Hygge Liv Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedst. Jeg kan kun anbefale “hyggeliv”. Firmaet har et produkt der helt lever op til mine forventninger. Der er kort ekspeditionstid ved bestilling. Rigtig god fornøjelse til nye kunder.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tjaaa hvad skal jeg skrive? Jeg skriver så sandheden!!! Bestilte et par Mammoth lammeskinds hjemmesko, og havde egentlig ikke de store forventninger, da jeg nogle gange er blevet skuffet over... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har for 1. gang bestilt deres Mammoth-hjemmesko for ca. 3 år siden, og sidste år har jeg bestillt de samme igen - bare for at have dem i reserve. Kvaliteten er vidunderlig, det er rigtig va... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dejligt at modtage en pakke fra en lille virksomhed, hvor man føler at man som kunde er værdisat. Super sødt egern og gave modtageren blev meget glad for. Den var pakket forsvarligt ind og kom inde... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Loja de decoração de design de interiores

Escrito pela empresa

Søger du osse efter nye, anderledes og lidt skæve produkter til boligindretning Hygge-Liv er shoppen for dig som vil forkæle dig selv eller en du holder af med lækre unikke produkter. Alle brands er designet og produceret i EU og er i de fleste tilfælde håndlavet. Vores produkter er unika og kan kun købes hos os i Danmark. Vi føre osse et godt udvalg af leggings, strømper, strømpebukser og lammeskinds hjemmesko til både sommer og vinter.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

42 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fine keramik påskelijler…….ser ud som…

Fine keramik påskelijler…….ser ud som på billedet.

Kære Britt

Mange tak for din anmeldelse af os, og ikke mindst for de 5 meget flotte ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ det betyder helt utroligt meget for os, at du har taget dig tiden til at dele din oplevelse med os og andre, for kun sådan kan vi blive bedre.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og varen lever op til…

Hurtig levering og varen lever op til billeder

Kære Betina

Venlig og professionel modtagelse

Venlig og professionel modtagelse. -
Og jeg kom til at tænke på filmen “Intern” da jeg pakkede op👍BRAVO.
Og skoene er bløde, varme og lækre.

Kære Annette

Mange tak for din flotte anmeldelse af os, og ikke mindst for de 5 meget flotte ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ det betyder helt utroligt meget for os, at du har taget dig tiden til at dele din oplevelse med os og andre, for kun sådan kan vi blive bedre.

Et par skønne hjemmesko

Et par skønne hjemmesko, hurtige til at sende.
Ikke sidste gang jeg handler der.

Kære Marie

ærlige

ærlige, transparente og deres produkter er super gode... duften af duftblokkene tog mig tilbage til hjemlandet... og gav mig følelsen af hjem i mit hjem...

Kære Nada

Endnu engang 1000 tak for din anmeldelse af os, og ikke mindst for de 5 meget flotte ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ det betyder helt utroligt meget for os, at du har taget dig tiden til at dele din oplevelse med os og andre, for kun sådan kan vi blive bedre.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God kunde service og hurtig levering

God kunde service og hurtig levering , gode vare og billigt , jeg anbefaler 😃

23 de fevereiro de 2024

Kære Christina

Meget tilfreds

Jeg har købt lækre rulamsfusser til en god pris, med hurtig levering, er meget tilfreds.

31 de janeiro de 2024

Kære Benedikte

Kære Mette

Hurtig levering 👍

Hurtig levering 👍
ingen problemer 👍

Kære Anni

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god betjening og en personlig…

Super god betjening og en personlig hilsen hvilet bare gør oplevelsen bedre flotte sutsko gode at gå i kan varmt anbefale dem😜👍

Kære Lars Bo

1000 tak for din anmeldelse af os. Det betyder helt utroligt meget for os, at du har taget dig tiden til at dele din oplevelse med os.

