Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tyvärr hyrt ut flertalet maskiner tex, jordfräs som tappat spetsen då dom som hyr kör i stenar och grus och inte förstår att det är en jord bott dom hyr, samt jordfräs där kunderna dragit för hårt i... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

I’ve used Hygglo twice now and both experiences have been excellent. The whole process is really straightforward, from finding what you need to arranging collection and return. Everything worked e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I've been using Hygglo for a few years now to rent out machines and other equipment that we don't use often but also don't want to sell. I have also rented items through Hygglo myself. I've alwa... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hyr ut takbox och diverse andra saker som jag inte använder speciellt ofta. Väldigt smidigt i appen och kommunikation går alltid enkelt. Haft 2 mindre skador som enkelt gått på försäkring, saker jag... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Eletrônicos e Tecnologia

Informação fornecida por fontes externas variadas

Hyr istället för att köpa! Vi delar på prylar och delar på kostnaden. Smidigt, smart och bra för miljön!

Informações de contato

312 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Inga problem när jag önskat hyra

Inga problem när jag önskat hyra! Kan inte önska mer.

21 de outubro de 2025

Resposta da Hygglo

Tack för din fina recension! Så härligt att höra att allt har fungerat utan problem. Vi uppskattar verkligen din feedback och hoppas du fortsätter ha lika bra upplevelser framöver.

Hyrde en släpvagn via Hygglo

Hyrde en släpvagn via Hygglo. Väldigt smidig tjänst där man guidas genom varje steg tillsammans med uthyraren. Ger mina starka rekommenderar till denna tjänst 👍

23 de outubro de 2025

Resposta da Hygglo

Tack för din fina och utförliga recension! Vi är glada att höra att du tyckte tjänsten var smidig och att processen fungerade bra tillsammans med uthyraren. Det betyder mycket för oss att du rekommenderar Hygglo.

Hyrt bil, tackräcke, möbeltvättmaskin

Hyrt bil, takräcke, möbeltvättmaskin. Alla uthyrare väldigt trevliga, perfekt system

19 de outubro de 2025

Resposta da Hygglo

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du haft så bra upplevelser med både uthyrare och systemet. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig och hoppas du fortsätter ha lika smidiga hyror framöver.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var enkelt och snabbt att boka via…

Det var enkelt och snabbt att boka via Hygglo!

18 de outubro de 2025

Resposta da Hygglo

Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att det var enkelt och snabbt att boka via Hygglo. Hoppas vi får hjälpa dig igen nästa gång du behöver hyra något.

Hygglo är super

Hygglo är super. Bra för att prova prylar innan köp och satsar hellre på kvalitetsprylar som håller länge och tål att hyras ut. Bra för miljön!

17 de outubro de 2025

Resposta da Hygglo

Tack för din fantastiska recension! Vi håller helt med, det är både smart och hållbart att hyra kvalitetsprylar som håller länge. Så roligt att höra att du uppskattar Hygglo och ser värdet i att prova innan köp. Tack för att du bidrar till en mer hållbar konsumtion!

Supertjänst

Fungerar alltid väldigt bra!

16 de outubro de 2025

Resposta da Hygglo

Tack för din recension! Vad roligt att höra att allt alltid fungerar väldigt bra för dig. Vi uppskattar verkligen att du använder Hygglo!

Hygglo fungerar superbra

Hygglo fungerar superbra. Rekommenderas!

15 de outubro de 2025

Resposta da Hygglo

Tack för din fina recension och rekommendation! Vad roligt att höra att du tycker Hygglo fungerar superbra. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Perfekt Bra pris Passade mig utmärkt…

Perfekt Bra pris Passade mig utmärkt Snabbt bra enkelt

15 de outubro de 2025

Resposta da Hygglo

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att allt fungerade perfekt och att du är nöjd med både priset och smidigheten.

Snabb och smidig service

Snabb och smidig service! Vi hyrde denna till en fotbollscup och det var så uppskattat av både föräldrar och barn! Vi hyrde även denna till ett kalas! Vi kommer definitivt hyra denna igen! Tack tack tack! ❤️❤️

11 de outubro de 2025

Resposta da Hygglo

Tack för din fantastiska recension! Vad roligt att höra att allt fungerade smidigt och att utrustningen blev så uppskattad både på fotbollscupen och kalaset. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen nästa gång!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alle 50 euron vahinko korvattiin…

Alle 50 euron vahinko korvattiin nopeasti. Olen käyttänyt kaksi kertaa pieniin vahinkoihin ja kaikki sujunut hyvin.

6 de outubro de 2025

Resposta da Hygglo

Kiitos paljon arvostelustasi! Hienoa kuulla, että korvaus sujui nopeasti ja että olet ollut tyytyväinen palveluun. Mukava myös kuulla, että kaikki on toiminut hyvin useamman kerran.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Första gången tjänsten användes

Första gången tjänsten användes, fungerade bra, som tänkt.

8 de outubro de 2025

Resposta da Hygglo

Tack för din recension! Vad roligt att höra att allt fungerade bra vid ditt första tillfälle. Vi hoppas att du får minst lika bra upplevelser framöver!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra tjänst för hyra det man behöver…

Bra tjänst för hyra det man behöver istället för köpa in allt. Trevliga människor oftast.

8 de outubro de 2025

Resposta da Hygglo

Tack för din recension! Vi är glada att höra att du uppskattar tjänsten och idén med att hyra istället för att köpa. Extra roligt att du också haft positiva möten med andra användare. Tack för att du hyr via Hygglo!

Nöjd! :)

Har nyttjat Hygglo för att både hyra och hyra ut, och är väldigt nöjd med tjänsten!

5 de outubro de 2025

Resposta da Hygglo

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd både som hyrare och uthyrare. Vi uppskattar verkligen att du använder Hygglo och hoppas du fortsätter ha lika bra upplevelser framöver.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hygglo har bedräglig försäkring

Hygglo fortsätter att använda sig av bedragarna på försäkringsbolaget omocom. Av försäkringen får du som uthyrare oftast ingenting eller nära noll. Stor varning för dessa bedragare.

6 de outubro de 2025

Hej Mikael,

Vi är verkligen ledsna att du känner så här och att du inte är nöjd med hur försäkringsärendet hanterades. Vi förstår att det kan kännas frustrerande när ersättningen inte motsvarar förväntningarna.

För att förtydliga vill vi nämna att försäkringen hanteras av Omocom enligt deras villkor, och att ersättningen baseras på marknadsvärdet för föremålet vid skadetillfället. Om du inte håller med om deras bedömning finns det möjlighet att överklaga beslutet direkt till Omocom, som då kan se över ärendet på nytt.

Vi tar till oss av din feedback i vårt samarbete med dem.

Funkade bra 👍

Funkade bra 👍

4 de outubro de 2025

Resposta da Hygglo

Tack för din recension! Vad roligt att höra att allt fungerade bra. Hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen snart.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har hyrt ett antal gånger,har fungerat…

Har hyrt ett antal gånger,har fungerat jättebra.
I stället för att äga en produkt,så är det inte så kostsamt att hyra.

29 de setembro de 2025

Resposta da Hygglo

Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du haft bra erfarenheter av att hyra och att konceptet fungerar smidigt för dig. Att kunna använda saker vid behov utan att behöva köpa dem är precis vad vi vill göra enklare och mer hållbart. Tack för att du väljer att hyra med oss!

Smart och enkel lösning

Smart och enkel lösning. Mycket nöjd

28 de setembro de 2025

Resposta da Hygglo

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi uppskattar att höra att du är nöjd och att tjänsten fungerar bra för dig.

Superbra och smidigt

Superbra och smidigt! Känns säkert och tryggt. Kanonbra tjänst helt enkelt.

28 de setembro de 2025

Resposta da Hygglo

Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du tycker tjänsten är både smidig, säker och trygg.

Det betyder mycket för oss att veta att du är nöjd och vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din erfarenhet.

Hygglo funkar klockrent!

Fungerar väldigt bra och säkert att låna ut sina saker med Hygglo. Rekommenderas.

27 de setembro de 2025

Resposta da Hygglo

Tack för din recension! Vi är glada att höra att du upplever det både enkelt och säkert att hyra ut dina saker via Hygglo.

Stort tack också för din rekommendation, det uppskattar vi verkligen.

Hygglo

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.