Huset Torre Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god betjening af super søde og venlig personale👌🙏. Flotte styles til gode priser. Har noget for enhver smag og pengepung 😍👌. Kan klart anbefales ❤️🙏

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kære Huset Torré. Tak for fantastisk service i butikken, hvor jeg blev vejledt af meget kompetent og sød medarbejder. Der havde helt styr på, hvilket tøj, jeg skulle prøve ift mine ønsker. Super gla... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk pige aften i havde arrangeret igår - lækker mad, super hyggeligt, gode tilbud. ….Og så havde i sørget for sne så det blev en perfekt start på julemåneden😜 Kan varmt anbefales hvis I arran... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Acessórios de Moda

Escrito pela empresa

Huset Torre´ er en spændende livsstilsbutik og webshop med alt hvad hjertet begærer inden for mode, interiør, livsstil, vin og skønhed - midt på gågaden i hjertet af Sønderborg. Vi har fokus på dig som menneske, at hjælpe dig med din stil lige der hvor DU er i livet.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

9 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Varen bliver leveret hurtig og hvis…

Varen bliver leveret hurtig og hvis der skal byttes går det også hurtig 😍

21 de agosto de 2025

Kære Connie

Tusind tak for din fine anmeldelse - det er vi så glade for at høre! Vi ønsker dig en rigtig god mandag.

Bedste hilsner
Ida / Huset Torré

Meget fin service

Meget fin service

11 de agosto de 2025

Kære Annette

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Ønsker dig en dejlig dag. :)

kh Ida / Huset Torré

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Det er nogle lækre varer som jeg kunne drømme mig hen i

Syntes de har nogle lækre varer og jeg havde set på en kjole et stykke tid men ikke købt den. Så så jeg på deres hjemmeside og så netop den kjole var nedsat og så var det oplagt at købe den. Men ikke desto mindre er det stadigvæk de mest lækre styles som de har og der er kæmpe lækre til enhver alder og smag

9 de agosto de 2025

Kære Maibrit

Tusind tak for din fine anmeldelse :) Vi er glade for, at du fandt kjolen og synes om vores styles. :) Og hvem ved, måske kan vi endda gøre os fortjent til den sidste stjerne næste gang ✨

Ønsker dig en dejlig dag.

Stort udvalg

Stort udvalg, dejlig butik

14 de agosto de 2025

Hej Bente

Mange TAK for din anmeldelse! Ønsker dig en dejlig dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god betjening af super søde og…

11 de agosto de 2025

Hej Jeanette

Tusind tak for stjerner og søde ord, det betyder utrolig meget for os. Ha' en skøn dag!

Mega godt

Mega god, dejligt at tøjet bare passer. God gaming af str i tøj

24 de julho de 2025

Resposta da Huset Torre

Tusind TAK for alle de fine stjerne, og dit fine svar. Det betyder mere end du aner for os. Stort kram fra alle pigerne i Huset Torrè - Rikke

Hurtig levering

23 de julho de 2025

Kære Herdis

Mange tak for din fine anmeldelse! Ønsker dig en rigtig dejlig dag. :)

Som altid hurtig

Som altid hurtig, tryg og god handel.
… og så er der altid en sød hilsen og et bolsje eller en karamel vedlagt 👍
Det er hyggeligt….

3 de julho de 2025

Resposta da Huset Torre

Mange tusind TAK for dit svar Lene - det glæder os, vi gør os umage hver dag... mange TAK knus Rikke

Super butik og webshop

Hurtig levering - flot indpakket med en hilsen - og nem returnering.
Skal helt sikkert på besøg i den fysiske butik i Sønderborg - og glæder mig :o)
Kan anbefales 100%

30 de junho de 2025

Resposta da Huset Torre

Af hjertet TAK for din super flotte anmeldelse, det betyder rigtig meget for os, pigerne smiler og takker, håber at se dig i Sønderborg.
Knus Rikke

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god service og dejligt og…

Super god service og dejligt og hjælpsom personale

19 de junho de 2025

Kære Susanne

Tusind tak for din fine anmeldelse og søde ord. Det betyder meget for os. Ha' en dejlig sommer. :) Kh Ida / Huset Torré

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid god og venlig service

Altid god og venlig service, både i butikken og online 😃

25 de junho de 2025

Kære Per

Mange tak for de fine ord! Det betyder meget for os. Rigtig god sommer. :)

God oplevelse

For det første , hurtig levering
for det andet er varen flot og passer perfekt.
Jeg var i Revyen i Sønderborg torsdag aften og besøgte forretningen fredag, flot -flot.

17 de junho de 2025

Kære Jette

Tusind tak for din anmeldelse og søde ord med på vejen. Det betyder meget for os. Ønsker dig en dejlig sommer. :)

Præcis og hurtig ekspedition

Præcis og hurtig ekspedition. Kjolen passede i størrelsen.

6 de junho de 2025

Kære Annalise

Tusind tak for dine søde ord og stjerner! Det gør os så glad. God sommer. :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte over nettet og varerne kom…

Jeg bestilte over nettet og varerne kom printe endda med kort og et bolsje.

6 de junho de 2025

Kære Kirsten

Vi siger tusind tak for din anmeldelse, det betyder meget for os. Vi ønsker dig en dejlig sommer. :)

Fem stjerner til jer

Fem stjerner til jer. Altid smilende og klar til at hjælpe. Stort udvalg af aktuelle mærker i butikken, og en fantastisk atmosfære.

13 de junho de 2025

Kære Bettina

Tusind tak for din fine anmeldelse, stjerner og søde ord. Det er så dejligt at høre. TAK

Ønsker dig en dejlig sommer. :)
Kh Ida

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais