Super god behandling! Dette er den bedste brazilian wax, jeg nogensinde har fået. Behandleren var super sød og professionel. Hun var meget grundig, og jeg må sige, at jeg aldrig har fået et så flot re... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg er kommer i salonen gennem 8 år og er meget tilfreds. Både hos kosmetolog Vasilisa og frisør Adam . Adam er meget dygtig og professionel til at klippe , til at lægge striber i håret så det få... Ver mais
Stedet man vender tilbage til
Jeg har aldrig oplevet så højt et vidensniveau og faglig kompetence - kombineret med et utroligt behageligt selskab. Det er både ren velvære og forkælelse, men samtidig utrolig effektiv behandling. Der er synlig positiv forskel, når man har været i Vasilisas kyndige hænder. Det er stedet man vender tilbage til. det er 4. gang for mig :-)
6 stjerne for onlinebestilling af vare
6 stjerne for onlinebestilling af vare. Fin pakke, hurtig afsend og de to små prøver som lå i pakken som extras gjorde mig glad :-) der skal ikke mere til. tusind tak !
Fremragende hudbehandling
Man får aldrig enormt kompetent og grundig behandling og rådgivning hos Vasilisa. Hun ved ALT om behandling og produkter til hud!
100 % forkælelse med en synlig effekt.
100 % forkælelse med en synlig effekt.
Meget behagelig oplevelse tildelt af kompetente hænder og et skarpt hoved med stor viden om ingredienser.
Adam is the best frisør in Copenhagen
Adam is the best frisør in Copenhagen, without question. Talented, friendly, and fun. If you want a change but not sure what--just ask him. He will come up with great ideas. You can trust him to be honest about what would or would not suit you. Highly recommended.
Professionel, sød og effektiv behandling
Hos Incognito er man i de bedste hænder. Hygiejne og selve klinikken er i top og man føler sig tryg fra det øjeblik man træder ind af døren. Man kommer til til tiden og alt spiller. Samtidig med at Vasilisa er dygtig og meget kompetent, er hun også sød og behagelig at være sammen med. Det er den bedste voksbehandling jeg har fået.
Bedste og dygtigste frisør i København
Bedste og dygtigste frisør i København, med en utrolig evne til at få ens hår til at ligne en million
Best haircut I have ever gotten in…
Best haircut I have ever gotten in Denmark (I have curly-ish hair, and I have always find it difficult to find hairdressers that know how to deal with it). Great location and super nice people. Highly recommended.
Kbh. absolut bedste hudpleje…
Københavns absolut bedste hudpleje salon. Hos incognito er du i absolut de bedste hænder. V er top Professionel og omhyggelig , har prøver en del andre steder i kbh men Incognito er klart det bedste sted, mht. til professionalisme og velvære- super behandlinger og produkter .
Det absolut bedste man kan gøre for sig selv
Meget professionel.
Fantastisk velvære.
God stemning.
Min hud er meget pænere og i balance.
Vasilisa er dygtig og meget behagelig
Vasilisa er dygtig og meget behagelig. Min varmeste anbefaling, hvad enten du skal have ordnet bryn og vipper eller skal have en mere grundig ansigtbehandling.
I've become a regular at Incognito Studio…
I've become a regular at Incognito Studio - they are always very professional, friendly and great with customer care (a hospitality you don't experience everywhere). I'm always happy with the result afterwards too!
Dygtig og behagelig frisør
Dygtig og behagelig frisør. Kan varmt anbefales 👍
Altid en fornøjelse at få…
Altid en fornøjelse at få ansigtsbehandlinger hos Vassilissa, det er ren velvære! Hendes høje faglige kompetence gør også, at jeg altid føler mig tryg i hendes hænder. Udover det så taler resultaterne med min hud jo for sig selv og gør at jeg bliver ved med at komme igen.
Altid professionel og imødekommende…
Altid professionel og imødekommende service hvor kvalitet og faglighed er i absolut topklasse. Og der er samtidigt både kunst på væggene og i ørerne mens behandlingen pågår - Kan kun anbefale at kigge forbi både hos Adam og Vaselisa
Skøn oplevelse!
Skøn oplevelse! Jeg kommer fast i Incognito Studios og er altid så glad for min behandling (ledte længe efter et sted til voks, hvor både resultaterne var gode og betjeningen varm). Kan klart anbefales.
Jeg er kommer i salonen gennem 8 år og…
Adam er meget dygtig og professionel til at klippe , til at lægge striber i håret så det får et meget naturligt og blødt look . Gør sig stor umage med at håret i klipningen sidder godt . Har sat sig grundigt ind i de produkter han bruger og sælger
Vasilisa er en rigtig dygtig kosmetolog .
Har sat sig godt ind i de produkter hun bruger. Og giver behandling i en rolig afslappende atmosfære . Kan virkelig anbefales
Det er rart og hyggeligt at komme i salonen der er stilfuldt og smagfuldt indretter , og i baggrunden altid dæmpet stille jazz
Jeg er kommet i salonen i adskillige år…
Jeg er kommet i salonen i adskillige år og sidst her i april hvor jeg blev både klippet og fik ansigtsbehandling. Adam er en af de bedste frisører jeg nogensinde har mødt og tilpasser klipningen efter hoved-og ansigtsform på en måde jeg aldrig har ser før. vasilisa startede med at spørge ind til allergier og hvilken pleje mit ansigt normalt får og tilpassede herfra behandlingen. Så for første gang nogensinde havde jeg ikke allergi efter en ansigtsbehandling. Så mine allerbedste anbefalinger til encognito studio og vasilisa og Adam
Den bedste frisør og kosmetolog
I have been a regular and very frequent customer of this salon for many years – first because of my hair, which no hairdresser really ever dared to take care of in my whole life, and lately because of my skin care.
The owner of the salon Adam is not just an experienced hairdresser or hairstylist - he is a magician who makes my hair look and feel like a million every single day. People stop me in the street just to admire my haircut or to make inquiries about the salon and often add despairingly: It must be some place for celebrities! But, it is not! It is not cheap, but it is not expensive either taking into account that you get the best personal and professional treatment you can imagine!
Vasilisa is Adams wife and my beauty guru. My fellow women know how much it means to us to look beautiful and attractive, and it is almost tantamount to entrusting your life to a cosmetologist. I would never entrust my face skin to anybody else. Vasilisa chooses her skincare brands very thoroughly based on her research of the beauty market, and she knows everything about them and their effect on your skin. That’s why she always obtains the desired result. And Vasilisa is a beauty and a living proof of it herself!
I love this salon! Beautiful people, beautiful treatment, beautiful music, beautiful atmosphere, impeccable style in everything! The whole place radiates sheer elegance and luxury! Try it, and you will never abandon it!
Feel good
God service, godt håndværk og dejlig atmosfære. Jeg har det simpelthen så godt hver gang jeg har været der.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.