Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Voor de tweede maal een nieuwe huurder gezocht voor ons appartement via Immo Point Hannes. Zoals vorige keer snel een nieuwe huurder gevonden en alles piekfijn in orde. Ook de tweede keer dat we met K... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Voor ons was het een aangename samenwerking bij de verkoop van het ouderlijk huis. Jan maakte op ons een betrouwbare sympatieke indruk en de communicatie , ook met de rest van het team was altijd top,... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hebben net ons appartement via Immo Point Topo verkocht en hebben mogen rekenen op een sublieme service van A tot Z van alle drie de makelaars van dit kantoor. Ook in het verleden hebben we hen s... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Reeds voor de derde maal app verhuurd via Immo point Hannes in lier. Met snel resultaat.Ons aanspreekpunt was steeds Kassandra. Zij was ; stipt,correct, steeds bereikbaar, gedreven en punctueel. Ook... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Consultora de imóveis
  2. Avaliador Imobiliário
  3. Administrador de propriedades
  4. Imobiliária
  5. Corretores de Imóveis
  6. Feira de imóveis

Informação fornecida por fontes externas variadas

De kracht van een netwerk Meer kennis voor meer kwaliteit en rendement

Informações de contato

4,8

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

304 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Immo Point de vastgoedmakelaar met een hart voor u en uw woning.

Dankzij het professionele, persoonlijke advies en zeer correcte schatting werd ons huis in 1 dag ver boven de vraagprijs verkocht.
Ook met onze toekomstige woonplannen konden we bij hen terecht. Immo Point your perfect partner for a perfect destination!
Een onmeetbare grote dankuwel aan Luc,Ingrid en heel het Immo Point Schilde-team!
Yoeri&Birgitta Torfs-Allaert

2 de junho de 2021

Verkoop

De taxatie was zeer realistisch.De verkoop van ons huis was binnen 14 dagen een feit.De afhandeling is vlot en professioneel verlopen.

15 de maio de 2021

Correcte en vlotte samenwerking

Voor de aankoop van ons appartement te Malle vertrouwden we op Immopoint Schilde. De info die we verkregen was 'to the point' en correct. Afspraken werden allemaal goed nagekomen. Tot zelfs na de volledige afhandeling kon ik Johan Warmenbol nog raadplegen voor verdere info. Waarvoor onze dank en nog veel succes gewenst. Eric & Nicole.

2 de maio de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Woning in Edegem dankzij Misha gevonden!

Wij hebben na een lange zoektocht een woning via ImmoPoint Edegem gevonden. We kregen meteen een afspraak met Misha, die ons een uitgebreide rondleiding gaf en op alle vragen kon antwoorden. Voordat we een bod uitbrachten, konden we hem via mail of telefonisch nog bereiken met vragen. In tegenstelling tot andere makelaars zet Misha eventuele kopers niet onder druk. Het ondertekenen van de aankoop-verkoopbelofte bij hem op kantoor was ook heel professioneel en tegelijk gezellig. Supermakelaar!

20 de abril de 2021

Goedemorgen Kristien
Bedankt voor uw review en de positieve feedback! Klantentevredenheid dragen wij bij Immo Point hoog in het vaandel en het is dan ook erg fijn te lezen dat onze inspanningen gewaardeerd worden. Ik geef uw feedback zeker door aan Misha - Immo Point Drie Eiken te Edegem!
Heel fijne dag verder!

Een aanrader !!

Mathias van Immo-point Heist op den Berg heeft dat voortreffelijk gedaan .
Steeds goede correspondentie en altijd paraat .
Werden bij ieder bezoek op de hoogte gehouden .
Doe zo verder !!!

21 de março de 2021

Goedemorgen Danny
Bedankt voor uw review en positieve feedback! Service en klantentevredenheid zijn voor ons een topprioriteit! Dat u dit ook zo ervaren heeft : daar doen we het voor he!
Ik geef uw feedback zeker door naar Mathias Vleugels - Immo Point Vleugels

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij zijn blij dat we voor immopoint hebben gekozen.

Heel tevreden over de aankoop van ons nieuwe huis. Alles ging soepel, eerlijk en vlot. Ook de verkoop van ons oude huis werd op een snelle en correcte manier uitgevoerd. Wij zijn echt zeer tevreden over de goede, correcte en snelle service die door Immopoint Zuidrand werd geleverd.

20 de março de 2021

Geachte heer De Roeck,
Goedemorgen Wim,
Bedankt voor uw positieve review en feedback! Heel fijn te lezen dat u tevreden bent over onze service! Ik geef dit zeker door aan Immo Point Zuidrand.
Heel fijne dag verder.

Correcte communicatie en betrouwbaar

Correcte communicatie en betrouwbaar. Zeer fijne samenwerking.

Geachte mevrouw Claes
Beste Sarah
Bedankt voor uw review en positieve feedback!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De verkoop is goed verlopen

De verkoop is goed verlopen. De overdracht moet nog wel gebeuren en dan hoop ik ook dat Immopoint ook hier de nodige zorg en begeleiding zal geven.
Met vriendelijke groet.

Goedemorgen Marc
Bedankt voor uw review en positieve feedback!

Een aanrader......

Het steeds correct naleven van de afspraken, steeds bereid tot uitvoerige en duidelijke bespreking. Zeer beleefd en vriendelijk personeel. Een aanrader !

19 de março de 2021

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.