Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tyvärr hyrt ut flertalet maskiner tex, jordfräs som tappat spetsen då dom som hyr kör i stenar och grus och inte förstår att det är en jord bott dom hyr, samt jordfräs där kunderna dragit för hårt i... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

I’ve used Hygglo twice now and both experiences have been excellent. The whole process is really straightforward, from finding what you need to arranging collection and return. Everything worked e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I've been using Hygglo for a few years now to rent out machines and other equipment that we don't use often but also don't want to sell. I have also rented items through Hygglo myself. I've alwa... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hyr ut takbox och diverse andra saker som jag inte använder speciellt ofta. Väldigt smidigt i appen och kommunikation går alltid enkelt. Haft 2 mindre skador som enkelt gått på försäkring, saker jag... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Eletrônicos e Tecnologia

Informação fornecida por fontes externas variadas

Hyr istället för att köpa! Vi delar på prylar och delar på kostnaden. Smidigt, smart och bra för miljön!

Informações de contato

313 avaliações

Respondeu a 87% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Supersmidigt och snabb hantering

Supersmidigt och snabb hantering. Fick ersättning för stulen motorsåg bara 3dagar efter anmälan.

11 de dezembro de 2025

Resposta da Hygglo

Tack för din recension. Vad skönt att höra att allt gick smidigt och att ersättningen kunde betalas ut så snabbt efter din anmälan.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

An excellent pltform for all kinds of…

An excellent pltform for all kinds of uses - professional, semi-professional, hobby and home. I have been using the peer-to-peer platform for over ten years and it helps me out every month both as a lender and a borrower.

8 de dezembro de 2025

Resposta da Hygglo

Thank you for your review and for sharing your long experience with the platform. We are really glad to hear that Hygglo continues to be useful to you both as a lender and a borrower, and that it supports you on a regular basis across so many different use cases. We truly appreciate your trust over the years.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Enkelt att hyra prylar man behöver

Har använt Hygglo ett antal gånger och har alltid varit nöjd med upplevelsen. Enkelt att hitta det man behöver, bokning och betalning har fungerat utan problem.

6 de dezembro de 2025

Resposta da Hygglo

Tack för din recension och för att du delar med dig av din erfarenhet. Vad roligt att höra att du har använt Hygglo flera gånger och att allt från att hitta rätt prylar till bokning och betalning har fungerat smidigt. Det betyder mycket för oss.

Bra sätt att hyra ut.

6 de dezembro de 2025

Resposta da Hygglo

Tack för din recension. Vad roligt att höra att du tycker att tjänsten är ett bra sätt att hyra ut. Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Perfekt att kunna hyra saker till bra…

Perfekt att kunna hyra saker till bra pris i närområdet

2 de dezembro de 2025

Resposta da Hygglo

Tack för din recension. Vad roligt att höra att du uppskattar möjligheten att hyra till ett bra pris i ditt närområde. Vi hoppas att tjänsten fortsätter vara till nytta för dig framöver.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra och enkelt sätt att hyra verktygen…

Bra och enkelt sätt att hyra verktygen men inte behöver äga.

3 de dezembro de 2025

Resposta da Hygglo

Tack för din recension och för att du delar din upplevelse. Vad roligt att höra att du uppskattar hur enkelt det är att hyra verktyg istället för att behöva äga dem själv. Just flexibiliteten och möjligheten att använda rätt verktyg vid rätt tillfälle är något vi verkligen vill göra smidigt. Tack för att du använder Hygglo!

Mvh,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

They give out your phone number to random stragers

I used to use an app called fat llama which is now called hygglo. They give out your number to anyone who joins the platform without verifying them and they can call you late at night

Resposta da Hygglo

Thank you for sharing your feedback. We are very sorry that you have felt let down and we understand why this experience caused concern.

We would like to clarify that we never share contact details until a booking has been fully verified and confirmed. In this case the borrower completed verification and the booking was confirmed before any contact details were exchanged. The borrower chose to cancel only after the verification was completed.

We recognise that the status shown after the cancellation may have been confusing and we have flagged this internally as an optimisation request.

Superbra affärsidé

Superbra affärsidé, hyr ofta via hygglo, aldrig blivit besviken!

29 de novembro de 2025

Resposta da Hygglo

Tack för din fina recension och för att du fortsätter att använda Hygglo. Det gläder oss verkligen att du har haft positiva upplevelser varje gång. Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att hjälpa dig igen när behovet dyker upp.

Rekommendera

Andra gången jag använder mig av Hygglo, båda gångerna har jag hyrt textiltvätt. Jättebra att man kan hyra olika saker istället för att själv köpa

Resposta da Hygglo

Tack för att du delar med dig av din erfarenhet och för att du väljer Hygglo igen. Det betyder mycket att höra att tjänsten fungerar väl för dig och hjälper dig att lösa behov utan att behöva investera i egna maskiner. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och din rekommendation!

Trygg smidigt

Resposta da Hygglo

Tack för din recension. Det betyder mycket för oss att du känner dig nöjd med upplevelsen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Funkar jättebra och till bra pris

Funkar jättebra och till bra pris. Slipper köpa engångsgrejer.

23 de novembro de 2025

Resposta da Hygglo

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det gläder oss att tjänsten har gjort det enklare för dig att lösa behov utan att behöva köpa nytt. Vi uppskattar verkligen att du använder Hygglo!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En app som verkar samla uthyrare som är kvar år efter år

En app som verkar samla uthyrare som inte lämnar systemet utan blir kvar år efter år. Jag återkommer till vissa vid behov. Generellt hanterar man sina produkter med omsorg. Skulle själv kunna tänka mig att hyra ut det jag har i mitt förråd

Resposta da Hygglo

Tack för att du tog dig tid att skriva en så genomtänkt recension. Det är fint att höra att du upplever att många uthyrare stannar kvar länge och att folk tar väl hand om sina saker. Det betyder mycket för tryggheten på plattformen.

Vad roligt att du själv kan tänka dig att hyra ut i framtiden. Om du har frågor om hur det fungerar finns vårt supportteam alltid redo att hjälpa till. Vi uppskattar verkligen att du använder tjänsten.

Superbra att kunna hyra!

Superbra att kunna hyra!

Resposta da Hygglo

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du tycker det är superbra att kunna hyra. Vi uppskattar att du använder tjänsten!

Bra och enkel tjänst

Bra och enkel tjänst, inte minst med försäkringen som ingår! Jag kommer hyra igen.

Resposta da Hygglo

Tusen tack för din fina recension. Det är väldigt roligt att höra att du tycker tjänsten är enkel att använda och att försäkringen känns trygg. Vi uppskattar verkligen att du vill hyra igen och ser fram emot att välkomna dig tillbaka.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hittade en liten lift på Hygglo

Hittade en liten lift på Hygglo, som jag inte gittat någon annan stans.

22 de novembro de 2025

Resposta da Hygglo

Tack så mycket för din recension. Vad roligt att höra att du hittade en lift hos Hygglo när det inte fanns någon annanstans. Vi är glada att kunna hjälpa till när du behöver hyra något specifikt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

life saver w great prices

life saver w great prices. When i do repair or clean carpets and roof, my only source for support for little cost

21 de novembro de 2025

Resposta da Hygglo

Thank you so much for your review. We are really glad to hear that Hygglo has been a reliable and affordable solution for you. It means a lot to know we can support your work in a simple and cost-effective way.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dem tar en allt för hög provision och…

Dem tar en allt för hög provision och försäkringen för dyra kamera täcker bara 30000kr och har hört av kunder som drabbas att dem
inte kompenserar fullt ut och något händer.

19 de novembro de 2025

Resposta da Hygglo

Tack för att du delar din feedback. Vi förstår att både provision och försäkringsnivå är viktiga frågor för många av våra användare. Provisionen täcker kostnader för drift, utveckling, betalningslösningar och försäkring, vilket gör att vi kan erbjuda en trygg och säker marknadsplats för både uthyrare och hyrestagare.

Vi har också lyssnat på synpunkter gällande försäkring för fotoutrustning. Därför lanserar vi redan nästa vecka en förbättrad försäkringstäckning specifikt för kameror och liknande utrustning.

De allra flesta försäkringsärenden landar i lösningar som våra användare upplever som rättvisa, men varje ärende bedöms individuellt. Om man som användare anser att ett beslut är felaktigt rekommenderar vi alltid att man gör en formell överklagan, så att ärendet kan prövas på nytt.

Tack igen för att du tar dig tid att ge feedback som hjälper oss att bli bättre.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Att få hyra genom Hygglo och smidigt…

Att få hyra genom Hygglo och smidigt betala med Trustpilot. Utmärkt!!

15 de novembro de 2025

Resposta da Hygglo

Tack för din recension. Härligt att höra att du tycker det är smidigt att hyra genom Hygglo och att betalningen fungerar utmärkt. Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse.

Hygglo

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.