Veja o que dizem as avaliações
Kjemperask levering,tok bare 7 dager fra bestilling til jeg hadde produktene.Imponert☺️Fikk en gave i tillegg til det jeg bestilte.Jeg vil nok bestille mere fra Dere,service på høyt nivå🥰
Her har jeg funnet utrolig gode tilbud på hudpleie jeg ærlig talt har blitt avhengig av. Og de har gode tilbud flere ganger i året hvor du får kjøpt alt du trenger til under halv pris. De sender ordre... Ver mais
A empresa respondeu
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Iconbeauty.no - dine Beauty favoritter på nett
Iconbeauty.no - dine Beauty favoritter på nett
Escrito pela empresa

- Norsk nettbutikk med lager i Oslo
- Vi ønsker fornøyde kunder, og derfor benytter vi oss av gode samarbeidspartnere med høy kvalitet. Hos oss finner du kjente merkevarer som Glöd Sophie Elise og Camilla Pihl Cosmetics. Velg mellom levering med HeltHjem eller PostNord.
Gave ved kjøp over 199,- og fri frakt ved kjøp over 299,-
Få en hyggelig overraskelse når du handler for mer enn 199,-

Informações de contato
Henrik Ibsensgt. 60B, 0255, OSLO, Noruega
- kundeservice@iconbeauty.no
- iconbeauty.no
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 82% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Gode produkter til gode priser👍
Rask levering og produktene er som…
Rask levering og produktene er som forventet. Har brukt de tidligere🥰
Kjapp levering
Bra nettbutikk hvor d er enkelt å finne frem til d en skal ha 👍!
Utrolig kjapp levering 👌
Dette var en helt «ny» side for meg
Dette var en helt «ny» side for meg . Men veldig fornøyd . Rimelige og gode produkter . Rask levering
Fantastisk nettbutikk, og som også er ekte🩷
Jeg syns Icon Beauty faktisk er det eneste nettbutikken på markedet som takler ærlige omtaler når de får det. Kunder skriver jo ekte tilbakemeldinger på produktene, for ikke alle produkter er 5/5 og slik er det bare🩷Fordi Icon beauty faktisk er profesjonelle og vet at kundeerfaringer faktisk er det viktigste. De fleste markeder i dag, reagerer på konstruktive tilbakemeldinger med falsk smørblidhet uten å ta ansvar og blir sure. Men ikke Icon beauty☀️En annen ting er at man så ofte får med gaver på kjøpet, noe som er veldig hyggelig. Vi som kjøpere legger våre penger i andres bedrifter, og de hadde ikke vært noe uten kundene sine, og derfor liker jeg Iconbeauty. Seriøse og profesjonelle og jeg er alltid fornøyd når jeg handler der! Icon beauty er av alle nettbutikker den beste for min del. 10/10.
Superfornøyd
Rask levering og supert med gratis…
Rask levering og supert med gratis gaver på kjøpet

Fikk en sms kl 06:04 på morgenen
Fikk en sms kl 06:04 på morgenen, og sa at de har lagt pakken på dørmatta. Jeg bor midt i gågata, så når klokken ble 06:15 så var pakken borte for lenge siden. Ikke ringt på, kun lagt pakken på bakken midt i gågata. Går dette an? Alle andre så blir pakken levert på Coop Extra, men kun HeltHjem bare legger pakken i gata. Så det var en del hundrelapper bortkastet å handle hos iconbeauty.no
Icon Beauty har nå sendt pakken på nytt, og denne gang byttet til PostNord, så da regner jeg med at saken er løst, og Icon Beauty har gjort jobben sin
Fått svar fra IconBeauty.no, og de skal sende pakken på nytt, og beklaget at den ble lagt så åpentlyst. Håper de sender til butikken jeg bor ved siden av men. Så IconBeauty har ikke gjort annet galt enn å velge HeltHjem, men regner med begge tar ansvar. Legger på en stjerne nå, og fler om alt løser seg.

Resposta da iconbeauty.no
Det var enkelt å handle og varene kom…
Det var enkelt å handle og varene kom raskt.

Pakken har aldri komt
Pakken har aldri komt. Kanskje mest fraktleverandøren "helt hjem" sin feil

Resposta da iconbeauty.no
Bestillingen min ble trekt to ganger å…
Bestillingen min ble trekt to ganger å jeg kontakter kundeservice om dette å ber om å få pengene tilbake for ene bestillingen. Det er ikke mulig så jeg må vente å la ene bestillingen gå i retur. Hentet ene pakken å produktene er ok, men ikke sånn at jeg vil bestille det igjen. Den andre pakken går i retur å jeg venter enda på å få pengene tilbake. Elendig hele greia
Iconbeauty.no my favorite shop online🫶
Nettbutikken og produktene er elsk elsk elsk. Superkjappe til og behandle bestillingene og få di avgårde. Eeeelske produktene🫶🫶🫶 Desverre er det helt hjem som skal levere og jeg må sitte oppe eller ha alarm som vekker meg om jeg har bestilt mye for di henger fra seg pakken utenpå postkassen og postkassen er på en trafikkert sykkelsti med mye tyveri så for og spare ikke bare meg selv for mye stress men også favorittshoppen min for mye styr og utlegg så velger jeg og stå opp på natta for og hente pakken så delivery service sucks menst alt annet er perfekt og anbefaler alle og shoppe fra iconbeauty.no

Resposta da iconbeauty.no
Ingen er så punktlig som Iconbeauty 🥰…
Ingen er så punktlig som Iconbeauty 🥰 Varene kommer på rekord tid og er altid pakket forsvarlig in

Resposta da iconbeauty.no
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.