Amager Tandlæge Hus Avaliações 10

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Tæt på politianmeldelse!

Når i skriver så husk sandheden og lad vær at lyv.

Denne tandlæge klinik er dybt useriøs. Ringer 30 gange i mens man er på arbejde for så at skrive at man smider på når der tydeligt blev sagt jeg er på arbejde i må ringe tilbage senere eller sende en mail.

Dette I gør er dybt for kasteligt og i kan rende og hoppe selvfølgelig får i ikke 4000kr for to plastfyldninger.

Jeg tog til anden tandlæge og han lavede jeres to fejl og prisen var lige omkring 2500kr altså 1500kr billigere end jer.

Så selvfølgelig i får ikke resterende beløb i beder og fortsætter i med at chikanere mig bliver i politianmeldt.

23 de setembro de 2025

Varmeste anbefaling!

Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling til denne tandklinik! Fra det øjeblik jeg trådte ind af døren, følte jeg mig velkommen og godt tilpas. Personalet er utroligt venligt og imødekommende, og de gjorde alt for at sikre, at jeg følte mig tryg under hele behandlingen.

Tandlægerne er yderst kompetente og dygtige. De forklarede alle procedurerne tydeligt og svarede tålmodigt på alle mine spørgsmål. Arbejdet, der blev udført, var af højeste kvalitet, og jeg er utroligt tilfreds med resultatet.

Jeg kan varmt anbefale denne tandklinik til alle, der leder efter en tandlæge med god service og fremragende arbejde. Du vil ikke blive skuffet!

6 de agosto de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er så glad for mine nye tænder

Jeg er så glad for mine nye tænder, nu kan jeg bide i et æble, det er skønt, tidligere skulle jeg skrælle æblet og skære det i mundrette bider, de nye gulerødder kan nu nydes bides over og tykkes med velbehag.
påbegyndt tandbehandling d. 26.2.2024 slut d. 6.6.2024, alt er gået rigtig godt --Fantastisk tak til Jan og personalet
Tak fra Inge Jensen

6 de junho de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft en kedelig oplevelse i dag…

Jeg har haft en kedelig oplevelse i dag hos tandplejeren. Jeg har haft den tandlæge i flere år og været meget tilfreds. I dag fik jeg en tandrensning som dengang jeg gik til skoletandlæge i 1970’erne. Det var en meget væmmelig og grænseoverskridende oplevelse. Selv da munden skulle skylles måtte jeg bede om et glad vand og fik svaret “nu da du beder om det, kan du godt få det”. Jeg er temmelig rystet og ærgelig.

30 de janeiro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

The worse service I've ever had

The worse service I've ever had! Highly do not recommed! The doctors are arogant. After a teeth-cleaning, I was told that some fillings have to be done, but they refused to give me a plan with the prices and only insisted on making the next appointment right away, even though I repeatedly said that I will make the appointment after seeing the prices/plan of treatment and after contacting my dental insurance first. Wrote several e-mails which were just ingnored.
Do yourself a favour and avoid this clinic!

11 de setembro de 2021
logotipo da Amager Tandlæge Hus

Resposta da Amager Tandlæge Hus

Hi Alexandra,
We do not recognize your description of the events.
We sent you your x-rays right after your appointment on wednesday and after that we had several mails exchanged. You were here on wednesday and we responded same day on your emails in which you responded back. It has been 2 working days since you were here and the dentist - who was sick the day of your appointment - needed to look at your x-rays before making a plan for your treatment - we did not refuse to give you a plan or an estimated price, but as you were told the dentist was on the day and she had only two working days to get this ready for you to go to your insurance-company as you stated.

We're happy to send you your dental records and x-rays again, if you wish to find another dentist or send you the treatment-plan.

Regards,
Amager Tandlæge Hus

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

grov behandling nægter at færdiggøre…

grov behandling nægter at færdiggøre arbejdet forøger den aftalte pris afslutter en ufærdig rodbehandling pris 2600 kr

30 de maio de 2018
logotipo da Amager Tandlæge Hus

Resposta da Amager Tandlæge Hus

Hej Henrik.
Vi har nu gået alle vore optegnelser og journaler efter, og vi har ikke fundet en "Henrik", som vi ikke skulle have færdiggjort en rodbehandling på.
Er det dig, som har fået lavet behandlingen hér? I så fald bedes du give dig til kende.
Venligst
Jan G. Nielsen

troværdig og professionelle

Min tidligere tandlæge gik bort og det var tid at finde ny.
Jeg søgte på nettet med følgende kriterier:
lokal
troværdig
professionel
hvilket jeg fandt hos Amager Tandlæge Hus v Jan G Nielsen.

At min tidligere tandlæge havde svigtet gennem mange år er for mig dybt chokerende.
Jeg skal ikke komme nærmere ind på hvad jeg har gennemgået de sidste 2 år, men ikke småting.

Der er rettet op på tingene nu og en stor tak til Amager Tandlæge Hus.
Professionelle hele vejen igennem og med patienten i fokus.
Et altid venligt og smilende personale.

Kan varmt anbefale klinikken, så skal du skifte tandlæge, vil Amager Tandlæge Hus være et godt valg.

26 de setembro de 2016
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais