Veja o que dizem as avaliações
Det tok Illums over 2 måneder på å sende meg varen min. Leveringstid var opprinnelig 2 uker. Det er forsåvidt greit at ting skjer med en vare, men dialogen med dem var helt elendig. De oppdaterte meg... Ver mais
Har mye fint og flott utvalg, men kundeservicen er ubrukelig. Om man skal handle der, så kjøp fysisk i butikk.
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Handle online og få varene dine levert, eller avhent i Illums Bolighus. Opptjen 10% i bonuspoeng på alle dine kjøp - tilmeld deg Illums Bolighus No1 i dag!
Informações de contato
Amagertorv 10, 1160, København, Dinamarca
- illumsbolighus.no
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Etter å ha kjøpt produkter på Illum…
Etter å ha kjøpt produkter på Illum nettbutikk under black friday uken og betalt fullt ut så venter jeg enda på produktene. Oppnår ingen kontakt på tlf og får en standard Mail svar som nok skrives til alle da jeg har fått den 2 ganger etter flere purringer. For dårlig kommer aldri til å tørre å handle mer fra dem
Kjøpte en vare under kampanjeperiode…
Kjøpte en vare under kampanjeperiode hvor fargen dessverre ikke passet. Ønsket å bytte varen til annen farge som også var tilgjengelig i kampanjen, men måtte da betale mellomlegget mellom kampanjepris og ordinær pris fordi kampanjeperioden var over.
Gavekort
Jeg var så heldig å få et gavekort til hele 700kr på Illums Bolighus, som jeg så frem til å bruke. Problemet er at jeg ikke bor i Norge og ikke er i Oslo veldig ofte. Gavekortet gikk ut rett før nyttår, men pga sykdom i julen ble planene vår endret og vi kom oss ikke inn til Oslo da vi var i Norge i julen. Jeg sendte en email og forklarte alt dette og fikk følgende svar uten skikkelig forklaring på hvorfor tilgodelappen ikke kan utsettes etter utløpt dato. Det at han etter et slikt kort og lite hjelpsomt svar ønsket meg en fin dag, gjorde meg faktisk enda sintere...
Hei, Ellen
Da gavekortet ditt allerede har passert utløpsdatoen er det dessverre ikke mulig for oss å forlenge varigheten...
Beklager dette!
Ha en fin dag videre!
Med vennlig hilsen/Kind regards
Herman
Servicekassen Vika
Illums Bolighus A/S
Haakon VII Gate 10
N-0161 Oslo
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.