Fantastiske tandlæger og personale i det hele taget. Altid godt humør og altid service mined. God beliggenhed og gode priser. Har været hos dem længe og forsætter hos dem så længe de forsætter !... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos min tandlæge. Hele teamet er utrolig søde og imødekommende, og man føler sig virkelig godt taget imod fra start til slut. De er meget opmærksomme på en... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg møder altid et meget sødt og behageligt personale fra receptionen til man sider i stolen. De tager sig god tid til mig, selvom jeg tydeligt ikke bryder mig om at være der. Stor anbefaling til... Ver mais
A empresa respondeu
Det er altid en god oplevelse at besøge klinikken. Derfor kører jeg gerne 70 km, når jeg skal have en tandrensning eller andet. Venlig hilsen og god dag, Visitacion
A empresa respondeu
Vores tandlæger, tandplejere og klinikassistenter er glade og passionerede – det kan du tydeligt mærke, når du besøger klinikken. Vi har et hold af dybt engagerede og dygtige mennesker – høj arbejdsglæde tiltrækker dygtige og søde medarbejdere. Vores personale gennemgår løbende efteruddannelse, så vi kan behandle dig optimalt. Vi har hjertet med på arbejde, og du vil derfor mødes af mennesker, der ved, at alle patienter er forskellige – og det tager vi hensyn til. Har du tandlægeskræk? Er du bange for at gå til tandlægen? Tøv ikke med at bestille en tid hos os. Det ER muligt helt at slippe af med sin tandlægeskræk. På Amager Tandklinik tager vi os tid og ro til at hjælpe dig med at få det bedre med at gå til tandlægen. Vi lover, at vi vil gøre vores yderste for, at du føler dig tryg – og for at du med tiden kan slippe helt af med din angst for tandbehandling. På Amager Tandklinik oplever hele 85 % af patienterne, der tidligere havde tandlægeskræk, at de helt eller delvist sliper af med deres angst for tandbehandling. Vi videreuddanner os løbende for at blive endnu bedre til at tage os af patienter med tandlægeskræk. Vi møder dig lige præcis dér, hvor du er.
Amagerbrogade 175, 1. sal, 2300, København S, Dinamarca
Fantastiske tandlæger og personale i det hele taget.
Altid godt humør og altid service mined.
God beliggenhed og gode priser.
Har været hos dem længe og forsætter hos dem så længe de forsætter !

Resposta de Amager Tandklinik
De er meget opmærksomme på ens behov og har stor forståelse for, hvor vigtigt det er at have pæne og flotte tænder. Jeg har selv stået over for et større behandlingsforløb, og de har været fantastiske til at forklare mulighederne og skabe tryghed omkring processen.
Der er nu blevet lagt en grundig plan for mine nye tænder, og jeg føler mig i rigtig gode hænder. Jeg glæder mig faktisk til det videre forløb, hvilket siger en del!
Jeg kan varmt anbefale dem til andre, der ønsker en professionel, omsorgsfuld og tryg tandlægeoplevelse.
Vh Jan Nielsen.

Resposta de Amager Tandklinik
Stor anbefaling til andre med tandlægeskræk.

Resposta de Amager Tandklinik
Bedste tandlæge. Har hele livet haft tandlæge skræk, men hos Amager Tandklinik tager de så godt hånd om mig. Ingen stress .. alt foregår dejlig roligt.

Resposta de Amager Tandklinik
Smertefri og dejlig oplevelse.Godt samarbejde mellem tandlægen og mig.

Resposta de Amager Tandklinik
6 stjerne ud af 5 muligt sendes til Rasmus i receptionen og til tandlæge Marie. Min datter der har PTSD, borderline, ADHD og angst skulle til tandeftersyn. Jeg plejer at tage med for at støtte. Hun blev ringet op af Rasmus, at hun kunne komme 30 min. tidligere. Da jeg ikke kunne nå det 30 min. tidligere, havde Rasmus sagt, at hvis du har mod på det, kunne de prøve at starte op uden mor, ellers ville de afventer mig. Min datter kunne derved selv bestemme. Hun valgte at prøve det af og starte op.
Da jeg ankom hos tandlægen, viste Rasmus mig det rum, min datter befandt sig i. Da jeg kom ind til Marie og min datter, fandt jeg dem i gang med en hyggelig snak. Min datter var rolig og havde det godt. Hun gennemførte et tandeftersyn og tandrens i rolige, kompetente og behagelig omgivelser. Den dag flyttede min datter i den grad sin frygt og vandt over hendes tandlægeskræk. Det var en kæmpe personlig sejr for hende, men også for mig som mor.
Tusinde tak til Rasmus, Marie og jeres dygtige personale. Herfra vores varmeste anbefalinger.

Resposta de Amager Tandklinik
Et behageligt og rart sted at komme for en som mig, der lider af galoperende tandlægeskræk❤️🩹
Allerede når man møder ind hos Rasmus i receptionen falder pulsen en del. Magen til hjertevarme, ro og empati skal man lede længe efter. Hos tandlæge Marie føler man sig i høj grad i trygge hænder. Hendes mildhed og måde at guide på, giver ro i maven. Hun er fagligt dygtig, empatisk og behagelig. Hun er hele tiden opmærksom og bevidst om, at det for mig er en overvindelse at dukke op til mine tider. Jeg føler mig set, hørt og valideret i mine behov. Det er den bedste beslutning, jeg længe har taget, at skifte til Amager tandklinik. Jeg har ikke længere ondt i maven og høj puls, når jeg skal til tandlæge. Hvis det var muligt at give seks stjerner, så havde I fået det💫

Resposta de Amager Tandklinik
Marie er en fantastisk tandlæge 🌟 Hun er dygtig, venlig, rolig og lyttende, hvilket betyder meget, når man har tandlægeskræk. Man bliver altid mødt med smil, hjælpsomhed og nærvær på klinikken. Stor anbefaling herfra 🌟 /Laura

Resposta de Amager Tandklinik
Jeg har Maria som min tandlæge og er altid blevet
Behandlet på en behagelig og tryg måde jeg har kun det bedste at sige om Maria.
En fantastisk tandlæge
Samtidig er det en stor fornøjelse at møde Rasmus i receptionen altid med et smil og venlig tale
Venlig hilsen Lone

Resposta de Amager Tandklinik
Fantastisk god tandlæge 🥰 I stedet for at få en krone på kunne Marie lave min tand med fyldning og det holder bare. Oven i det fortalte Marie mig at hvis jeg havde en ulykke forsikring så dække den, så jeg fik halv delen tilbage. De er mega dygtig og fortælle altid hvad de laver under hele behandling. SÅ HELT KLART DE SKAL HAVE 5 FLOTTE STJERNER ⭐⭐⭐⭐⭐

Resposta de Amager Tandklinik
Har i efterhånden to år, gået til behandling hos Amagers - ja måske Danmarks bedste tandlæger på Amager Tandklinik.
Fra jeg træder ind i klinikken til jeg er på vej ud igen, bliver jeg mødt af smilende , imødekommende, venlige og omsorgsfulde mennesker .
Super dygtige tandlæger og assistenter.
Der er altid sat god tid af til behandling så der også er tid til et grin og en snak om planlægning af fremtidige behandlinger.
Efter nogle år uden tandlægebesøg var der en del der skulle rettes op på, men med god planlægning, der tager hensyn til både gener og økonomi, kan jeg nu se en ende på de dårlige bisser ( gamle sølv plomber og isninger ) og smile til verden med fine hvide tænder.
Tusind tak for hjælpen til alle på klinikken🙏
Kan kun varmt anbefales også til dig der har tandlægeskræk.
Anne - Marie 😊

Resposta de Amager Tandklinik
The dentists (I tried two) are super friendly, ptofessional, gentle and provide information. I got cavities filled and got a full teeth cleaning. Very happy with the results. The front desk is also amazing, kind, helpful and informative. Super costumer service overall.

Resposta de Amager Tandklinik
Trods min tidligere tandlægeskræk er jeg meget glad for at komme der. Jeg oplever at de alle er meget dygtige, omsorgsfulde og vil mig kun det allerbedste. Jeg har nu prøvet Marie ,Carola og Frida . De er alle fantastiske. Rasmus er en stjerne, på holdet.Han får alt til at ske . Han drager også stor omsorg for os patienter. Jeg er nu igang med en meget besværlig rodbehandling som teamet samarbejder om.

Resposta de Amager Tandklinik
De er simpelthen så hamrende søde inde på Amager Tandklinik – de gør virkelig en dyd ud af at gøre tandlægebesøget til en god oplevelse. Og det siger jeg altså, selvom jeg lige har fået hevet en tand ud. 😅
Man føler sig virkelig taget hånd om, uanset hvad mundtøjet nu måtte bøvle med. De er altid smilende, glade og imødekommende – og så er de selvfølgelig superdygtige! (Jeg er godt nok ikke tandlæge, men jeg tillader mig nu alligevel at have en holdning til det…)
Jeg håber, de søde medarbejdere trives godt sammen og bliver på klinikken i mange år fremover.
Og så har jeg faktisk allerede anbefalet Amager Tandklinik til dem, jeg har kær, så det må vel sige en hel del - du er i hvert fald i rigtig gode hænder, hvis du beslutter at kigge forbi.
God sensommer!☀️🪥

Resposta de Amager Tandklinik
Super tryg tandlæge, enormt indbydende og vedkommende personale, både i modtagelse og under behandling. Kompetente og grundige undersøgelser og nænsomme hænder. Man bliver ikke tilbudt unødvendige behandlinger og langtidsperspektiver er med i overvejelserne over hvad der er bedst at gøre for reel tandsundhed. Rigtig godt tandlægevalg. Seneste behandling jeg fik var af Alex, det var en rigtig god oplevelse.

Resposta de Amager Tandklinik
5⭐️ for en rigtig god oplevelse.
Jeg havde taget fejl af tiden og kom 15 min for sent. Det var ved klinikkens lukketid. Alligevel blev der “tryllet” og jeg kunne få hjælp til mit akutte behov. Stort tak til manden i receptionen, tandlæge Carola og klinikassistenten. 🙏🏼
Super service..

Jeg vil gerne give 5 stjerner⭐
Til Amager tandklinik.
For nogle dage siden fik jeg en kæmpe smerte i den ene side af ansigtet. Min kindtand gjorde så ondt.
Jeg kontaktede en tandlæge i Norge som kiggede på den og fik taget billeder.
De kunne bekræfte at min tand var fyldt med karries og jeg skulle til tandlæge lige så snart jeg kom hjem til Danmark.
Da jeg kommer hjem og smerten blev mere og mere alvorlig, kontakter jeg en tandlæge på Amager som siger de ikke har tid før ugen efter. Hun sagde at hun havde tjekket 9 tandlæger i området som ikke havde en tid eller kirurg.
Da jeg ikke kunne vente, ringede jeg til den som havde fået mest ros og det var her.! Amager tandklinik.
De var så søde og hjælpsomme og ganske rigtigt SKAL de bare have 5⭐!
Jeg kom til allerede dagen efter på et afbud og efter en fantastisk service, fik jeg hivet min kindtand ud.
Jeg gik med tanken om at det nok gjorde ondt og bare skulle overstås. Fik det ordnet UDEN smerter!
Tusind, tusind tak for jeres fantastiske service og kirurgi.
Jeg har ikke haft smerter siden!

Resposta de Amager Tandklinik
Meget god oplevelse i moderne lokaler.
Seneste udstyr på skanning i 3D.
Fantastisk professionel behandling og super god reception.

Resposta de Amager Tandklinik
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.