Tältpartner Avaliações 2.616

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Verkar bra och stabil samt bra konstruktion med bra bruksanvisning. Snabb leverans samt hjälpsam kundtjänst om återbetalade extra rabatt som inte togs vid beställningen (mitt fel antagligen). Jag... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Snabb service och leverans tyckte jag var riktigt bra. Däremot tyckte jag att tältet vi köpte inte var så robust som det ger intryck utav annonsen och beskrivningen. Kardborrebanden som ska fästa tält... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag var nöjd. Hade fått en offert, betalt den och fått hem paketet. Sen fick jag höra att jag fått fel pris (fast det var dom som skickade beloppet) och att den måste skickas tillbaka. Jag kände mig l... Ver mais

Detalhes da empresa

✔ Reservdelar på lager
✔ Leverans till tomtgräns

Upptäck vårt stora urval

Fördelarna med våra partytält

Billiga & prisvärda partytält av hög kvalitet
Våra partytält skiljer sig åt både vid tältdukens material och konstruktionen. Totalt hittar du sex olika kvaliteter av partytält hos oss i olika prisklasser, både från billiga partytält till de mer prisvärda och extra stabila och mer anpassade för en längre användning.

Informações de contato

4,2

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

3 mil avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Paketet inte levererat av ups

Paketet inte levererat av ups som tillsammans med Time gjorde ett dåligt jobb. Toplpartner såg till att paketet hittades hos Time.

13 de abril de 2026

Resposta de Tältpartner

Vi beklagar att paketet inte levererades. Vi vill undersöka detta omedelbart för att förstå vad som har hänt. Kontakta vår kundsupport för att komma vidare med ärendet. Tack för din återkoppling.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag köpte Trädgårdspaviljong "Forest…

Jag köpte Trädgårdspaviljong "Forest Superior", i Ek-look, loft grey, 3x4m den 6 maj 2025, under våren har kardborrebandet som är fastsydd i gardinerna gått av, jag hävdar att det 2cm breda bandet är för klent, gardinerna ska väl hålla mer än knappt ett år. Kundtjänsten hävdar att det inte är ett konstruktionsfel och avvisar reklamationen men erbjuder ”snällt nog” att sälja mig fyra nya gardiner för 2190kr.

Avaliação não solicitada
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans, och mycket trevligt kundbemötande.

Resposta de Tältpartner

Vi är glada att du uppskattade vår snabba leverans och kundbemötande. Tack för din återkoppling!

bra produkt

bra produkt. lätt att montera

7 de abril de 2026

Resposta de Tältpartner

Tack för ditt fina betyg och recension! Vi önskar dig mycket nöje med din Toolport-produkt.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Lätt att beställa, tog lång tid och fattades en produkt

Lätt sätt att beställa och bra förklaringar på det du ska köpa, även bra förklaring vid montage. Det som drar ner till 3 av 5 är att det tog lång tid att få det mot vad jag räknat med. När jag hörde av mig och frågade varför jag inte fick min vara, då gick det ju jättesnabbt. En annan sak som drog ner det var att vissa beställda varor kom inte med utan har nu fått skickat i efterhand. När jag tog kontakt om detta så fick jag bra service och ni beklagade er över ert misstag.

9 de abril de 2026

Resposta de Tältpartner

Tack för din feedback. Vi är glada att du uppskattade informationen vid beställning och montage. Vi beklagar att leveransen tog längre tid än förväntat och att alla varor inte kom samtidigt. Vi tar din upplevelse på allvar och ser över våra processer för att förbättra leveranstider och säkerställa att alla beställningar levereras komplett i framtiden.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Felaktiga mått och vek stomme

Leveransen och märkning av stomme var OK. Tyvärr stämmer inte måttangivelsen 3x6m på växthusets yttermått. Detta var av stor betydelse för mig, då jag reglat upp en trästomme för angivna yttermått. Bredden vid start och avslut blev 2,93m. (JA jag har följt monteringsanvisningarna). Dessutom är stommen väldigt vek, framförallt för vindlaster på långsidan, då diagonalstag saknas denna ledd.

7 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk kvalité och väldigt…

Fantastisk kvalité och väldigt välförpackat, kan verkligen rekommendera Tältpartner.

Resposta de Tältpartner

Vi är glada att höra att du är nöjd med kvaliteten och emballeringen. Tack för att du rekommenderar oss! Vi uppskattar din återkoppling.

Har ett pågående ärende

Har ett pågående ärende. Hittills har jag fått bra återkoppling. Dock jag har inte svarat tillbaks. När vi är överens tar jag gärna en ny bedömning. Vh. Hans-Erik Andersson

30 de março de 2026

Resposta de Tältpartner

Tack för din återkoppling. Vi är glada att du upplever bra återkoppling hittills i ditt ärende. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälper dig gärna vidare när du är redo.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Verkar bra och stabil samt bra…

Verkar bra och stabil samt bra konstruktion med bra bruksanvisning.
Jag & dottern fick ihop den på drygt 5 timmar i lugnt tempo, ganska många moment men inte svårt!
Riktigt svårt att försöka göra det själv men nice om man är två personer!

/John

12 de abril de 2026

Resposta de Tältpartner

Vi är glada att höra att du är nöjd med produkten och monteringen! Tack för att du uppmärksammar den tydliga bruksanvisningen och snabba leveransen. Vi uppskattar också din kommentar om vår hjälpsamma kundtjänst. Tack för din återkoppling!

Enkelt stommontage

Enkelt stommontage, skarvar i väggdukar glipar för mycket, ”tältpinnarna” för veka, håller inte duk och rep.

8 de abril de 2026

Resposta de Tältpartner

Tack för din återkoppling. Vi noterar dina synpunkter gällande monteringen, gliporna och tältpinnarna. Vi tar detta vidare för att förbättra produkten.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.