Twee keer eerder heb ik zonder problemen een aankoop gedaan en toen ging alles goed. De derde keer heb ik echter een Cashlib-code van €100 gekocht en tot op vandaag heb ik nog steeds geen code on... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik heb al meerdere keren aangekocht bij Ikwiltegoed en alles ging vrij vlot. Deze keer was er een klein probeelmje, maar de klantendienst antwoordde zeer snel. Ik ben zeer tevreden van hun. Props dat... Ver mais
Ik vind in leuke ervaring dat online een herlaad kaart kan kopen. De hoef niet om naar winkel te gaan herlaad te kopen met slechts weer of winkel niet dichtbij maar klik op mobiel telefoon paar minute... Ver mais
Ik had per ongeluk bij de Belgische site besteld daardoor werkte mijn code niet. Vervolgens nam ik contact op en werdt ik echt enorm goed geholpen en kreeg ik mijn geld terug en kocht ik bij de Nederl... Ver mais
Detalhes da empresa
Wij verkopen giftcards. Binnen 30 seconden op je scherm. Dit wil je. Scoor jouw favoriete cadeaukaart met korting op Ikwiltegoed.be!
Informações de contato
Oudenoord 285b, 3513EP, Utrecht, Holanda
- support@ikwiltegoed.be
- ikwiltegoed.be
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Twee keer eerder heb ik zonder…
De derde keer heb ik echter een Cashlib-code van €100 gekocht en tot op vandaag heb ik nog steeds geen code ontvangen, noch mijn geld teruggekregen.
Mijn betaling werd “in behandeling” gezet en ik wacht hier nu al twee dagen op, zonder oplossing.
Contact opnemen blijkt ook niet eenvoudig en er komt geen duidelijke communicatie.
Dit geeft weinig vertrouwen, zeker bij digitale producten waar levering normaal onmiddellijk gebeurt.
Jammer, want mijn eerdere ervaringen waren wel positief.
Ik heb na mijn betaling meteen de code…
Ik heb na mijn betaling meteen de code ontvangen zonder problemen.
Ik heb een uur geleden besteld en nooit…
Ik heb een uur geleden besteld en nooit mijn code gekregen email gestuurd geen reactie wil graag mij. Geld terugbof me code heel vervelend dit
Direct beschikbaar!
Geen enkel contact mogelijk
Hier kon ik voor Microfst een kleine…
Hier kon ik voor Microfst een kleine bon kopen.
Onoverzichtelijk Website
Website is heel onoverzichtelijk en ik heb uren moeten zoeken om de betaling in orde te krijgen !
ging snel zoals er bij stond.
Goede app en snel
Topservice
Zeer snelle en duidelijke service. Zeer betrouwbaar en geen problemen bij het afrekenen.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.