Hundedamen v. Christin Pfeiffer Agerkvist Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har nu den mest fantastisk dejlige og rolige og dygtige hund og det er i høj grad Christina skyld Hun har vejledt i vores opdragelse af Luna på den mest fantastiske måde Mine allerbedste anbef... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hundetræning hos Hundamen er i topklasse! Jeg har sammen med mine hunde, Max knap 8 årig Golden og Mini knap 3 årig labrador, deltaget i første af 5 undervisningstimer hos Hundedamen. Super kompetent... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde vores dejlig hund til hvalpetræning hos hundedamen. Og det overgik alle vores forventning. Meget professionel og dejlig atmosfærer. Vi måtte desværre efter nogle måneder af med vores dejlig h... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Treinador de Cachorros

Escrito pela empresa

Mit navn er Christin Pfeiffer Agerkvist og jeg kalder mig selv for Hundedamen. Jeg er professionel hundeinstruktør og har i de sidste mange år undervist hunde på alle niveauer - både fysisk og online. Jeg fungerer også som konsulent i forbindelse med valg af hunderace, køb af hund, når der er en hvalp på vej og meget mere. Jeg har selv haft hunde i mange år og har nu tre voksne hunde.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

5 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak for endnu en omgang MEGA FANTASTISK…

Tak for endnu en omgang MEGA FANTASTISK hundetræning. Som hundeejer lærer man simpelthen et "way of life" med hunde, som man kærligt, men bestemt bliver indført i under træningen. Man opdager det nærmest ikke, men man kan mærke og se, hvordan kontakten og arbejdet med hunden hele tiden udvikler sig på en meget positiv måde. Mange hunde og mennesker får et bedre samarbejde - og dermed et bedre fælles liv af at følge hundedamens filosofier. Små hold, der giver plads og ro til fordybelse for alle. Meget trygt og altid hyggeligt og med god stemning. Stor anbefaling herfra.

29 de novembro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hundetræning når det er bedst

Efter min mening er træning hos Hundedamen fantastisk. Hun er både træner for hunden og ejer. Holdene er af en passende størrelse, så jeg føler, at der er tid til en, og plads til af få individuel træning, behov og guidning, så man på bedste vis lære at forstå sin hund og læse dens sprog. Hunden er ikke bare endnu en hund og ejeren er ikke bare endnu en ejer, men et par der sammen skal lære efter individuelle behov.

Ydermere er der mulighed for onlineundervisning, hvis den traditionelle fysiske fremmøde træning umuliggøres og det virker utrolig godt. På trods af afstanden ved online, så følte både min hund og jeg, at Hundedamen var på besøg, og fortsat kunne undervise med positiv guidning. Og som ekstra gevinst kunne mine børn pludselig deltage efter deres behov og lyst, så træningen blev et familieprojekt ligesom i hverdagen.

28 de novembro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedste træning til hund og ejer

Hundedamen møder hund og ejer lige der, hvor de er. Vi træner vores nu 11 måneder gamle border collie hos Christin, og har fået så mange gode redskaber og gode råd, der hjælper os til at blive bedre hundeejere og vores hund til at blive mere harmonisk. Den allerbedste anbefaling herfra.

23 de outubro de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais