de har mange fine produkter men æ tror vis æ noe gang skulle handle fra dem igjen så bruker æ falsk email fordi de e seriøst veldig glad i å spamme både på mail og det tok legit 5 måned for de at end... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Her har jeg funnet utrolig gode tilbud på hudpleie jeg ærlig talt har blitt avhengig av. Og de har gode tilbud flere ganger i året hvor du får kjøpt alt du trenger til under halv pris. De sender ordre... Ver mais
A empresa respondeu
Fikk det jeg hadde bestilt. Raskt! Gaven (krem) var veldig god, og normal size, ikke pitteliten.. Så jeg er veldig fornøyd! Handler gjerne her igjen 👍
A empresa respondeu
Nettbutikken og produktene er elsk elsk elsk. Superkjappe til og behandle bestillingene og få di avgårde. Eeeelske produktene🫶🫶🫶 Desverre er det helt hjem som skal levere og jeg må sitte oppe eller... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Iconbeauty.no - dine Beauty favoritter på nett
Iconbeauty.no - dine Beauty favoritter på nett
Escrito pela empresa

- Norsk nettbutikk med lager i Oslo
- Vi ønsker fornøyde kunder, og derfor benytter vi oss av gode samarbeidspartnere med høy kvalitet. Hos oss finner du kjente merkevarer som Glöd Sophie Elise og Camilla Pihl Cosmetics. Velg mellom levering med HeltHjem eller PostNord.
Gave ved kjøp over 199,- og fri frakt ved kjøp over 299,-
Få en hyggelig overraskelse når du handler for mer enn 199,-

Informações de contato
Henrik Ibsensgt. 60B, 0255, OSLO, Noruega
- kundeservice@iconbeauty.no
- iconbeauty.no
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 77% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta da iconbeauty.no
Veldig rask levering og kjempegod…
Veldig rask levering og kjempegod kundeservice🙌🏼

Resposta da iconbeauty.no
Fikk med en liten gave og leveringen…
Fikk med en liten gave og leveringen var super rask!

Veldig fornøyd:)
Jeg er Veldig fornøyd:) bestilling kommet bare om 2 dager. Kjempefint. Tusen takk

Resposta da iconbeauty.no
Flotte produkter og kjapp på…
Flotte produkter og kjapp på leveringstid 🥰 veldig fornøyd

Særdeles rask levering👍
Særdeles rask levering👍
Gode produkter og topp med «gratis gave» 🎁

Fikk produktene mine raskt
Fikk produktene mine raskt. Mye fine tilbud da jeg handlet 😀

Resposta da iconbeauty.no
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.