Veja o que dizem as avaliações
Altid en fornøjelse at få ansigtsbehandlinger hos Vassilissa, det er ren velvære! Hendes høje faglige kompetence gør også, at jeg altid føler mig tryg i hendes hænder. Udover det så taler resultaterne... Ver mais
Jeg er kommer i salonen gennem 8 år og er meget tilfreds. Både hos kosmetolog Vasilisa og frisør Adam . Adam er meget dygtig og professionel til at klippe , til at lægge striber i håret så det få... Ver mais
Københavns absolut bedste hudpleje salon. Hos incognito er du i absolut de bedste hænder. V er top Professionel og omhyggelig , har prøver en del andre steder i kbh men Incognito er klart det bedste s... Ver mais
Fantastisk salon
Fantastisk salon. Virkelig god frisør, skønne produkter og vejledning. Min frisure + farve fungerer bedre end nogensinde!
Super god service
Super god service! Den bedste voksbehandling, jeg nogensinde har fået. Virkelig søde og imødekommende👍🏼
Dejlig oplevelse hver gang
Dejlig oplevelse hver gang! Jeg er især begejstret for Nimue Detox og Biologique Recherche ansigtsbehandling.
Flotte lokaler og stedet ligger super centralt.
Mit hår blev klippet omhyggeligt og …
Mit hår blev klippet omhyggeligt og stedet er pænt, men jeg fik ikke klippet etager, som jeg bad om og regningen blev 200kr dyrere end forventer da jeg “blev nød til” at få en hårkur for at frisøren kunne arbejde med mit hår.
Jeg er sikker på at de er dygtige til deres arbejde, men jeg fik også noget af en kritik af mit valg af hårprodukter, af mit tørre hår og fik af vide at jeg ville tabe håret, hvis jeg ikke skiftede hårfarve.
Advarsel - hold jer langt væk fra Incognito Studio
Min datter, der lige var fyldt 15 år havde på nettet bestilt tid til en behandling hos Incognito.
Desværre fejllæste hun tidspunktet for behandlingen og kontaktede straks Incognito, da hun opdagede dette. Her blev hun mødt af en truende kvinde, som sagde at de ikke havde tid nu og hun skulle betale for behandlingen, selvom hun ikke havde modtaget denne. Fem min. senere blev hun ringet op af en herre som truende og på gebrokkent dansk gentog kravet om hun skulle betale for den ikke modtagne behandling (840 kr). Han tillod sig endda at fremsætte et "tilbud" om at hun kunne få en behandling for halv pris dvs. 420 kr. men desuden skulle betale 840 kr. i bøde for ikke at have mødt op!
En helt utilstedelig adfærd og så overfor en mindreårig, som grædende ringede til sine forældre og fortalte om oplevelsen.
Nogle dage senere tillader ejeren sig yderligere den frækhed at fremsende en faktura til min datter på kr. 1062,50. Jeg skriver retur, som værge for min mindreårige datter at fakturaen, der ikke foreligger en gyldig aftale og naturligvis ikke kan acceptere fakturaen. Jeg udbeder mig en undskyldning for den helt urimelige behandling min datter har været udsat for. Der kommer naturligvis intet svar eller undskyldning fra Incognito Studio, men blot en rykker for fakturaen. Man skulle ikke tro det var en virksomhed i Danmark med disse kyniske og mafia lignende metoder.
Den bedste brazilian wax jeg har fået!
Super god behandling! Dette er den bedste brazilian wax, jeg nogensinde har fået. Behandleren var super sød og professionel. Hun var meget grundig, og jeg må sige, at jeg aldrig har fået et så flot resultat som her. Smerterne under behandlingen var heller ikke så slemme, på trods af at jeg havde shavet mig siden sidste gang, jeg havde fået en voksbehandling. Incognito er helt klart mit nye faste sted, når jeg skal have en brazilian wax. Stedet er lækkert, og behandlingen er den bedste, jeg nogensinde har fået:)
Stor skuffelse!
Jeg har købt hos Downtown.dk en ansigtsbehandling hos IncognitoStudio. Jeg har forsøgt at bestille tid men kunne ikke komme igennem - der var ingen da tog telefon. Endelig efter en lang tid fik jeg snakket med en men det viste sig, at der var ingen ledig tid til min behandling!!! Jeg har misted 300 kr :((
Jeg følte meget dårligt behandlet da jeg har prøvet at afklare og rede situation med ejeren ( han var bestemt ikke venlig!) . Jeg vil derfor absolut ikke anbefale IncognitoStudio!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.