Rationel Vinduer Avaliações 429

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fik leveret nye vinduer og yderdøre til hus i juli 2024. Tømrer isatte dem. Nov. 2024 spontant revner det højre 3 lags yderste glas i den dobbelte terrassedør. Efter at Rationel har forlagt gl... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi skulle have udskiftet en hoveddør, hurtig service fra rationel, der gik ikke længe før servicemontøren ringede og lave aftale, fantastisk service. Der mødt to montør op til aftalt tid udført et rig... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Rettede henvendelse til jer via hjemmeside ang. et lille problem med en Rationel dør. Vedkommende der modtog mail, ønskede ikke at servicere mig, svarede bare tilbage på min mail, med et link til f... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de janelas
  2. Loja de Portas

Escrito pela empresa

Rationel leverer energirigtige vinduer og døre af høj kvalitet og har et bredt sortiment, som passer både til nybyggeri og renovering. Vores produkter skræddersys efter kundens ønsker og behov. Vi udvikler løbende vores vinduer og døre, så vi sikrer, at de lever op til fremtidens krav. Rationel har mere end 60 års erfaring med vinduer og døre. Hver dag gør vi os umage for at leve op til kundernes forventninger. Vi tager ansvar både, når det gælder vores produkter og det samfund, som omgiver os. Rationel er et anerkendt, danskejet brand og indgår i DOVISTA A/S, som består af en række førende døre- og vinduesvirksomheder og brands i Europa. DOVISTA A/S ejes af VKR Holding

Vinduer og døre, der holder!

Escrito pela empresa

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 64% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Dårlig kvalitet

Vi byggede nyt typehus sammen med Huscompagniet og desværre fristes man til at sige var det med Rationel døre, vinduer og terrassepartier.

Vi har haft talrige problemer både med døre og terrassepartier, som har været skæve og været årsag til indtrængen af vand.

Vi har fået skiftet stort set alt og brugt utrolig megen tid på at skulle være hjemme når der var service.

Kan under ingen omstændigheder anbefale Rationel produkter virker ikke som kvalitet.

13 de outubro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har Rationel vinduer og døre i hele…

Vi har Rationel vinduer og døre i hele huset. Vi har haft brug for hjælp to gange på 10 år, og er begge gange blevet mødt med stor hjælpsomhed og ekspertise, både fra service afdelingen og fra medarbejderne der kom ud og udbedrede problemerne.
Fantastisk god service.

13 de abril de 2026

Håbløs kundeserviceoplevelse

Håbløs kundeserviceoplevelse - ingen aktive forsøg på løsning af problem men blot en konstatering af, at man ikke kunne se hvilke specifikt produkt det drejede sig om (dør) uden indikation om, hvor produktoplysninger kunne findes.

24 de março de 2026

Hej Henrik
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det er selvfølgelig ikke hensigten, at noget skal opleves som manglende hjælp. For at kunne vejlede korrekt har vi brug for specifikke oplysninger om, hvilken dør grebet skal bruges til, da der findes flere typer. Vi beklager, hvis dette ikke har fremstået tydeligt, og tager din feedback med os videre.

Rationel Serviceteam
Benjamin

Glasset springer

Fik leveret nye vinduer og yderdøre til hus i juli 2024. Tømrer isatte dem.
Efter at Rationel har forlagt glasset lykkedes det i februar 2025 at få skiftet det.
I marts 2026 spontant revner det yderste 3 lags glas i venstre dør.
Dette er nu ikke dækket af garantien da det er en termisk sprængning. Iflg uvildig glarmester vil dette ikke være på tale med det yderste glas.
Rationel har nu tilbudt at komme og udskifte det for 13000kr.
Vil bestemt ikke anbefale Rationel produkter.
Kan læse herinde at vi ikke er de eneste der har været ude for det!

8 de abril de 2026

Resposta de Rationel Vinduer

Hej. Tak for din anmeldelse og for at beskrive forløbet.
Det første glasbrud opstod inden for glassets garantiperiode og blev derfor udskiftet uden beregning. Det efterfølgende glasbrud er sket efter garantiperiodens udløb, og er derfor ikke omfattet af garantien i henhold til vores gældende garantivilkår. Vi har på den baggrund tilbudt udskiftning mod betaling.
Vi beklager du har haft en dårlig oplevelsen og tager din feedback til efterretning. Du er velkommen til at kontakte os for at få en nærmere forklaring.
Benjamin Jensen, Teamleder
mail: bej@dovista.com

Bent Hansen

Bent Hansen, er bare den helt rigtige mand, til jobbet 🙏🙏🙏 Kæmpe service gen, tusind tak for meget fin behandling.

30 de março de 2026

Hej Henrik
Tak fordi du delte din oplevelse. Godt at høre, at du fik god hjælp. Vi gir straks beskeden videre til Bent 👍
Rationel serviceteam

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Garantiforvirring 3 år eller 5 års garanti på en ombyttet pladedør.

For lige knap 3 år siden fik vi byttet en Aura Pladedør grundet at døren revnede i fineren.

Den ombyttede dør begyndte ultimo 2025 påny at revne i fineren, vi reklamerer til Rationel i marts måned 2026, og får en blank afvisning af reklamationen grundet at den er uden for garantiperioden. På Rationel’s egen hjemmeside fremgår, at der ydes 5 års garanti på pladedøre, men denne 5 års garanti gælder ikke på ombyttede produkter udtaler reklamationsafdelingen, det er kun 3 år som er gældende? Underfundigt eftersom montøren der var ude i december 2022 udtalte, at der nu var en ny 5 års garanti gældende på døren. Og hvad er forskellen på om jeg havde købt en ny dør og isat i rammen eller jeg får ombyttet en dør og sat i rammen?. Men Rationel fastholder, at de kun yder 3 års garanti på en helt ny pladedør.

Eftersom det er dør nr 2 med samme defekt ”revner i fineren” fastholder jeg min reklamation, men nu afvises den med, at jeg ikke skulle have vedligeholdt døren – undskyld mig vedligeholdt døren – jeg har hverken påført døren skader eller andet men Rationel henviser nu til interne vedligholdelses politikker om at en dør skal males minimum hvert tredje år eller efter behov. Vi står med en dør som endnu engang begynder at revne i fineren ultimo 2025 og så forventer Rationel, at jeg begynder at afslibe og male en dør i vinterperioden, flot Rationel det giver så bare ikke særlig god mening, og havde jeg valgt selv at begynde at male døren ja så var der jo nok slet ingen garanti der var gældende længere eftersom jeg nu havde brudt den oprindelige overfalde på døren og så var det nok blevet konkluderet at jeg havde ødelagt fineren. Det svarer til at jeg vil bruge rustgarantien på en bil der kun er tre år og rustgarantien afvises med at jeg skulle have malet bilen minimum hvert tredje år eller efter behov for at jeg kunne bruge reklamationsretten.

Jeg har 2 døre fra Rationel og sjovt nok har vi ikke haft problemer med den anden dør som også er en Aura pladedør (og nej den har aldrig været malet i dens 7 års levetid) så man kan jo spørge sig selv om revner i fineren er en produktionsfejl på Rationel døre (indefra skjult fejl) alternativ at Rationel døre bare ikke er konstrueret til det danske klima i og med at Rationel mener, at man skal male en dør uden skader minimum hvert tredje år for at opretholde garantien øhhhh hvilken garanti kan man så spørge.

Ad notam, når i får ombyttet jeres Rationel produkter indenfor garanti perioden så sørg for at få udleveret jeres serviceordrebekræftelse, det er jeres bevis for at tingene er ombyttet hvis der skal klages videre til eksempelvis Byggeriets Ankenævn

22 de março de 2026

Hej Thomas
Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.
Vi forstår godt, at situationen opleves frustrerende – især når der tidligere har været en ombytning.
I henhold til vores garantibetingelser gælder der ved reparation eller ombytning af komponenter fortsat den resterende del af den oprindelige garantiperiode, dog altid minimum 3 år fra levering af den ombyttede komponent. En ny garantiperiode på 5 år opstår kun, hvis der omleveres en helt ny dør inkl. karm. Det er denne bestemmelse, som afgørelsen i sagen bygger på. Garantierklæringen kan ses her: https://www.rationel.dk/wp-content/uploads/2024/01/010124_Garantierklaering_DK.pdf

Vi beklager, at vi ikke kan hjælpe yderligere i denne sag.

Rationel
Benjamin Jensen, Teamleder

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Pris og kvalitet

God pris og kvalitet, dog ikke på glasset

30 de março de 2026

Hej Jørgen
Tak for din anmeldelse – vi sætter stor pris på din tilfredshed.
Rationel Serviceteam

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har lige givet alle mine Rationel…

Har lige givet alle mine Rationel dannebrogsvinduer et forårstjek og jeg må sige at selv efter 25 år med minimal vedligehold ser de supergodt ud - det holder 👍

13 de março de 2026

Hej Hans
Dejligt at høre - vi sætter stor pris på at du tog dig til at anmelde os. Tak for stjernene ⭐
Rationel

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

den tekniske support var god.

den tekniske support, var god.

25 de março de 2026

Hej Helen
Tak fordi du tog dig tid til at skrive.
Godt at høre, at du fik god teknisk hjælp 🙏 Vi gir straks beskeden videre til vores medarbejdere i Teknisk support.
Rationel Service team

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Justering af 2 terrassedøre samt…

Justering af 2 terrassedøre samt udskiftning af 3. dør. Ingen problemer og alt gik glat! Super god service på reklamation!

24 de março de 2026

Hej Nicolai.
Mange tak for de 5 stjerner ⭐ – det betyder meget for os! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores service.
Rationel Service Team

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super kvalitet og hurtig reaktion fra…

Super kvalitet og hurtig reaktion fra support afdelingen i tvivlsspørgsmål
Klar anbefaling herfra

9 de março de 2026

Hej Flemming.
Tak for din anmeldelse. Godt at høre, at du fik hurtig og god hjælp. Vores supportteam gør deres bedste for at hjælpe kunderne videre hver dag.
Benjamin

Hurtig respons.

11 de março de 2026

Hej Heidi.
Mange tak - det er så godt at høre. 🙏

Rationel Service Team

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God oplevelse

God oplevelse - fik tilsendt beslag uden beregning. Selvom terrassedør var 5 år gammel. De havde fået 5 stjerner , hvis de havde sendt en mand ud og skiftet beslag for mig :)

25 de fevereiro de 2026

Resposta de Rationel Vinduer

Hej Sasi 🙂 Vi er også megaglade for 4 stjerner. Håber det trods alt gået godt med selv at skifte beslag. God weekend.
Rationel Service team

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Store udfordringer med dyr hoveddør.

Vi sidder som meget frustrerede kunder over Rationel. Vi tilkøber en dyrere hoveddør fra Rationel gennem Huscompagniet. Vi bøvlede med døren allerede i maj 2023, og Rationel ville ikke erkende, at dørpladen var skæv. De endte dog med at skifte den efter en lang kamp. Nu 4 år efter indflytning, er låsen gået i stykker (nøglen sidder fuldstændig fast). Rationel melder retur, at de ikke vil gøre noget, da der er gået mere end 2 år. Vi synes det er vildt dårlig kundeservice, at man ikke engang tilbydes et servicetjek pr. kulance, når døren ikke er ældre og har bøvlet så meget - og når vi har købt vinduer og huse til et helt hus.

5 de março de 2026

Resposta de Rationel Vinduer

Hej Mei. Tak for din anmeldelse. Vi forstår din frustration over hele forløbet. Med hensyn til den seneste sag kan vi desværre ikke hjælpe dig. Vores garanti på greb og cylindere er 2 år, og da der er gået længere tid, og derfor kan vi ikke tilbyde reparation eller udskiftning inden for garantien.
Vi beklager, at forløbet samlet set har givet jer en negativ oplevelse.
Benjamin Jensen

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais