i-Mania.nl onderdeel van Perternet  Avaliações 982

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Echt slecht is niet wat verwacht had van product en kan niet formulier downloaden of contact maken i.v.m drukte nou wil me geld terug en never nooit meer via hier bestellen retourneren is zoveel moeit... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I bought a MacBook display panel from the website i-mania.nl for almost 300 euros. I never received the product or a refund. At first, they responded to my emails, claiming there was a delivery proble... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

spullen besteld en niks geleverd, 10 februari verzonden worden, mail gehad dat het week later zou worden. Verschillende keren gemaild maar krijg geen antwoord meer . echt vriendelijk geweest maar ged... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Beste i-mania. Ik heb geen probleem met een levertijd mits hij netjes wordt vermeld. Nu staat er bij mijn bestelling HEP-02A universele auto 24V brandstofpomp inline lage druk Elektrische brandstofp... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Celulares

Per 01-01-2024 overgenomen door Perternet! WELKOM BIJ I-MANIA - DÉ WEBSHOP MET EEN HART:) WIE ZIJN WIJ/HOE WERKT I-MANIA? Wij werken bewust iets anders dan de gemiddelde webshop, hieronder uitgelegd hoe/waarom: https://www.i-mania.nl/over-ons/ WIE? Wij zijn een "klein" familiebedrijf(je) welke deze shop met heel veel liefde & passie runnen. We trachten in iedergeval naar ons beste kunnen te handelen en een ieder te helpen. Wij zijn dus geen groot concern en wensen dit ook niet te zijn. Wij gaan voor werken met ons hart en met een persoonlijke/vriendelijke benadering. We hanteren daarom ook een warm en persoonlijk contact richting onze klanten. Welkom!:) REVIEWS/CONTACT/ALGEMEEN: Helaas een onderdeel van deze branche. Echter ga als consument aub niet af op slechte reviews in het algemeen bij alle shops online. 8 van de 10 negatieve reviews zijn nl. of niet correct/waar en/of of zijn berust op halve (klant) waarheden. Praat/communiceer aub met de ondernemer/het team/de mens achter een winkel, zoals het hoort.;) Te bereiken op: klantenservice@i-mania.nl (let op spambox) Hartelijke warme groet, Team I-Mania Per 01-01-2024 overgenomen door Perternet!

Informações de contato

1,4

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

982 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Verkeerde aflevering

Kreeg ipv een swim 2 bescherm hoesje een zaklantaarn...

Meteen gemeld, maar nog steeds geen reactie van i-mania

1 de maio de 2023

Hi Harald Mulder, Goedemorgen,
Oh jee, dat is wel wat anders inderdaad:)

Mail:
Wij mailen binnen 48 uur terug/beantwoorden mails.
(wel op werkdagen>geen feestdagen en/of weekenden)
Ik weet niet wanneer je gemaild had exact/spambox gecheckt?

Update> 09-05:
Hartelijk dank voor je gegevens=Attent!
Ik zie dat mijn collega contact met je heeft gehad>Gisteren=08-05
8 mei 2023 16:12:29|Afgehandeld
Klant Is ingelicht
Hi Harald, Goedendag Fijn dat je mailt en mijn excuus voor de incomplete levering! Besteld: Het artikel is reeds voor je besteld destijds en wordt bij ons normaliter na ca. 3-10 werkdagen binnen verwacht. Geen zorgen: We proberen je het asap toe te zenden!;) Je krijgt natuurlijk nog een berichtje/verzendbevestiging t.z.t.. Hele mooie dag! Warme groet/Best regards, Anjali

Mooie dag & een lieve groet,

UPDATE: 23-05:
Helaas niets meer vanuit deze klant mogen vernemen.
Evt. hulp en of onwaarheden worden helaas ook niet gewijzigd in deze review.
Communicatie gaat 2 kanten op en zou het waarderen wanneer ook de waarheid wordt aangegeven in deze review.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service en netjes geholpen.

Er was een aardige vertraging met mijn bestelde product, heb contact gehad met Anjali en ben netjes te woord gestaan. Op de hoogte gehouden wanneer het wel op voorraad zou zijn en heb hem nu binnen gekregen ookal duurde het even! Ben tevreden over de service van deze site.

29 de abril de 2023

Hi Jo, Goedemorgen.
Ontzettend veel dank voor deze lieve review!!!
Anjali zal blij zijn ook hiermee. Ze is inderdaad een topper!:)
Geniet van de dag Jo!;)

Heel vriendelijke medewerksters

Heel vriendelijke medewerksters, alles goed en netjes geleverd.

