Voor de tweede maal een nieuwe huurder gezocht voor ons appartement via Immo Point Hannes. Zoals vorige keer snel een nieuwe huurder gevonden en alles piekfijn in orde. Ook de tweede keer dat we met K... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Voor ons was het een aangename samenwerking bij de verkoop van het ouderlijk huis. Jan maakte op ons een betrouwbare sympatieke indruk en de communicatie , ook met de rest van het team was altijd top,... Ver mais
Wij hebben net ons appartement via Immo Point Topo verkocht en hebben mogen rekenen op een sublieme service van A tot Z van alle drie de makelaars van dit kantoor. Ook in het verleden hebben we hen s... Ver mais
Reeds voor de derde maal app verhuurd via Immo point Hannes in lier. Met snel resultaat.Ons aanspreekpunt was steeds Kassandra. Zij was ; stipt,correct, steeds bereikbaar, gedreven en punctueel. Ook... Ver mais
Detalhes da empresa
- Consultora de imóveis
- Avaliador Imobiliário
- Administrador de propriedades
- Imobiliária
- Corretores de Imóveis
- Feira de imóveis
Informação fornecida por fontes externas variadas
De kracht van een netwerk Meer kennis voor meer kwaliteit en rendement
Informações de contato
Turnhoutsebaan 75, 2970, Schilde, Bélgica
- +32 (0)3 383 50 60
- info@immopoint.be
- immopoint.be
As pessoas também visitaram
een aanrader
Zeer vlotte, vriendelijke, correcte opvolging van de verkoop. De medewerkers waarmee ik contact heb gehad waren ook zeer vriendelijk, correct en to the point; Zeer vakbekwame mensen. Zeker aan te raden!!!
Vlotte aangename samenwerking
Vlotte aangename samenwerking, alle afspraken werden nagekomen. Altijd vriendelijk.
We kunnen niet anders dan tevreden zijn…
We kunnen niet anders dan tevreden zijn over Immopoint Schelle.
Appartement na tien dagen verkocht.
Zullen zeker Immopoint aanraden als we iemand kennen die eigendom verkoopt.
Van het eerste moment was duidelijk dat…
Van het eerste moment was duidelijk dat alles perfect ging verlopen en dat is ook gebeurt.Altijd met concrete uitleg en stipte afspraken.
Hallo.
Hallo.
Alvast bedankt voor de fijne samenwerking!
Alles is naar wens verlopen .
Op naar de volgende!
Wij zijn zeer tevreden over de…
Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met IMMO POINT. Wegens het niet beschikbaar zijn van Petrus en Maria heeft het personeel van IMMO POINT ons goed geholpen en alle nodige informatie via mail bezorgd.
Met vriendelijke groeten
Fons Vanthillo (schoonzoon)
Geweldige service
Geweldige service, opvolging
Super vriendelijk
Ik kan niets anders zeggen!!
Aanrader!!!
Prima ervaring met aankoop woning
Prima ervaring met aankoop woning! Alles zeer vriendelijk en vlot verlopen. Zal zeker jullie aanraden bij anderen!
Aankoop huis
Wij zijn zeer goed geholpen bij de aankoop van onze woning door Immopoint Noordrand. Na afloop van de verkoop was er een dispuut over een terugbetaling, maar dit werd uiteindelijk snel opgeklaard en opgelost.
Samenwerken met Immo Point is fijn
Samenwerken met Immo Point is fijn. Het team staat je bij met raad en daad.
Prima begeleiding en totale afwerking.
Prima begeleiding en totale afwerking. Zeer efficient en verkoop binnen de 14 dagen, dus zeer tevreden!
Heb je een eigendom te koop, een aanrader
Wij zijn zeer tevreden van de professionele aanpak, alles is verlopen volgens afspraak.
Een aanrader als u uw eigendom wilt te koop zetten.
Veel info die niet klopt gekregen.
Prima job
Snelle en professionele service zowel bij verkoop van onze woning als bij aankoop nieuwe woning.
Prima job
Onze eigendom werd zeer snel verkocht
Onze eigendom werd zeer snel verkocht! Bedankt Misha voor de goede, vlotte en professionele service!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.