God oplevelse

26 de janeiro de 2024

Kære Ketty

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er super glad med produktioner fra…

Jeg er super glad med produktioner fra hygge live og anbefale de til familie og venner

25 de janeiro de 2024

Kære Marina

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

En blandet oplevelse

En blandet oplevelse.

Varerne var i fin stand, men hvis man vil returnere og der er problemer er servicen dårlig.

Jeg sendte en vare retur på deres returlabel, men pakken er blevet væk undervejs.
Jeg har haft fat i postnord ang. den forsvundne pakke, men de siger, at da der er tale om en returpakke er det virksomheden som man sender retur til, som skal oprette en reklamation på pakken.
Det nægter Hygge-Liv imidlertid at gøre da de siger pakken er mit ansvar...
Pakken er derfor gået tabt uden mulighed for erstatning fra Postnord.

Edit:
Som jeg har forsøgt at forklare flere gange har Postnord den politik, at når det er en returforsendelse (altså JERES returseddel), så er det firmaet der skal oprette en reklamation på den manglende forsendelse. I bliver i dette tilfælde altså set som afsender. Jeg har skam - flere gange - været i kontakt med Postnord, men får hver gang det svar at det er virksomheden bag returforsendelsen som skal oprette en reklamation. (Jeg synes heller ikke det giver mening, at jeg ikke kan reklamere, men det kan jeg altså ikke..). Jeg har en digital kvittering - men det hjælper mig ikke, når postnord siger de ikke kan finde pakken og der derfor skal oprettes en reklamation.

Svar fra postnord: Din forsendelse er sendt som en returpakke. Det er firmaet, du har modtaget forsendelsen fra, der skal oprette en evt. reklamation. Firmaer med erhvervsaftale hos Postnord skal henvende sig via kundeportalen.

7 de janeiro de 2024

Hej Margit
Det er helt klart en meget ulykkelig sag. Og vi er frygtelig kede af at din pakke som du ville returnere til er blevet væk. Det er desværre sket et par gange lige efter jul at pakker er blevet væk, når de er indleveret til en pakkeboks, så vi kan kun opfordre til fremadrettet at indleverer pakke til en pakkeshop og få en kvittering der, så har de nemlig ansvaret for pakken.
Sagen er at det er din pakke som du har ansvaret for at bringe tilbage til os. At den viser sig at forsvinde i en pakkeboks, det kan vi desværre ikke gøre noget ved. Vi kan kun opfodre dig til at vise din kvittering for at du har afleveret den hos postnord med henblik på at sende den til os. Det er dig som har sendt den, dig som står som afsender og dig som har kvitteringen for indleveringen. Det har vi meget svært ved at gøre noget ved. At du siger vi nægter at gøre noget ved det passer simpelthen ikke. Vi har ikke mulighed for at lave en reklamation på en pakke som ikke er vores. Jeg vil stærk opfordrer dig til at opsøge dem igen og forklare sagen. Hvis pakken stadig er derude, er der osse mulighed for at du får den retur, da det er din adresse som står som afsender. Krydser fingre for at din pakke dukker op
Mvh Gitte

super lækre hjemmesko,størrelsen…

super lækre hjemmesko,størrelsen passede perfekt.god service fra jer,i var gode til at melde om forsinkelse pga. vejret. kan varmt anbefales at handle her.tak for chokolade.

7 de janeiro de 2024

Kære Britta
Kom lige til at se at vi aldrig havde fået svaret på din dejlige anmeldelse. Trods det sene svar, skal du vide at din gode købsoplevelse på vores webshop, betyder meget for os.
Mvh Gitte

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god betjening og hurtig levering.

Super god betjening og hurtig levering.
Er meget tilfreds med mine varer.

2 de janeiro de 2024

Hej Lili
1000 tak for din anmeldelse af os og for de 5 flotte ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ det betyder alverden at du har taget dig tid til at anmelde os, for kun sådan kan vi blive bedre...

Hygge-Liv

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais