A empresa respondeu
Vil gerne fremhæve Gry og Michael. Hold da op en service de yder. Hurtigt og effektivt, virkelig god dialog. 5 stjerner og flere herfra 👌👌
A empresa respondeu
Skulle have repareret en paskvile på et vindue, der hverken kunne åbnes eller lukkes. Prisen var sat højt, fordi det er placeret i 1. sals højde og krævede to mand på opgaven. Fordi det tog kortere t... Ver mais
A empresa respondeu
Har jeres futura + vinduer og døre. Utrolig glade og tilfreds, ikke mindst pga. støj reducering og den geniale måde vinduesrammen lukker på ydersiden af inder rammen, gir lige lidt extra lys ind, sup... Ver mais
A empresa respondeu
Idealcombi er en B2B virksomhed, som sælger til entreprenører, tømrermestre, dør- og vindueseksperter mm. Vores produkter specialfremstilles på vores danske fabrik i Hurup Thy på forhandlerens bestilling. Idealcombi har som virksomhed således ikke kendskab eller kontakt til slutbrugeren, da vi kun forhandler til den professionelle del af byggebranchen. Vi ønsker ikke at gå ind i et mellemværende mellem private og den udførende tømrer, bygmester eller forhandler og svarer derfor ikke på indlæg på Trustpilot. Du bedes venligst henvende dig til bygmesteren/forhandleren, hvor du har bestilt og købt dit Idealcombi produkt, så de kan hjælpe dig videre.
Nørre Alle 51, 7760, Hurup, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fra første opkald til udførelse har hele forløbet været præget af utrolig professionel og behagelig håndtering. Kundeservice har været imødekommende og hjælpsom, vores spørgsmål blev besvaret grundigt, og både planlægning og tidsplaner har holdt. Arbejdet blev udført af en dygtig og professionel servicemontør, og samarbejdet med både servicemedarbejder og servicekoordinator har været i top. Samlet set en virkelig god serviceoplevelse – klar anbefaling herfra.

5 stjerner og flere herfra 👌👌

Resposta de Idealcombi A/S
Jeg har modtaget den bedst tænkelige support fra en medarbejder ved navn Senad. Han har hjulpet fra start til slut med udskiftning af et håndtag inkl at FaceTime med mig, mens han vejledte i, hvordan jeg afmonterede det ødelagte og satte det nye på. Meget rart menneske, meget pædagogisk, tålmodig og hjælpsom. Tusind tak🙏

Resposta de Idealcombi A/S
Jeg vil gerne sige mange tak for den gode service. Jeg sætter stor pris på jeres hjælp og den professionelle måde, I har håndteret jeres kunder hos Hovedstadens A/S på.

Resposta de Idealcombi A/S
Der viste sig efter 5 år nogle buler i overfladen på vores hoveddør. Tømreren sagde den var over garanti, så der ikke var noget at gøre. Men idealcombi ringede og sagde at de kunne se det var en fejl på døren, så de skiftede den u/b - selvom det var ude over garantiperioden. DET er god service!

Resposta de Idealcombi A/S
Super god kundeservice virkelig en behagelig oplevelse.jeg vil helt sikkert købe vinduer/døre ved idealcombi igen..👍👍

Resposta de Idealcombi A/S
Vores låsekasse til vores 5 år gamle hoveddør var gået i stykker. Vi ringede ind og talte med en medarbejder, som lovede os en ny uden beregning. Dejlig service, tak

Resposta de Idealcombi A/S
Super fin service og vejledning af senad fra service afdeling, da jeg skulle have udskiftet tætningslister på min vinduer.

Resposta de Idealcombi A/S
Jeg er glad for at handle med idealcombi, de har god kundeservice hele vejen igennem, især Senad i serviceafdelingen havde jeg rigtig god oplevelse med.
mvh Tømrer Silas Krøjgaard

Resposta de Idealcombi A/S
Super fin service fra Senad i service afdelingen. Meget hjælpsom og god faglig instruktion med hensyn til udskiftning af reservedele.
Mange tak for god service.

Resposta de Idealcombi A/S
Vi fik hjælp af Sened. Stor tak for teknisk support vedr. opgradering af vinduer.
God jul og godt nytår
Mvh Flemming Kock

Resposta de Idealcombi A/S
Vi har hoveddøre og vinduer fra Idealcombi og er rigtig godt tilfreds med dem. Så godt at det også er dem vi har bestilt nu til vores nye garage. Vi har altid haft en god kommunikation med dem og de yder en rigtig god kundeservice.

Resposta de Idealcombi A/S
Har købt mange vinduer ved ideal Combi gennem tiden . Og de få fejl og mangler der har været er altid blevet rettet af deres fantastiske servicefolk 🤙🤙

Resposta de Idealcombi A/S
Dårlig service og ikke lydtætte vinduer
Jeg er ked af jeg købte vinduer hos Idealcombi og brugte 30.000 kr på at skifte vores almindelige vinduer ud med endnu et par almindelige vinduer fra Idealcombi, dette til trods for, at jeg bad specifikt om lydtætte vinduer. Jeg kontakter Idealcombi gennem deres hjemmeside hvor jeg får en håndværker fra dem til at måle mine vinduer med henblik på at få lyddæmpende vinduer. Jeg beder specifikt om lydtætte vinduer da vejen udenfor støjer meget. Desværre kan jeg imod forventningen og uden problemer høre al bil trafik fra vejen ligeså meget som før når vinduerne er lukket, og når jeg 2 gange kontakter dem får jeg besked tilbage om at de kan se jeg har fået vinduer med lav lyddæmpning og man sagtens kunne få mere lydtætte vinduer. Hvorfor jeg ikke får den information inden købet er super træls. Da jeg svarer tilbage at det undrer mig jeg ikke får denne vejledning før købet, bliver der stille fra dem og jeg hører intet fra hverken salgschefen eller deres kundeservice.

Resposta de Idealcombi A/S
Har lige talt med service og de sender defekte dele til min dør uden beregning. Det var god service

Resposta de Idealcombi A/S
Three years ago, I had new windows and double balcony doors installed by IdealKombi A/S, and I’ve been very happy with them. Recently, I experienced an issue with the tilt hinge on one of the balcony doors, which a carpenter had previously tried to fix without lasting success. I contacted IdealKombi A/S and was met with incredibly friendly and helpful customer service. They quickly scheduled an appointment, and the entire booking process was simple and professional. The technician who came to fix the problem was very service-minded and informative. He explained exactly what was wrong and how he resolved it. Now the door works perfectly again. I’m very impressed with the high level of professionalism and great communication throughout the process.
I can only give my warmest recommendations to IdealKombi A/S

Resposta de Idealcombi A/S
Fantastisk service og opfølgning! Meget imødekommende montør og hurtig kommunikation med serviceafdelingen. Jeg kan varmt anbefale Idealcombi :)

Resposta de Idealcombi A/S
Veldig fornøyd med servicen vi fikk av Michael da vi tok kontakt. Rask respons, god problemløsning og hurtig levering😊

Resposta de Idealcombi A/S
Super rask respons og problemløsning av Michael hos Idealcombi. Mottok produktene etter kort tid. Veldig fornøyd med opplevelsen.

Resposta de Idealcombi A/S
Finishen på en dør til 10000+ kr er bare ikke god nok når sømmene bliver slået I uens, det er bare ikke godt nok til de priser, ellers har dørene været for stramme til at starte med, det er dog blevet udbedret. 2 af vinduerne kom beskadiget, hvilket så tager 10 uger om at blive byttet, og 1 mkom med mindre skade på malingen, er ikke videre imponeret.

Resposta de Idealcombi A/S
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.