Voor de tweede maal een nieuwe huurder gezocht voor ons appartement via Immo Point Hannes. Zoals vorige keer snel een nieuwe huurder gevonden en alles piekfijn in orde. Ook de tweede keer dat we met K... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Voor ons was het een aangename samenwerking bij de verkoop van het ouderlijk huis. Jan maakte op ons een betrouwbare sympatieke indruk en de communicatie , ook met de rest van het team was altijd top,... Ver mais
Wij hebben net ons appartement via Immo Point Topo verkocht en hebben mogen rekenen op een sublieme service van A tot Z van alle drie de makelaars van dit kantoor. Ook in het verleden hebben we hen s... Ver mais
Reeds voor de derde maal app verhuurd via Immo point Hannes in lier. Met snel resultaat.Ons aanspreekpunt was steeds Kassandra. Zij was ; stipt,correct, steeds bereikbaar, gedreven en punctueel. Ook... Ver mais
Detalhes da empresa
- Consultora de imóveis
- Avaliador Imobiliário
- Administrador de propriedades
- Imobiliária
- Corretores de Imóveis
- Feira de imóveis
Informação fornecida por fontes externas variadas
De kracht van een netwerk Meer kennis voor meer kwaliteit en rendement
Informações de contato
Turnhoutsebaan 75, 2970, Schilde, Bélgica
- +32 (0)3 383 50 60
- info@immopoint.be
- immopoint.be
As pessoas também visitaram
Zeer klantgerichte
Zeer klantgerichte, vriendelijke en to the point service !!

Een aanrader!
Zowel een woning gekocht al verkocht via Immo Point Vleugels.
Wat een top team... Mathias die steeds klaar stond voor raad en advies.
Ook de verkoop van onze woning ging zeer vlot, en onze woning was op een paar dagen verkocht!
Een aanrader!

Resposta da Immo Point
Super vlotte verkoop en verkoop van de…
Super vlotte verkoop en verkoop van de panden.
De makelaars zijn top in hun vak.
Zeer vriendelijke aangename sociale sfeer.

Resposta da Immo Point
Men werkt er zeer professioneel.
Men werkt er zeer professioneel.
Alles wordt u duidelijk gemaakt via lichtbeelden.
Iedereen op kantoor is super vriendelijk en met vaste klanten wordt terdege rekening gehouden.
Immo Point Schoten is een aanrader.

Vriendelijk
Vriendelijk, ter zake, behulpzaam op elk vlak! Na bezoeken altijd mededeling hoe het is geweest... Was door mond aan mond reclame en alles was waar. Bedankt!

Mia, Hugo ,Bjorn.Pieters-Maes
Wij danken de heer Johan warmenbol voor de geweldige samenwerking.Zowel voor de verkoop als de aankoop van onze woningen.Steeds berijkbaar,geweldige service,zeer zeer goede verkoper met vakkennis.Altijd zeer vriendelijk en warm onthaal.Een mens die
vertrouwen uitstraald.Deze man verdiend een flinke promotie en of opslag.Een gouden aanwinst voor Immo point.

Resposta da Immo Point
Steeds correct en vriendelijk en in vol…
Steeds correct en vriendelijk en in vol overleg.
Heel professioneel kantoor
Super , topservice
Super , goede info, vriendelijk, altijd bereikbaar top

Resposta da Immo Point
Toffe en correcte verkoper zowel voor…
Toffe en correcte verkoper zowel voor verkoper als voor koper.
Goede onderhandelaar voor zowel koper als verkoper. Kortom een dikke pluim.

Heel goede service 👍
5 sterren voor Immo Point en eentje extra voor Kristoff 👍

Resposta da Immo Point
Immopoint gaf duidelijke uitleg en gaf…
Immopoint gaf duidelijke uitleg en gaf ons ook goede raad wij zijn zeer tevreden en zeker in deze corona tijd

Resposta da Immo Point
Mensen heel goed en vriendelijk en…
Mensen heel goed en vriendelijk en hebben er veel voor gedaan maar prijs te laag

Goede afspraken,snelle verkoop,juiste…
Goede afspraken,snelle verkoop,juiste prijsbepaling.
Zeer goede samen werking met Hannes en zijn medewerkster Leen
Mvg
De Meyer stefan

Resposta da Immo Point
Mijn appartement in Turnhout werd…
Mijn appartement in Turnhout werd succesvol verkocht door Immopoint Lahuis uit Wuustwezel. Ik raad hem ten zeerste aan voor de verkoop van je pand. Grts M. Van Gorp

Heel tevreden!
Heel tevreden!
Goed onthaald,duidelijke afspraken,correct uitgevoerd.
Altijd welkom voor een overzicht.
Lekker koffie!

Resposta da Immo Point
Professionele kijk en verkoop van…
Professionele kijk en verkoop van vastgoed.

verkoop eigendom
perfecte service, niet evident in begin van covid 19.
m.v.g. Jozef Baumers

Resposta da Immo Point
Vlotte en professionele aanpak met een glimlach
Vlotte, vrolijke en professionele medewerkers helpen u verder.
Wij hadden het genoegen om Kristoff te mogen ontmoeten wat een zeer aangenaam verloop met zich meebracht.
Bedankt voor de goede opvolging.

Resposta da Immo Point
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.