Ibiza Vibe Avaliações

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb een jurk besteld. Kwam veel later binnen dan van te voren aangegeven. Jurk kwam totaal niet overeen met de foto's. Andere Jurk, ander materiaal. Echt goedkope shit. Retourneren kon alleen... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer zeer slecht! Enorm slechte kwaliteit voor de bedragen die je uitgeeft!! Ook is hun klantenservice niet op orde!! Kleding komt stuk binnen - de website geeft aan gratis retour label- nou mooi niet... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jurk besteld. Vreselijk materiaal dus retour aangemeld. Lang verhaal kort: magazijn zit in China. Retourkosten zijn voor eigen rekening. Als ‘tegenbod’ kon ik 10% van aankoopbedrag terugkrijgen en mo... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Roupas

Ibiza Vibe is a fashion brand inspired by the effortless elegance and relaxed spirit of Mediterranean living. Our collections are designed to capture the feeling of warm days, coastal escapes, and timeless style offering pieces that are versatile, comfortable, and easy to wear for everyday moments as well as special occasions. We focus on creating a seamless shopping experience, from carefully curated collections to reliable delivery and responsive customer support. At Ibiza Vibe, our goal is to bring a sense of ease, confidence, and individuality to your wardrobe. If you have any questions or need assistance, our team is always here to help.

Informações de contato

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

57 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

14 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Verschrikkelijke kwaliteit

Verschrikkelijke kwaliteit, product komt regelrecht uit de sweatshops van Zuid Oost Azië. Lijkt niet op de foto van de website en ik krijg geen reactie op mijn mails. NIET KOPEN bij deze oplichtigers!

1 de maio de 2025

OPLICHTERS

Ik heb 3 jurken besteld. Zeer slechte kwaliteit, lijkt totaal niet op de foto. Al ongeveer 10 keer gebeld, gemaild, contactformulier ingevuld. Geen reactie. Ik blijf nu zitten met onbruikbare jurken en ben ronde de 150 euro lichter. NOOIT hier bestellen. Het zijn OPLICHTERS

3 de março de 2025

PAS OP

PAS OP! Hier niets op bestellen. Slechte kwaliteit kleding en wanneer je wilt retouren dan is niemand bereikbaar. Telefoonnummers kloppen niet of worden niet opgenomen en er wordt niet op emails gereageerd voor retourzending!

14 de abril de 2025

Jurken ontvangen

Jurken ontvangen, maar lijkt China kwaliteit en zit niet zoals op de foto op de site. Ik wil ze retourneren! Al 2x gemaild, contactformulier ingevuld, meerdere malen gebeld, geen gehoor! Bestel hier niet! Ik wacht nog steeds op retourgegevens. Als ik deze niet binnen 2 werkdagen ontvang, tref ik maatregelen.

4 de abril de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Onlangs ook vijf jurken besteld

Onlangs ook vijf jurken besteld. Een nooit aangekomen. Kwaliteit is waardeloos. Jurken lijken niet allemaal op wat ik heb besteld.
Paar keer een mail gestuurd, geen reactie. Ik wil graag retouren maar dit moet per mail. Helaas €250 weggegooid op deze manier. Had ik maar eerdere de vorige reviews gelezen !!!

14 de março de 2025

Oplichters

8-4-2025: update: waarschijnlijk n.a.v. onderstaande review krijg ik ineens 2 mails: 1 dat ik vannacht om 1.02 iets besteld zou hebben (nee dus) en 2 dat de bestelling onderweg is. Alleen totaal andere jurken dan ik ooit besteld heb, en een heel ander bestelnummer!!

1-4-2025 Oplichters! 4 jurken besteld voor de trouwerij van mijn zoon. Nooit iets binnengekregen: 250,00 euro kwijt!!!

10 de fevereiro de 2025

Oplichters! Niet bestellen!

Na weken wachten eindelijk 1 van de 3 bestelde jurken ontvangen. Telefonisch zijn ze niet te bereiken. Via mail gemeld dat de bestelling niet compleet is. Ook geen reactie. Nog een mail gestuurd om een retour aan te vragen en het geld voor de andere niet ontvangen jurken terug te vragen. Weer geen reactie. Oplichters! Hier niet bestellen want dan ben je je geld kwijt!

24 de outubro de 2024

Bestel hier niet

Bestel hier niet, het zijn oplichters. Ik heb een jurk besteld, bleek achteraf een jurk uit China te zijn met slechte kwaliteit. Omdat het niet was wat ik verwachte wilde ik het retour sturen. Daar begon het al, ik moest een mailen voor verdere retourinstructies. Na meerdere mails geen reactie, die instructies ga je nooit krijgen.

30 de setembro de 2024

Nooit meer!!

Komt rechtstreeks van China,niet zo erg moest de kwaliteit niet zo slecht zijn! Al een paar mails gestuurd,geen antwoord!! Naar het telnr gebeld,geen antwoord!! Wil gewoon een retourformulier!!! Bestaat dit bedrijf wel echt!!??

17 de agosto de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Foei jullie moeten je schamen

Foei jullie moeten je schamen. Eindeloos mailen waar je nagenoeg geen antwoord op krijgt en wachten op een jurk van China kwaliteit en ook daar vandaan komt en dan fors geld vragen. Hier nooit bestellen!

15 de julho de 2024

Beste klant,

Het spijt ons te horen dat uw ervaring met ons niet aan uw verwachtingen voldoet. We begrijpen uw frustratie en bieden onze oprechte excuses aan voor de gebrekkige communicatie en de kwaliteit van de ontvangen jurk.

We willen dit graag rechtzetten. Kunt u ons alstublieft uw ordernummer en details van uw bestelling sturen naar ibizavibewinkel@gmail.com? Wij zullen ervoor zorgen dat u een volledige terugbetaling ontvangt.

Onze excuses voor het ongemak en de teleurstelling. We nemen uw feedback zeer serieus en zullen deze gebruiken om onze service te verbeteren.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Leuke luchtige jurkjes voor de zomer

Leuke luchtige jurkjes voor de zomer besteld.Na een klein probleempje met de bestelling,contact gehad via de mail en was het snel opgelost.

31 de julho de 2024

Beste Anja,

Het spijt ons zeer te horen dat de jurk die u heeft ontvangen niet voldoet aan de beschrijving en uw verwachtingen. We begrijpen hoe frustrerend dit moet zijn en willen dit graag rechtzetten.

Om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen, vragen we u vriendelijk om contact met ons op te nemen via ibizavibewinkel@gmail.com met uw ordernummer en eventuele details over de verkeerde jurk. Hoewel u geen foto's kunt bijvoegen in deze review, kunt u deze wel sturen via e-mail, zodat we de situatie beter kunnen beoordelen en de juiste actie kunnen ondernemen.

Onze excuses voor de gemiste e-mails en het niet-werkende telefoonnummer. We zullen deze problemen intern onderzoeken en aanpakken om ervoor te zorgen dat onze klantenservice voortaan beter bereikbaar is.

We waarderen uw geduld en hopen dit naar tevredenheid op te lossen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ibiza vibe heeft een prachtig…

Ibiza vibe heeft een prachtig assortiment aan Ibiza- en bohemian bruidsgastjurken. De klantenservice was super behulpzaam en de jurken zijn van topkwaliteit. Levering duurde iets langer, maar het was het wachten waard. Aanrader!

8 de julho de 2024

Hier niets kopen!!

De site ziet er gelikt uit. Het kvk-nummer lijkt te bestaan. Ze beloven verzending via PostNL maar de track and trace is van één of ander Chinees bedrijf. Geen jurk ontvangen en er wordt niet op mails gereageerd!

8 de julho de 2024

Beste Suzanne,

We hebben inmiddels bevestigd dat uw jurk is aangekomen. We hopen dat u tevreden bent met uw aankoop en dat deze aan uw verwachtingen voldoet. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u verder te helpen.