Veja o que dizem as avaliações
Wij hebben net ons appartement via Immo Point Topo verkocht en hebben mogen rekenen op een sublieme service van A tot Z van alle drie de makelaars van dit kantoor. Ook in het verleden hebben we hen s... Ver mais
Detalhes da empresa
- Consultora de imóveis
- Avaliador Imobiliário
- Administrador de propriedades
- Imobiliária
- Corretores de Imóveis
- Feira de imóveis
Informação fornecida por fontes externas variadas
De kracht van een netwerk Meer kennis voor meer kwaliteit en rendement
Informações de contato
Turnhoutsebaan 75, 2970, Schilde, Bélgica
- +32 (0)3 383 50 60
- info@immopoint.be
- immopoint.be
As pessoas também visitaram
Voor de tweede maal een nieuwe huurder…
Voor de tweede maal een nieuwe huurder gezocht voor ons appartement via Immo Point Hannes. Zoals vorige keer snel een nieuwe huurder gevonden en alles piekfijn in orde. Ook de tweede keer dat we met Kassandra werken, een pak ervaring, alles netjes geregeld, vriendelijk, kortom: perfect!
Immo point Vandaele Schoten
Voor ons was het een aangename samenwerking bij de verkoop van het ouderlijk huis. Jan maakte op ons een betrouwbare sympatieke indruk en de communicatie , ook met de rest van het team was altijd top, zowel telefonisch alsook via email. Jullie zijn een aanrader en hebben ons veel kopzorgen uit handen genomen. Wij zullen altijd met een glimlach aan jullie terugdenken. Top
Ik heb een geweldige ervaring met deze…
Ik heb een geweldige ervaring met deze makelaar. Het personeel is ontzettend vriendelijk. Ik heb voornamelijk veel te maken gehad met Wim die heel goed meedenkt met alles en ook acties snel gedaan krijgt en af weet te ronden. Er wordt aan alles gedacht van A tot Z wat enorm veel zorgen wegneemt en ook rust geeft omdat er niks wordt vergeten. Alles ging heel erg snel en werd uitstekend tot in de nopjes goed verzorgd. Ik raad deze makelaar sterk aan bij iedereen! Fantastische ervaring!
Bedankt!
Voor de eerste maal eigendom verhuren is niet makkelijk, het moet dan ook allemaal wettelijk goed inorde zijn gelukkig dat je dan bij Immopoint Lier terecht kan met al je vragen en zorgen. Ze doen dan het werk voor jou en zoeken de geschikte persoon of personen voor je woning, na nog geen maand had Kassandra al een geschikt huurder gevonden.. Heel erg bedankt voor je werk!
Verkoop appartement immopoint Zuidrand
Hilde Verrelst is THE BEST!!!!
Zeer professionele, correcte en toffe madam!
Deze dame weet waar ze mee bezig is, altijd bereikbaar, stipt en heel vlot in de omgang. TOPPER!!!!!
Ze stond ons bij met raad en daad.
Vanaf de eerste kijkdag was ons appartement verkocht....het was er
"Boenk" op.
Alle lof voor Hilde Verrelst die we aan iedereen willen aanraden!!!
Verkopen met stijl!
Jan, Jolitta en Mallory! Bedankt voor de vlekkeloze samenwerking. Even hartelijk als professioneel. Kopje koffie... aangename werkomgeving en vakbekwaam. Alles tot in de puntjes geregeld. Contact met ons en de notarissen leek moeiteloos. Een aanrader voor iedereen!We kijken uit naar de volgende ronde?!
Verkoop ouderlijk huis via Immo Point Kasterlee
Onlangs mijn ouderlijk huis verkocht via Immo Point Kasterlee. Fijne ervaring dankzij de duidelijke informatie vooraf, de correcte begeleiding en afhandeling. Aangename mensen om mee samen te werken!
Zeer profesioneel en vriendelijk…
Zeer profesioneel en vriendelijk personeel. Wij kochten voor de 2de keer via hen een appartement.
Ons vorige appartement was binnen de verwachtte tijd verkocht aan een aanvaardbare prijs.
Ik bedank hiervoor het Team Van ImmoPoint Schoten.
Al was ik geen klant bij immo point
Al was ik geen klant bij immo point, Steffi Bergmansheeft mij als geen andere makelaar mij geholpen, Bedankt Steffi !ii Zal dit nooit vergeten.... Pracht vrouw.
The Real Deal
Zeer profesioneel personeel, vriendelijk maar to the point.
Mijn eigendom was binnen de verwachtte tijd verkocht aan een aanvaardbare prijs.
Ik bedank hiervoor het Team Van ImmoPoint Schoten.
Alle lof voor Hilde Verrelst van Immopoint Zuidrand
Net ons huis verkocht in Hemiksem via Immopoint Zuidrand. Alle lof voor Hilde Verrelst, een adviseur die we aan iedereen willen aanraden. Professioneel, correct tegenover zowel koper als verkoper, aangenaam in de omgang, betrouwbaar én bereikbaar. Deze dame kent haar stiel!
Super aankoop dankzij Immo Point!
Super geholpen geweest met de aankoop van mijn huis. Een no nonsens politiek en goede opvolging, daar hou ik van. De afhandeling was ook zonder problemen, gewoon top! Bedankt Immo Point!
Discriminerend gedrag
Onprofessioneel en oneerlijk. Mijn bezichtiging werd op het laatste moment geannuleerd omdat het appartement plotseling al verhuurd zou zijn. Het lijkt erop dat ze niet iedereen gelijk behandelen. Zonde van mijn tijd en erg frustrerend. Ik raad aan om dit makelaarskantoor te vermijden.
We hebben een woning verhuurd in Nijlen.…
We hebben een woning verhuurd in samenwerking met Immo Point van Lier. Er werd uiterst professioneel gewerkt ; zowel de contacten met de potentiële huurders als de opmaak van de plaatsbeschrijving gebeurden heel punctueel. We zijn dan ook erg tevreden.
Zorgeloos verhuren via ImmoPoint Hannes
De samenwerking met ImmoPoint Hannes in Lier voor de verhuur van onze woning liep super goed. Heel veel kudos aan Kassandra die op een hele professionele en correcte manier ervoor zorgde dat ons pand snel een nieuwe huurder vond en dat alle administratie (contract, meteroverdracht, plaatsbeschrijving,...) vlekkeloos verliep.
Perfecte samenwerking
We hebben in het verleden al met ImmoPoint Schoten erg goed samengewerkt en nu weer bij de verkoop van ons huis.
Erg correcte en duidelijke info, want dit soort acties zijn bij de meeste mensen "onbekend terrein".
Alle lof aan Joilita Dingemans.
Reeds voor de derde maal app verhuurd…
Reeds voor de derde maal app verhuurd via Immo point Hannes in lier. Met snel resultaat.Ons aanspreekpunt was steeds Kassandra. Zij was ; stipt,correct, steeds bereikbaar, gedreven en punctueel. Ook de plaatsbeschrijving en registraties werd met de nodige stiptheid uitgevoerd. Ook voor haar collega Inge een dikke pluim.
Kassandra en Inge welbedankt!!
Rond de pot draaien kunnen ze best
Ondanks vele pogingen tot het huren van een pand, steeds met een kluitje in het riet gestuurd. en van de eerste leugen zijn ze ook niet gebarsten. ik begrijp best dat de verhuurder kiest wie hij in zijn woning laat wonen, echter wees dan eerlijk tegen de andere kandidaten en draai niet rond de pot waarbij we merken dat verscheidene woningen zogezegd verhuurt zijn maar al weken, tot 3 maand niet verhuurd staan, nog zelfs niet in optie. Wees dan eerlijk en zeg dan gewoon tegen een kandidaat dat de verhuurder de kandidatuur niet weerhouden heeft.
Vlotte verkoop appartement
Samenwerking tussen Immo Point Schoten en ons als verkoper was efficiënt, professioneel, vlot en terzake. Vragen werden snel en grondig aangepakt. Proficiat.
Johanna Gutlich
vlug en professioneel en nog geen week…
vlug en professioneel en nog geen week nodig om nieuwe zeer aanvaardbare huurder te kunnen voorstellen. afgerond na halve maand leegstand. Kassandra top en wekt vertrouwen voor zowel verhuurder als huurder.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.