I bought a MacBook display panel from the website i-mania.nl for almost 300 euros. I never received the product or a refund. At first, they responded to my emails, claiming there was a delivery proble... Ver mais
spullen besteld en niks geleverd, 10 februari verzonden worden, mail gehad dat het week later zou worden. Verschillende keren gemaild maar krijg geen antwoord meer . echt vriendelijk geweest maar ged... Ver mais
Beste i-mania. Ik heb geen probleem met een levertijd mits hij netjes wordt vermeld. Nu staat er bij mijn bestelling HEP-02A universele auto 24V brandstofpomp inline lage druk Elektrische brandstofp... Ver mais
Per 01-01-2024 overgenomen door Perternet! WELKOM BIJ I-MANIA - DÉ WEBSHOP MET EEN HART:) WIE ZIJN WIJ/HOE WERKT I-MANIA? Wij werken bewust iets anders dan de gemiddelde webshop, hieronder uitgelegd hoe/waarom: https://www.i-mania.nl/over-ons/ WIE? Wij zijn een "klein" familiebedrijf(je) welke deze shop met heel veel liefde & passie runnen. We trachten in iedergeval naar ons beste kunnen te handelen en een ieder te helpen. Wij zijn dus geen groot concern en wensen dit ook niet te zijn. Wij gaan voor werken met ons hart en met een persoonlijke/vriendelijke benadering. We hanteren daarom ook een warm en persoonlijk contact richting onze klanten. Welkom!:) REVIEWS/CONTACT/ALGEMEEN: Helaas een onderdeel van deze branche. Echter ga als consument aub niet af op slechte reviews in het algemeen bij alle shops online. 8 van de 10 negatieve reviews zijn nl. of niet correct/waar en/of of zijn berust op halve (klant) waarheden. Praat/communiceer aub met de ondernemer/het team/de mens achter een winkel, zoals het hoort.;) Te bereiken op: klantenservice@i-mania.nl (let op spambox) Hartelijke warme groet, Team I-Mania Per 01-01-2024 overgenomen door Perternet!
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
8juni een bestelling geplaatst nog steeds niks ontvangen. Krijg steeds te horen dat er vertraging is bij de leverancier. Misschien beter om jullie leveringstijd aan te passen naar 2 maanden. Zeer ontevreden!

Resposta da i-Mania.nl onderdeel van Perternet
Echt slecht is niet wat verwacht had van product en kan niet formulier downloaden of contact maken i.v.m drukte nou wil me geld terug en never nooit meer via hier bestellen retourneren is zoveel moeite bah bah kom er gewoon niet doorheen en als je contact formulier wil invullen krijg je een popup die nergens weg te halen is met linkje veel gestelde vragen nee wil me geld terug klaar

bonjour
commande depuis plus d'un mois
et toujours rien reçu
mail envoyer et toujours une réponse automatique
pourtant dans leurs optique une réponse dans les
48 h
et et quoi boum réponse automatique 1 2 3 etc.
Voilà pas de panique j’ai reçu mon remboursement mais c’est regrettable je comptais vraiment sur cet article pour l’avenir j’en sais trop rien qui vivra verra

Resposta da i-Mania.nl onderdeel van Perternet
er staat geschreven dat de levertijd 3 - 10 dagen is, dit is niet waar. Ze bestellen vanuit China, versturen hun zending vanuit Nederland en liegen over de wachttijd.

Resposta da i-Mania.nl onderdeel van Perternet
Oorschelpen voor de Sennheiser RS160 besteld. Levertijd van 2 weken maar veel goedkoper dan bij de concurrent dus toch besteld. In de 2e week een email ontvangen dat het product 1 week later zou worden afgeleverd. Hoewel het een paar dagen duurde kreeg ik wel netjes antwoorden op mijn vragen.
Alles kan wat sneller maar verder een goede service en een product ontvangen dat netjes was verpakt.

Resposta da i-Mania.nl onderdeel van Perternet
Ik heb nog een redelijk oude LG-V30 toestel, en daarvoor had i-mania, als enige, een mooie hoes in de blauw die we graag wouden. Ze geven keurig aan op hun website voordat je bestelt dat er op dit artikel een lange levertijd zat, en eenmaal besteld een mail met alle informatie over wat ik kon verwachten. Een dag na de voorspelde lever dag kreeg ik een mailtje dat er een kleine uitloop van een paar dagen was, en drie dagen later een mail dat het product verzonden was, en de volgende dag ontvangen moest worden. Wat ook gebeurden.
Alleen maar lof over dit onderneming :)

Resposta da i-Mania.nl onderdeel van Perternet
very good shop and best service in the world.

Resposta da i-Mania.nl onderdeel van Perternet
Bestelling was een beetje vertraagd, maar werd netjes op de hoogte gehouden door een email. Zal met vertrouwen weer bestellen bij I-mania.

Resposta da i-Mania.nl onderdeel van Perternet
ik bestelde onlangs 2 identieke meettoestellen en ontving die enige tijd later. In 1 van de 2 doosjes ontbrak een zakje meetpennen. Ik meldde dat via de klantendienst en zonder verdere acties te moeten ondernemen ontving ik het ontbrekende zakje enige tijd later. Ik bestel dagelijks zaken op het internet en vind dat de geboden service en vooral de vriendelijke communicatie een 10 op 10 verdient.

Resposta da i-Mania.nl onderdeel van Perternet
1 ster is al te veel. Product zou de volgende dag worden geleverd maar waarschijnlijk hangt deze nog ergens in de lucht boven China. Inmiddels 8 dagen verder en nog altijd in afwachting ....

Resposta da i-Mania.nl onderdeel van Perternet
Ik had 3 E14 fittingen besteld. Het duurde 23 dagen voordat mijn bestelling geleverd werd. Bleken ze E27 fittingen gestuurd te hebben. Retourkosten moet ik wel zelf betalen, ook al hebben zij een verkeerd artikel geleverd. Dus via een andere website besteld. Toen had ik binnen 2 dagen de juiste fittingen binnen. Voor mij geen i-mania meer.

Resposta da i-Mania.nl onderdeel van Perternet
Product precies als gedacht en netjes geleverd

Resposta da i-Mania.nl onderdeel van Perternet
Niks ontvangen bestelling geplaatst op 20 Februari en het is nu 4 April. Meerdere malen contact gezocht met de klantenservice via web formulier maar krijg geen reactie. Update, 2 juli 2024 nog steeds niks ontvangen neem weer contact op met de klantenservice. Laatste update 2 juni contact gehad geld zou worden teruggestort. Nu 12-2 2025 nog steeds niks ontvangen, ik laat het erbij.

Resposta da i-Mania.nl onderdeel van Perternet
Antwoord al dagen niet op bellen / mailen. Ik koop hier niet.

Bestelling #100137974
I have returned this item. After writing a review, the money was returned. The time that passed before the money was returned - 1 month.

Resposta da i-Mania.nl onderdeel van Perternet
Zit met een probleem, contacteer de fabrikant, die zegt de verkoper kan eenvoudig contact opnemen aangezien U het product via I-mania gekocht hebt moeten hun contact opnemen. Vervolgens komt I-mania met de makkelijkste oplossing voor hun zelf, nu dit negatief voor mij uitgepakt heeft reageren ze niet meer, zelf inmiddels opgelost maar had onder de garantie kunnen vallen volgens fabrikant

Resposta da i-Mania.nl onderdeel van Perternet
Ik heb op 16 februari een dual led oplader voor de verjaardag van mijn zoon besteld. Hij was op 28 ferlbruaru jarig. De leverdatum zou pas op 26 februari zijn. Dat vond ik al aan de late kant maar goed, in elk geval zou het cadeautje dan op tijd zijn.
Het is nu 3 maart,de verjaardag is voorbij en ik heb nog steeds niets ontvangen.
Via contactformulier meerdere keren contact gezocht. Telefoonnummer gebeld, dan krijg je een standaard bandje te horen.
Ik baal hier flink van. Ik hoop snel iets van I-mania te horen, anders leg ik het voor bij de consumentenman.

Resposta da i-Mania.nl onderdeel van Perternet
De communicatie is summier en niet te begrijpen dus ik wacht nog steeds op iets waarvan ik niet weet wanneer het aankomt.
Slechtste webwinkel die ik ooit heb meegemaakt
De reactie hieronder is een leugen .
Het telefoon hoesje wat ik had besteld was er niet en dat hoorde ik na 3 weken terwijl ik wel had betaald . Dus I Mania ! Niet ook nog eens zeggen dat ik een onzinverhaal ophang .

Resposta da i-Mania.nl onderdeel van Perternet
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.