Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service! Elsker deres produkter og desværre var en spray flaske til rengøringssæt gået i stykker efter 1/2 års brug. Jeg skrev til humdakin med billeddokumentation og med det samme sørgede... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nem at bestille, hurtig levering, fede produkter. Dog var min Sandstone Organizer desværre gået i stykker under transport, men jeg sendte en mail med foto, og under 12 timer senere havde jeg en sød... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Nysgerrighed på rengøringsprodukter og dufte til hjemme. Virkelig nogle milde rene dufte, men jeg synes ikke duftene holder - eks roomspray, ikke billig, dufter kun lige når du sprøjter den ud i rumme... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er helt enkelt det bedste, lækreste og mest allergi venlige produkt på markedet. Hverdagsluksus til hele kroppen og hjemmet. Kan kun anbefale alle at prøve dette fantastiske produkt.

Detalhes da empresa

1. Loja de decoração de design de interiores

Escrito pela empresa

Dansk design, luksus og livsstilsprodukter med effektive og milde ingredienser.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Fantastic products!

26 de fevereiro de 2023

Kære Joan.
Tusinde tak for den fine anmeldelse, rosen og ikke mindst de 5 flotte stjerner. Det betyder al verden for os, at vores produkter og service falder i god jord.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lækre lækre produkter og godt og hurtig…

Lækre lækre produkter og godt og hurtig kundeservice. Absolut et dejligt køb.

23 de fevereiro de 2023

Hej Line,
tusinde tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os utroligt meget, at du er tilfreds med dit Humdakin-køb. Vi tagger meget for de 5 flotte stjerner.

Alt iorden

Alt iorden
Hurtig og varen kunne følges fra afsendelse til levering

26 de fevereiro de 2023

Hej Susanne,
Tusinde tak for din fine anmeldese og de flotte 5 stjerner.
Det er vi meget glade for.
Du ønskes en dejlig dag. :)

Hurtig levering!

2 de fevereiro de 2023

Resposta da Humdakin.dk

Hej Ulla. Det glæder mig, at du er tilfreds med dit køb og at leveringen var hurtig undervejs.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De oplyser ikke korrekt om hvilke…

De oplyser ikke korrekt om hvilke pakker de modtager - så de vil ikke hente returpakken, blot lade den sende retur og skal IGEN bruge 61 kr på fragt.
Ydermere reagerer de ikke på at man gør dem opmærksom på ukorrekt information på deres hjemmeside.

Så ringe et firma

5 de fevereiro de 2023

Kære Betina,

Jeg er forfærdeligt ked af at høre, at du ikke synes at vi har oplyst godt nok om returnering på vores hjemmeside, det skal jeg naturligvis beklage dybt.
Jeg har siden vores mailkorrespondance rettet til på hjemmesiden og tilføjet hvilke fragtfirmaer vi anbefaler at sende med.
Da vi har et fuldautomatisk lager er vi desværre ikke i stand til at modtage pakker, der ikke leveres direkte hertil.

Jeg vil naturligvis gerne tilbyde dig en kompensation for dit store besvær. Jeg håber derfor at tilsendte returlabel og gavekort kan godtages som kompensation, så du undgår fragtomkostningerne når pakken kommer retur til dig og som undskyld for dit store besvær i forbindelse med din returnering.

Jeg håber, at denne kompensation kan tages i mod og at vi sammen kan finde en god løsning.
Med venlig hilsen Cecilie.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service. Godt overblik over hjemmeside og artikler. Nem og hurtig levering.

31 de janeiro de 2023

Kære SN,
Tusinde tak for den flotte anmeldelse og de rosende ord. Vi værdsætter det virkelig.
med venlig hilsen Cecilie fra Humdakin

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Rebottled straight from China

I found out by accident first hand that they import cheap cleaning supplies from China, and then pack it in designer bottles and label is at Made In Denmark

17 de janeiro de 2023

Dear MC Manhole.

I am sorry if this is your experience. I am curious to hear how you came up with this conclusion first hand? I can promise you that our cleaning products are NOT produced in China and rebottled. All of our production for cleaning products are produced and filled in Europe. We are also 100 % over development of these products - both in regards to ingredients, packaging and testing because it is very important to us, that we 100 % can stand for the product, we sell.

We have a Chinese sales office (distributor), so you can find Humdakin products in Chinese high end department stores.

If you have further questions, you are more than welcome to contact us on info@humdakin.com or call us on +45 70 70 75 70

Lækre produkter

4 de janeiro de 2023

Resposta da Humdakin.dk

Kære Sanne. Tusinde tak for din feedback og de fem flotte stjerner. Det er vi både glade for og meget stolte af. Jeg håber du er blevet glad for dine Humdakin produkter.

Resposta da Humdakin.dk

Kære Pernille. Tusinde tak for din feedback og de flotte 5 stjerner. Det er vi oprigtigt meget glade og stolte over. Tusinde tak. Det glæder os, at du er tilfreds med dit Humdakin køb. Du ønskes en dejlig dag.

Super lækre produkter

Super lækre produkter, og hurtig levering 🤩
Kan klart anbefale andre at købe herfra.

6 de dezembro de 2022

Resposta da Humdakin.dk

Kære Britta, Tusinde tak, for de rosende ord og den flotte anmeldelse. De 5 stjerner varmer og gør os meget stolte.

Fantastisk kundeservice

Gode produkter, hurtig levering og fantastisk kundeservice. Kan klart anbefales!

7 de dezembro de 2022

Kære Lykke.
Hvor er vi glade og stolte over dine rosende ord og feedback. Tak for den flotte flotte anmeldese og de 5 stjerner.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god oplevelse og skønne produkter…

Super god oplevelse at handle på jeres hjemmeside. Skønne produkter som altid.

Mange anbefalinger herfra.

3 de dezembro de 2022

Kære Kristina.
Hvor er vi glade for dine rosende ord. Det er vi meget stolte af. Og tak også for de 5 flotte stjerner. Det glæder mig, at du er glad for dine Humdakin produkter og i det hele taget hele bestillings- og leveringsprocessen.

Hurtig levering.
Perfekte udsalgs priser

31 de outubro de 2022

Resposta da Humdakin.dk

Kære Anders. Hvor er det skønt, at du er tilfreds med både prisen og leveringstiden. Det er vi meget stolte af hos Humdakin. Jeg håber også at du er glad for dine Humdakin varer.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lækre produkter - drøje i brug

Lækre produkter - bl.a. købte jeg skyllemiddel- dejlig duft og drøj i brug. Meget lækkert køkkengrej.

30 de setembro de 2022

Resposta da Humdakin.dk

Hej Mette. Tusind tak for din fine anmeldelse af Humdakin. Jeg er glad for at vores skyllemiddel bringer glæde til din vaskedag. Kh Ida :)

Skønne produkter …

Har modtaget de skønneste produkter - og har allerede taget opvask, håndsæbe og håndlotion i brug. Duften spreder sig og det kan da kun blive en dejlig weekend nu!

1 de outubro de 2022

Resposta da Humdakin.dk

Kære Mette. Tusind tak for din fine anmeldelse. Jeg er så glad for at produkterne spreder den dejlige duft af et rent hjem hos dig. Kh Ida, Humdakin

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg skulle købe en Terazzo bakke fra…

Jeg skulle købe en Terazzo bakke fra Humdakin til gave. Jeg havde været i to forskellige butikker i to forskellige byer for at købe gaven. Butikkerne havde ikke lige præcis den bakke jeg skulle købe. Derfor bestilte jeg på Humdakin.dk selvom jeg var i tidsnød. Pakken kom enda før tid og jeg var reddet. Super service.

7 de setembro de 2022

Resposta da Humdakin.dk

Hej Hanne! Tusind tak for din fine anmeldelse. Hvor dejligt, at bakken nåede frem til dig hurtigt <3

Lækre produkter mm

Lækre produkter mm.
Rigtig god og venlig service.
Hurtig levering.
Kan bestemt anbefale at shoppe hos Humdakin.

7 de setembro de 2022

Resposta da Humdakin.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais