Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Voor de tweede maal een nieuwe huurder gezocht voor ons appartement via Immo Point Hannes. Zoals vorige keer snel een nieuwe huurder gevonden en alles piekfijn in orde. Ook de tweede keer dat we met K... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Voor ons was het een aangename samenwerking bij de verkoop van het ouderlijk huis. Jan maakte op ons een betrouwbare sympatieke indruk en de communicatie , ook met de rest van het team was altijd top,... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Reeds voor de derde maal app verhuurd via Immo point Hannes in lier. Met snel resultaat.Ons aanspreekpunt was steeds Kassandra. Zij was ; stipt,correct, steeds bereikbaar, gedreven en punctueel. Ook... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Consultora de imóveis
  2. Avaliador Imobiliário
  3. Administrador de propriedades
  4. Imobiliária
  5. Corretores de Imóveis
  6. Feira de imóveis

Informação fornecida por fontes externas variadas

De kracht van een netwerk Meer kennis voor meer kwaliteit en rendement

Informações de contato

4,8

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

304 avaliações

Top team

Super toffe dames van immo point,
Zij hebben ons super goed begeleid met de verkoop van ons huis, dat ook Danks zij hun inzet snel verkocht is!
Heel behulpzaam en ze weten wat ze doen en hoe ze het moeten doen, kennen hun vak heel goed.
Ook voor tips en advies stonden zij steeds paraat.
Nog maals bedankt voor de goede service en hulp.

31 de maio de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vlotte en toffe Immo om mee in zee te gaan

Bij bezichtiging van het pand kwam Hilde heel sympathiek over. Ze luisterde naar wat we vertelden, gaf goede raad en uitleg.
Wij kregen het gevoel of we haar al langer kende, en dus niet dat we gewoon een nummer zijn.

Verloop van aankoop wordt goed opgevolgd. Krijgen regelmatig info over de stand van zaken.
Super mensen om mee aan de slag te gaan.

3 de junho de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een echte aanrader als vastgoedkantoor

Wij zijn uiterst tevreden over de IMMO POINT begeleiding, opvolging en inzet tijdens onze aankoop.
Ivo heeft ons heel goed begeleid. Hij was gedreven, zeer professioneel, efficiënt, betrouwbaar, vriendelijk, behulpzaam en gaf deskundig advies. De aankoop is zeer vlot verlopen. Ook achteraf konden wij bij hem terecht met vragen. Een zeer goede ervaring.

24 de maio de 2023

Topmakelaar - Emilie

Mijn makelaar Emilie was van begin tot einde heel professioneel, super klantvriendelijk en beschikbaar wanneer nodig! Haar dossierkennis was top en haar enthousiasme aanstekelijk! Een echte aanrader!

8 de maio de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een hele goede begeleiding gehad

Een hele goede begeleiding gehad. Het was de eerste keer dat ik verhuurde en door de horrorverhalen met een klein hartje. britt heeft me heel goed begeleid met een duidelijke uitleg en goed advies.

18 de março de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Topervaring: persoonlijke begeleiding en geen zorgen!

Topervaring bij de verkoop van het ouderlijk huis. Zoiets doe je uiteraard niet dagelijks en dan is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn en ondersteuning te krijgen bij allerhande administratieve formaliteiten. Inge van Immo Point heeft dat schitterend gedaan: we kregen van bij het begin een duidelijk zicht op het proces en het was meteen duidelijk wat we van Immo Point mochten verwachten. In de praktijk werden we bij iedere stap mooi begeleid. En eigenlijk moesten we zelf bijna niets doen. Immo Point ontzorgde ons volledig. Tijdens het verkoopproces werden we ook voortdurend op de hoogte gehouden, persoonlijk en via een handige site. Top !

29 de março de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een correct, warm makelaarskantoor met een ongeziene service!

Wij hebben net ons appartement via Immo Point Topo verkocht en hebben mogen rekenen op een sublieme service van A tot Z van alle drie de makelaars van dit kantoor. Ook in het verleden hebben we hen steeds aangesteld voor de verhuring, hetwelk ook altijd vlot en correct gebeurde.
Als je een makelaar zoekt die nog passie steekt in zijn/haar job ben je hier aan het juiste adres! Een persoonlijke, bespreekbare en warme aanpak!

29 de março de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eerste ervaring met ImmoPoint en meteen top

Fijne eerste ervaring voor ons met een immo kantoor. Motivatie voor het project, gedrevenheid in de uitvoering en succes in het afsluiten is waar we op hoopten bij aanvang. En dat hebben we helemaal gekregen. Bedankt Kurt van ImmoPoint Mortsel. Great job !

27 de dezembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jammer niet verkocht

Jammer maar na 6 maanden en amper 5 bezoeken geen verkoop.
We hadden wel wat meer verwacht.

12 de janeiro de 2023
logotipo da Immo Point

Resposta da Immo Point

Beste Heer De Pooter,
Net zoals u betreuren wij het ten zeerste dat wij niet geslaagd zijn in een verkoop van uw pand.
Met volle moed gingen wij aan de slag toen uw vorige makelaar uw woning niet verkocht kreeg.
Immo Point geeft steeds een marktconform advies, dit bespreken we met u als klant en de eindbeslissing over hoe we van start gaan met de verkoop ligt bij u als klant.
Onze makelaar is tijdens dit verkoopproces enkele keren met u in gesprek gegaan om ons oorspronkelijke advies nogmaals te bespreken, helaas was u niet akkoord hiermee.
Naar ons gevoel is deze samenwerking en communicatie steeds goed verlopen, daarom kan u ook begrijpen dat wij teleurgesteld zijn bij het lezen van deze review.
Immo Point wenst u alvast veel succes met de verdere verkoop!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.