28 de abril de 2023

Hi Annika,
Vriendelijke mensen/klanten helpen ons ook hoor!:)
Mensen zoals jij Annika maken onze werkdag ook een stukje leuker.
Simpelweg door vriendelijk/aardig te zijn/bedankt:)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Juiste afhandeling na foute bestelling

Ik had het verkeerde besteld en betaald. Je kunt dan nog alleen wijzigen via mail.
Via mailverkeer met Anjali gelukkig kunnen regelen dat ik het juiste product geleverd kreeg en ontvangen heb.

14 de abril de 2023

Hi John, Good Morning,
Superfijn!
Bedankt ook voor je vriendelijkheid in je mails.
Misschien gek om hiervoor te bedanken, echter aardig zijn voor elkander is niet altijd vanzelfsprekend. Dus wanneer dit wel het geval is, laten we het ook weten/wordt gewaardeerd!
Wens je alle goeds toe/geniet van de dag!:)

Prima geholpen

Prima geholpen. Snel en goed kwaliteit

6 de abril de 2023

Resposta da i-Mania.nl onderdeel van Perternet

Hartelijk dank Kandely#Je bent een TOPPER!!!:)

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Had een Samsung smartphone hoesje-glas…

Had een Samsung smartphone hoesje-glas besteld, maar het is beschadigd toegekomen id bus. Direct actie ondernomen met foto's..., dit doorgestuurd naar de klantenservice en dezelfde dag nog reactie gekregen. Dat het zonder probleem een nieuwe zouden naleveren. Zeer snelle feedback en service, alles is zonder problemen verlopen.
Ps: zelf het oude defect product niet moeten retourneren.

3 de março de 2023

Hi Sybille, Goedemorgen,
Dit is nu eens fijn beginnen op de maandagmorgen:)
Heel veel dank voor je feedback/deze review/lieve woorden#TOP!!!
Prachtige dag en hoop dat je wat kunt genieten van de 1e lente (zonne)stralen.;)

Wegens een verkeerde bestelling

Wegens een verkeerde bestelling, zijn ze zo lief om het nodige te willen doen. Reageren snel en super vriendelijk, een aanrader.

22 de março de 2023

Hi Gracy,
Bedankt voor deze superfijne review!!!:)
TeamI-Mania

Fijne communicatie!

Het product wat ik heb besteld werkte niet naar behoren. Maar ik werd heel vriendelijk geholpen door de klantenservice en heel netjes mijn geld terug gekregen

21 de março de 2023

Hi Nick,
Bedankt voor deze superfijne review!!!:)
TeamI-Mania

Tevreden

Product zou 13 maart verstuurd worden dit was niet het geval .
Hoefde er niet achteraan 14maart had ik al een mailtje vanuit imania dat de levering later was vanwegen een feestdag en mijn product zo snel mogelijk verstuurd zou worden netjes binnen gekregen ga zeker weer bestellen bij imania

17 de março de 2023

Hi Chris, Goedemorgen,
LIEF! Bedankt!
Wat positiviteit is altijd welkom#groeit een mens/team van!
Bedankt en wens je een prachtige dag toe:)

vertragingen vanuit China…

Ondanks de vertragingen vanuit China toch een hele positieve ervaring. Het personeel dat mij hielp was zeer vriendelijk en geduldig en uiteindelijk heb ik mijn gehele bestelling in goede orde ontvangen.
Veel geduld en veel plezier in hun werk lijkt me.
Succes toegewenst

13 de fevereiro de 2023

Resposta da i-Mania.nl onderdeel van Perternet

Wow, hartelijk dank voor deze lieve & mooie review!
Hebben inderdaad plezier in ons werk en proberen dit zo te houden d.m.v. o.a. vriendelijke mensen op de mail>waaronder jij, dank daarvoor!
Mooie zonnige dag!:)
Warme lieve groet,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bestelling bleef langer dan verwacht op…

Bestelling bleef langer dan verwacht op zich wachten. Op mijn eerste mail hierover kreeg ik vrijwel onmiddellijk antwoord, met meerdere opties wat ik kon doen. Heb gekozen om toch nog te laten leveren. Een week later alles mooi aangekregen. Dit werd ook nog eens spontaan en vriendelijk opgevolgd. Top dienst na verkoop 👍

19 de fevereiro de 2023

Hi Yves,
"You made our day" !!!!:)
Bedankt voor alles ook en je aardige mails/reacties!
Mooie zonnige dag!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pure oplichters. Schandalig gewoon !

Dit bedrijjfje zijn pure oplichters. Een klapsleutel voor de auto gekocht. Zonder electronica, dat wist ik wel. maar je koopt werkelijk NIETS. Een hard plastieken doosje. Zelfs zonder druktoetsen. Echt NIETS dus. En daarvoor moet je 3 weken wachten. Omdat het chinees nieuwjaar was......En als je reageert via hun 'klanten'-service, krijg je het verwijt dat je niet vriendelijk bent en dat ze dan niets meer willen doen en je 'on hold' zetten. Pure oplichters. Wegblijven van die site is de boodschap.

En na het posten van dit review blijven ze maar pardonneren en zeveren dat ze O zo lief en vriendelijk zijn. Dit is larie en apenkool : de kern is dat ze onbruikbare rommel (laten) leveren aan een veel te hoge prijs. En daar moet je als (eenmalige) klant blij mee zijn.

En .... ze blijven maar zeveren, praatjes verkopen en zelfs nu zeggen : je moet al die slechte reviews niet geloven......!! Wie je helemaal niet mag geloven is ..... i-mania !!

7 de março de 2023

Hi Jean-Pierre, Goedemorgen,
Dubbele review=Dezelfde als hieronder>Je hebt het maar druk mee:)
En dit is het resultaat beste lezers wanneer wij als mens een persoon/klant vriendelijk verzoeken op de mail om iets aardiger te mailen/communiceren.
Ik vat dit op als een: "NEE".

Noot:
Klantenservice in het algemeen/hedendaags worden dagelijk: Bedreigd/uitgescholden/gechanteerd/onder druk gezet en dat kan allemaal zomaar!?
2023
Niet (meer) bij ons!
Wij hebben hart voor ons team/wensen deze te beschermen.
Inhoudende:
Heeft een klant/persoon niet het fatsoen om ons ook met respect/vriendelijkheid te benaderen?
Geen hulp helaas.
Hoop dat vele ondernemers zullen volgen.
Is te belachelijk voor woorden dat dit wordt geaccepteerd momenteel.

Besteld:
Een case Jean-Pierre...een case..staat in de titel;)
"Car Key Case"

Team I-Mania

Dezelfde reactie als op de review hieronder: Dezelfde klant...

Hi Jean-Piere Coppens uit België,
Ik wens maar 1 ding (oprecht) voor mensen zoals jij Jean-Pierre:
Ik wens je een hele mooie dag & alle goeds!:)

PERSOONLIJKE NOOT:
Gehele communicatie met de klant hieronder:
Oordeel aub zelf. Zo ga je niet met mensen om.
Op mijn vraag aan deze klant:
"Zou je aub wat aardiger willen mailen naar ons?"
resultaat=zie hierboven.
Wij accepteren dit soort mails/communicatie NIET.
Vriendelijkheid is normaal vinden wij als team, echter is soms helaas ver te zoeken in deze maatschappij..
Bij ons bestellen?
Dan is vriendelijkheid een pre, ongeacht wat men als dreigement/drukmiddel gebruikt, het zij zo.
Liefs Jessica

COMMUNICATIE/VEELLEESPLEZIER#NIMMEREENSAAIEDAG!:)
Klant: Mail 1:
Bericht: #21000051540 Product ontvangen. WAT sture jullie me ? Toetsen geblokkeerd. Zelfs geen batterijzitting aanwezig. Dit is een regelrechte schande om zoiets naar een klant te durven sturen. Die rommel moet onmiddellijk terug naar jullie. SCHANDE !

Klant Mail 2: Weekend gemaild>maandag al reactie:
Zijn mail:
Aan: Klantenservice I-mania klantenservice@i-mania.nl
Eindelijk een reactie.
Foto werd onmiddellijk gestuurd via mijn smartphone.

I-Mania: Mail: Reactie/verzoek:
Op di 7 mrt 2023 om 10:38 schreef Klantenservice I-mania
Hi Jean-Pierre,
Eindelijk reactie!?
Mail: 04-03 Weekend:
Je hebt in het afgelopen weekend ons gemaild en de eerstvolgende werkdag al! antwoord gehad.:)
Wijze van:
Ik ben even je 1e communicatie gaan bekijken 04-03 en dit accepteren wij niet. Hoop dat je dat begrijpt.
Kortom:
Probeer het nogmaals aub op een andere wijze en ik help je met veel liefde!😉
Warme groet🌺

Klant antwoord?
Aan: klantenservice@i-mania.nl
WAT ???
Moet ik mij excuseren omdat jullie mij rommel sturen.
Schaam jullie diep.
En zal dan wel even enkele mooie reviews over jullie schrijven.

Reactie 2: Klant:
Op di 7 mrt 2023 om 11:40 schreef Jean-Pierre Coppens
Weet je wat jullie zijn ? Een klote bedrijf(je).
Met slechts één doel : geld verdienen door mensen te bedriegen.
En als klanten dat melden .... Of my God : worden ze op hold gezet.
Beter uzelf op hold zetten.
Bedriegers.

Reactie 3: Klant:
Verzonden: woensdag 8 maart 2023 12:36
Aan:klantenservice@i-mania.nl
Onderwerp: Re: 21000051540#Goedemorgen:)
Mijn review is geplaatst. Ik hoop veel lezers. Heel veel lezers.......!

Geweldige service

In eerste instantie had ik klaarblijkelijk de verkeerde auto stickers besteld bleek na ontvangst. Deze retour gestuurd & alsnog de juiste besteld. Zowel de juiste stickers alsmede retour betaling ontvangen van i-Mania. Jessica heeft mij geweldig geholpen : helemaal top !

26 de janeiro de 2023

Hi Ronald,
Wat ontzettend lief dat je deze review plaatst!
Ook heel erg graag gedaan hoor!.
Vriendelijke mensen steken wij graag onze tijd & energie in.;)
Wens je een prachtige dag toe & alle goeds.
Warme lieve groet,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Steeds in de bres voor de klant

Ik was op zoek naar een paar vijsjes voor een bullet-proef telefoonhoes, gekocht bij i-Mania begin 2022. Het support team heeft fantastisch geholpen om bij een andere leverancier de juiste stukken te vinden. Hoedje af voor een professioneel en warm team.

16 de janeiro de 2023

Resposta da i-Mania.nl onderdeel van Perternet

Vincent, dank voor je lieve woorden!
Dit was precies wat ik nodig had aan het begin van deze dinsdag#wat vriendelijkheid.:)
Met liefde gedaan ook!
Soms dien je een ander gewoon te helpen>zonder winst,-en of eigenbelang.
Mooie Valentijnsdag!:)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hoe een geweldig I-Mania team mijn misser oplost !

In november 2022 heb ik via Beslist.nl een kinderhorloge besteld als kerstcadeau voor mijn kleinzoon. Het bleek wat aan de grote kant te zijn en wilde het graag retourneren. En toen bleek dat mijn administratie te wensen overliet. Ik had de naam van de verzender en het ordernummer gemakshalve in de toedeledokie gekieperd. Na een mailtje naar Jevy.nl (Beslist.nl) mocht ik het kleine pakketje terugsturen. In januari kreeg ik bericht van de klantenserviceteam van I-Mania dat ze me gingen helpen. Elk intern mailtje werd gedeeld zodat ik de voortgang kon volgen. Het bleek een hele klus te zijn maar Jessica, als een 'Sherlock Holmes' beet haar tanden erin en kwam uiteindelijk met een geweldige oplossing. Alhoewel de bestelling niet bij I-Mania was geplaatst heeft Jessica voor mij een kortingscode/credit aangemaakt. Hartelijk dank daarvoor en hulde aan het hele team.

8 de fevereiro de 2023

Hi John,
Wat een heerlijke review zo op de maandag! Dank dank dank!
Ik heb een smile van oor tot oor en ik en mijn team zijn je hiervoor heel erg dankbaar!
Knuffel van het gehele team & Sherlock Holmes;)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

ik had 2x 2 setjes led hb3 geel…

ik had 2x 2 setjes led hb3 geel besteld en er kwam er maar setje aan, uiteindelijk door i Mania snel opgelost en een week later alsnog m,n lampen binnen gekregen. dus top, en een erge lieve feedack van hun

8 de fevereiro de 2023

DANK, DANK, DANK!!!
You have made my day/week/year!;)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jessica was very friendly and…

Jessica was very friendly and informative. Great customer service

5 de fevereiro de 2023

Hi dear Adrian,
With much love!
I also wish you all the best in life.;)
Warm Regards,
Jessica & Team,
I-Mania

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ik heb het bestelde product nooit…

Ik heb het bestelde product nooit ontvangen.
Update 11-4-2023: ondertussen heb ik het product ontvangen. Na heel veel mailtjes waarvan eerst een aantal onvriendelijke maar daarna gelukkig heel vriendelijke mailtjes is het product opnieuw opgestuurd, naar het juiste adres en is de order afgehandeld. Het verdient niet de schoonheidsprijs en ik wil I-mania aanraden een keer schoon schip te maken bij hun verzend afdeling en klantenservice. Alleen Jessica mag haar baan behouden. Jessica is vriendelijk en kan een bestelling wel goed afhandelen. De 1 ster waardering gaat naar 2, maar zeker niet verder.

5 de fevereiro de 2023

Hi Marc, Good Morning,

Ik zie dat wij al reeds contact hebben gehad en je hebt (deels & helaas) gelijk/een punt.

Via mail heb je je irritatiepunt aangegeven aan ons (dank je wel daarvoor) en... ik kan je
(daar is het "helaas"" gedeelte van) geen ongelijk hierin geven.
Ik zou het nl. ook zijn geweest> geïrriteerd. Dus bij deze (ook even op Het Net) Het spijt mij!

Deels (hier is het "deels" van) in de zin van:
Het niet/nimmer zo zwart wit is als de inhoud van een review doet voorkomen.
Even ongeacht over welke bedrijf/team/winkel het gaat>een review,
het geeft nl. enkel een gedeelte op dat moment van schrijven weer en is tevens enkel de visie van 1 persoon.
Persoonlijk vind ik daarom het zetten van slechte reviews op Het Net (uit ongenoegen 9 van de 10x) jammer. Echter dit even terzijde...

Marc had en heeft een goed punt en dat is waar wij enkel van kunnen leren. :)
@Marc: Je weet mij/ons verder te vinden bij hulp/vragen/status.;)

Een mooie zonnige (werk)dag!

UPDATE> 11-04-2023
Veelvuldig contact met Marc gehad en is naar tevredenheid (denk ik@Marc?:) opgelost.
Bedankt voor alles en wens je het allerbeste toe!
Lieve groet,

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Het product voldoet geheel aan mijn…

Het product voldoet geheel aan mijn verwachtingen, maar de diensten van verkoper niet!!! het duurde enorm lang om het product bijna 3 weken te hebben nadat ik het had besteld. En nadat ik ot had ontvangen, ontdekte ik dat, zelfs als ik beschreef dat ze zeiden dat het met 10 sondes en batterij werd geleverd, ik slechts 5 sondes en geen batterij had ontvangen. ik vroeg waarom het gebeurde en kreeg geen antwoord.

30 de janeiro de 2023

Hi Adrian Licareti, Goedemorgen,

Heb je even? Heel even?
Momentje alleen aub.....
Ik neem nl. eerst even een hele grote slok van mijn overheerlijke warme cappuccino.
Why?
Zodat ik mijn irritatie (sorry>ochtendhumeur) even laat bedaren eer ik ga tikken/mijn antwoord ga geven op deze review.

Yes! Ik ben er weer!:)
Hi Adrian,
Ik (Jessica) was toevallig degene welke de communicatie (welke communicatie!?>Je kreeg immers geen antwoord geef je hier aan!?) met jou had gevoerd destijds.

Wat ik mij nog goed herinner hiervan is de wijze van communiceren.
(sommige mensen vergeet je nooit meer>of je nu wilt of niet)
Deze was nl. helaas niet zo erg aardig richting mij & mijn collega.

Hulp?
Ik vermoed dat je onze voorwaarde/visie (vriendelijk=hulp/niet vriendelijk is geen hulp) voor hulp over het hoofd had gezien destijds. Geeft niet, kan gebeuren.;)
Om je wat op weg te helpen had ik je vriendelijk verzocht om je mail iets aardiger op te stellen richting ons.
Ook aangegeven aan jou dat we je dan met liefde verder zouden helpen.
Daarna? Daarna was het stil............

Adrian: Ik kan hier de gehele communicatie (welke je niet had>weet je nog) plakken met naam/toenaam/datums/tijdstippen etc. maar weet je.... zucht...
Dit kost mij/ons wederom teveel tijd & (waarschijnlijk) negatieve energie. En voor wat/wie?
Voor een persoon welke niet vriendelijk was/nog steeds niet is en de waarheid blijkbaar ook niet in acht neemt.

Ik wil je 1 ding meegeven/lief bedoeld:
Wees aub eerlijk en wat aardiger voor een ander.
De wereld is al zuur genoeg, nietwaar;)

Ik wens je alle goeds en geniet van deze dag!:)

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Product voldoet aan verwachtingen.

14 de janeiro de 2023

Hi Janny,
Superfijn om te lezen Janny.
Ook erg lief dat je even de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Je bent een kanjer!;)
Hele mooie dag!
Team I-Mania

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.