Etikettene er som jeg hadde forventet men de bruker Helt hjem som levering og de leverer absolutt ikke helt hjem her jeg bor. Istedenfor å få en konvolutt enkelt og greit i postkassen må jeg hente den... Ver mais
A empresa respondeu
I would like to thank this company for such an amazing service ! I had an minor issue, and everything was solved way much better than i could ever imagine! thank you so so much for responding fast and... Ver mais
Kjempe fornøyd med etikketer jeg har kjøpt av de. Har nå handlet etiketter oss disse tre ganger, og har vært like fornøyd hver eneste gang. Jeg kommer til å handle etikketer oss disse i framtiden o... Ver mais
Meget fornøyd !! Veldig greit å bestille hos Ikast Etikett. Begge gangene jeg har bestilt kom varene fort i postkassa, samt at de var riktige. Et stort pluss er at man kan skrive langt navn, og skri... Ver mais
Escrito pela empresa

Neptunvej 6, 7430, Ikast, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Rask levering! Jeg bestilte merkelapper til å sy fast i plagget. Skulle bruke dem som hemper (ikke bare merkelapper) men da broderiet/sømmen på baksiden besto av lange tråder måtte jeg stryke på fliselin for ikke å risikere at sømmen rakner. Ellers flotte lapper med fint broderi.
Varen ble veldig fin og som forventet! Jeg fulgte rådene som ble anbefalt underveis i bestillingen og det ble perfekt.
Rask levering og hyggelig kundeservice. Anbefales!
Enkelt å bestille etiketter til å stryke på tøy. Topp kvalitet! Ser pent ut og var enkelt å stryke på. Vi er super fornøyd:-)
Kundebehandling, levering, informasjon om levering og selve produktet er helt topp! Det kom raskt, og var akkurat sånn som bestillingen viste. Jeg er veldig fornøyd og har anbefalt dette til andre også!
Enkelt å lage design selv og raskt levert. Stod virkelig til forventningene. Kan anbefales.
Rask levering, fikk flere enn jeg har bestilt. Farge og utseende som beskrevet. Veldig fornøyd.
Enkel og rask levering for små firma som trenger profilering med logo på arbeidstøy i mindre skala.
Tok litt tid med posten. Ellers var det perfekt. Pent pakket inn og merkelappene hadde en glatt over flate , så jeg vil anta at de holder seg
Kjempefine etiketter til en veldigfornuftigpris. Jeg er superfornøyd, de ser faktis enda bedre ut enn på nettsiden. Kommer sikkert til å bestille flere etterhvert. Anbefales!
Rask levering, men strykemerkene ville ikke sitte fast på klærne en gang. Veldig skuffet da jeg brukte nesten 2000kr på strykemerker.
Jeg bestilte vaskeanvisninger til mine strikkeprodukter. Disse ble levert etter få dager. Meget fornøyd med både vare og service :)
Veldig fornøyd med adresse etikettene jeg bestilte. Rask levering, rett hjem i postkassa. Kvalitet på etikettene var kjempebra. Så jeg kommer til å benytte dere igjen. Takk for god service.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.