Ikast Etikett Avaliações

1.402
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Etikettene er som jeg hadde forventet men de bruker Helt hjem som levering og de leverer absolutt ikke helt hjem her jeg bor. Istedenfor å få en konvolutt enkelt og greit i postkassen må jeg hente den... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I would like to thank this company for such an amazing service ! I had an minor issue, and everything was solved way much better than i could ever imagine! thank you so so much for responding fast and... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kjempe fornøyd med etikketer jeg har kjøpt av de. Har nå handlet etiketter oss disse tre ganger, og har vært like fornøyd hver eneste gang. Jeg kommer til å handle etikketer oss disse i framtiden o... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget fornøyd !! Veldig greit å bestille hos Ikast Etikett. Begge gangene jeg har bestilt kom varene fort i postkassa, samt at de var riktige. Et stort pluss er at man kan skrive langt navn, og skri... Ver mais

A empresa respondeu

4. Estamparia
  5. Loja de artigos promocionais

Sobre Ikast Etikett

Escrito pela empresa

Ikast Etiket har spesialisert seg på festivalbånd og merking av klær siden 1986. Vi har et ønske om å være ledende innen festivalbånd og merking av klær (navnelapper, navnebånd, merkelapper og strykemerker) i Norden ved å kunne tilby det største og beste sortimentet. Vi har et bredt utvalg av både klistremerker og festivalbånd, siden det ikke finnes ett enkelt produkt som er en optimal løsning til alle oppgaver. Vi hjelper deg gjerne så du får den best mulige merkeløsningen til ditt formål, og du er alltid velkommen til å kontakte oss.

Vi matcher alle priser

Vi garanterer kvaliteten

Sendt til tiden, eller gratis

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.402)

41 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Billig og fantastisk kvalitet

Billig og fantastisk kvalitet! Rask å produsere og sende! Her har jeg allerede bestillt ifra 2 ganger og blir å bestille mange ganger til. Både navnelapper til klær og navnelapper med borrelås til uniform/utstyr osv er av perfekt kvalitet. Anbefales på det sterkeste og billig frakt! :)

7 de agosto de 2025

Good products, quick service

The products I ordered arrived quickly and the quality looks good. Clear user instructions as well. Of course, it remains to see how well the clothing labels will stick to the tissue during wear and washing

5 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

ekstremt lav kvalitet

Etiketter av ekstremt lav kvalitet (de gikk rett i søppel). Skuffende!

25 de julho de 2025
logotipo da Ikast Etikett

Resposta da Ikast Etikett

Hei Serena, tak for din anmeldelse.
Jeg er meget ked af at høre, at du ikke var tilfreds med Navnebåndene. Vi sælger virkelig mange af dem, og kunderne er generelt meget tilfredse.

Jeg kan se at du har bestilt dem i kun 10 mm bredde, og sat 3 linjer på. Det kan være, at det bliver meget småt og ikke så nemt at læse. Men jeg synes vi skal overveje et bredere bånd og evt. kun 2linjer.

Jeg vil gerne høre lidt nærmere hvad du ikke syntes om, og måske finde en anden løsning. Kontakt mig gerne på vb@ikastetikett.no. Så kigger vi på alternativer.

Gleder meg til at høre fra dig.

Vera / Ikast Etiket.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Did not arrive until 14 days to late.

Did not arrive until 14 days to late.

19 de junho de 2025
logotipo da Ikast Etikett

Resposta da Ikast Etikett

Hi Aage!
Yes, it is not okay. You choose the free shipping with "Posten" as a letter without tracking".

If it do not arrive we off course make new for free. But if deadline is important it is allways best to have it send with tracking.

Sorry about that/Ulrik

Hurtig levering

Bestilte varer ved 15 tiden, fikk levering morgenen etter. Levert fra Danmark til Norge på så kort tid. Veldig fornøyde! Anbefales :)

10 de junho de 2025

Superfornøyd

Superfornøyd, det var lett å bestille, rimelige priser og hurtig levering. Kommer tilbake neste år og bestiller mer!

10 de abril de 2025

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais