ik ben ontzettend tevreden met het werk dat HUBO uit Gieten heeft geleverd. Ze hebben de klus voortreffelijk uitgevoerd; alles verliep soepel en volgens afspraak. Hun vakmanschap en vriendelijke service maakten het hele proces erg prettig. Aanrader, hoor!
Geweldig geholpen door hubo…
Geweldig geholpen door hubo hillegersberg .
Een werkbak laten maken voor de stroopwafels te snijden. 😊👍. Hubo helpt klopt 👍
Met vriendelijke groet S van Duffelen Stroopwafels
Hubo Lombardijen (Rotterdam) is top!
Hubo Lombardijen (Rotterdam) heeft vandaag (2-3-26) 2 nieuwe deuren met kozijnen geplaatst. Wat een prachtig werk! Goede communicatie, mooie aanbieding en leuke werklui. Complimenten voor de mooie afwerking en het opgeruimd en schoon opleveren!
Klantonvriendelijk
Van de week heb ik een houten plank besteld bij Hubo Lombardijen. Mij was verteld dat deze op vrijdag klaar zou zijn. Rond 15:00 uur ben ik na mijn werk even langsgereden om vriendelijk te vragen of de plank al klaar lag.
In eerste instantie werd ik netjes geholpen door een medewerker in de winkel, waarvoor complimenten. Toen hij bij zijn collega achter de computer navraag deed, werd er echter direct op een zeer onvriendelijke toon geschreeuwd dat er al telefonisch contact was geweest en dat ik wel gebeld zou worden zodra het plankje klaar was.
De manier waarop dit gebeurde – hard schreeuwend terwijl ik er gewoon bij stond – en de onvriendelijke blik die ik daarna kreeg, heb ik als buitengewoon klantonvriendelijk ervaren. Dit heb ik eerlijk gezegd nog nooit meegemaakt in een winkel.
Het gaat mij niet om het wachten op de plank, maar om de manier waarop er met klanten wordt omgegaan. Een normale, respectvolle uitleg was meer dan voldoende geweest. Dit is niet de service die ik verwacht van een winkel waar ik mijn aankopen doe.
Zeer teleurstellend.
Hubo Zutphen, drama
Hubo Zutphen hebben pakket automaat staan. Daarvoor krijgen ze betaald. Automaat opent gewoon deurtjes bij verkeerde codes. Winkelier neemt pakketten niet aan. ' Is niet van ons, is van PostNL, leg maar buiten bij de automaat'.
"afval deel" half afgewerkte plaat.
Een ("afval deel" half afgewerkt) deel van een complete plank. 80cm X 40 cm. Oude sticker die erop zat gescand bij de kassa. 15 euro voor dit stuk plank.. Idioot duur..
Ja ook slechte ervaring met kwaliteit…
Ja ook slechte ervaring met kwaliteit en service van Hubo Hengelo Overijssel.
Kledingkast is niet symetrisch gemonteerd, lades kunnen niet open (omdat schuifdeur er deels voor blijft), veel schades aan grepen en aan plafond veroorzaakt. Over meldingen werd laconiek gedaan "eea zie je toch niet". Betaal toch voor nieuw of niet ! Maar wel bellen waar de betaling blijft.
Had ik maar meer betaald via een interieurbouwer.
HUBO HOLTEN - verschrikkelijk
Je kan beter zeggen, wat ging er goed! We zijn inmiddels al 4 maand bezig met een hor laten ophalen, maken en terug brengen. Echt wat een schande. Het enige moment waarop ze snel kunnen reageren is als ze geld willen. Verder slecht te bereiken en continu beloven dat het bezorgd wordt, ik denk inmiddels al 6 keer en nog nooit gezien. Hubo Holten, echt wat een waardeloze service!!!
men kan beter de slogan veranderen in…
men kan beter de slogan veranderen in Hubo Helpt Niet.
Wat een bedrijf is dit zeg!
In september offerte gevraagd voor een kast, diverse keren gemaild waar de offerte blijft. Vandaag even persoonlijk heen geweest, ik heb het druk (met andere woorden bekijk het maar) kreeg ik te horen op een manier die niet bepaald klantvriendelijk is
Een ster is nog ruim bedeeld
Groothandel!
Terwijl zelfs Lidl doe-het-zelf artikelen in de non-foodbak aanbiedt in kleine verpakkingen, biedt Hubo ze vaak aan in verpakkingen van tientallen stuks bij elkaar. Vier grote schroeven uit doos van € 18 zijn niet los te koop krijg ik te horen. Terwijl doos gewoon te openen is dus veel kans niet meer compleet. In Sint-Oedenrode heeft Hubo helaas geen directe concurrenten.
Door Hubo Spakenburg een nieuwe…
Door Hubo Spakenburg een nieuwe voordeur laten plaatsen. Leuk gesprek gehad en binnen 3 weken is de deur geplaatst. Keurig werk geleverd, alles netjes opgeruimd. Klasse!
Stalen deur met kozijn… ( hubo Lombardijen )
Langs geweest voor een stalen binnendeur met kozijn voor een afscheiden van de woonkamer en de gang bij Hubo in Lombardijen Rotterdam.
De deur werd na 5 weken geplaatst terwijl mijn vrouw thuis was. Toen ik thuis kwam merkte ik dat de deur niet goed sloot. Er werd tegen mijn vrouw gezegd dat dat door de magneten in de stijl kwamen maar ik zag meteen dat de deur niet goed afgesteld was. We hebben daarna DRIE NIEUWE afspraken gemaakt en het probleem is nog steeds niet verholpen. Volgende week gaan ze de deur er in zijn geheel uithalen opnieuw afstellen en er weer in doen.
Tip voor als je hier wat wilt kopen. Zorg ervoor dat er iemand thuis is die er wat verstand van heeft want anders vertellen ze je onzin over magneetjes en ben je drie vakantiedagen armer en 5 weken verder.
Ik ben echt absoluut niet tevreden!
Update. 19 november
Hubo Lombardijen is uiteindelijk langs geweest en hebben de hele deur en kozijn eruit gehaald en opnieuw gemonteerd.
Gelukkig is alles nu naar tevredenheid.
Per 01-01-2026 vervallen maandelijks je…
Per 01-01-2026 vervallen maandelijks je gespaarde punten! Dan kun je net zo goed het hele puntenspaarsysteem opdoeken. Het gaat niet goed met Hubo als ze dit soort wijzingen doorvoeren. Maak snel je spaarpunten op voordat Hubo failliet gaat en je spaarpunten foetsie zijn.
Alleen maar positieve ervaringen bij de…
Alleen maar positieve ervaringen bij de Hubo.
Binnen de winkels wordt ik altijd goed geholpen en het personeel is altijd erg vriendelijk. Hier kunnen andere bedrijven nog iets van leren.
Wanneer een x producten onverhoopt toch niet voorradig is wordt het voor mij besteld en heb ik het alsnog binnen mum van tijd in huis.
Vriendelijkheid en waardering binnen een winkel/bedrijf doet voor mij toch altijd het meeste!!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.