Inimini ger dig en tryggköp upplevelse. 1 frakt. Fina kläder. Märks att dom är noga med vad dom tar in. Har fått hem så mycket fina kläder till barnen. Super nöjd jämnt!
Veja o que dizem as avaliações
Detalhes da empresa
Hos Inimini hittar du second hand barnkläder i storlekarna 44-140. Att handla second hand ska vara både enkelt och inspirerande, därför kan du hos oss välja att handla utifrån både storlek och stil. Hos oss hittar du även skor, ytterkläder och olika typer av accessoarer!
Informações de contato
Sallerupsvägen 140c, 21228, Malmö, Suécia
- 0735141373
- hej@minikit.se
- inimini.se
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Inimini ger dig en tryggköp upplevelse
Jag bokade upphämtning av mina klädpåsar redan den 20 juli, och än idag har de inte blivit hämtade. Jag har fått information om att det ännu inte finns någon bekräftad tur i närheten av mig.
Jag har även fått ett mejl där ni frågar om jag kan värva vänner till Inimini eller om jag vill lämna in påsarna själv. Jag har redan meddelat att jag inte har någon bil och därför inte har möjlighet att lämna dem själv. Att ni säger också att jag ska värva vänner så att de blir mer u mitt område. Det tycker jag inte de min uppgift.
Jag tycker att det här är väldigt tråkigt och frustrerande. Om det kan ta flera månader innan en upphämtning kan genomföras borde det vara mycket tydligare information om detta på er hemsida innan man bokar. Man packar ihop säckarna och förvarar dem hemma i väntan på att de ska hämtas, och det känns inte rimligt att behöva vänta så länge utan att veta när upphämtningen faktiskt kommer att ske.
Jag hoppas att ni kan se över hur ni informerar om upphämtningstider och väntetider, så att andra kunder slipper hamna i samma situation.
Jag skulle också uppskatta om ni kunde ge mig en tydligare uppskattning av när mina påsar kan hämtas.

Resposta da Inimini
Trovärdig secondhand online
Jag har verkligen blivit jättenöjd varje gång jag har köpt kläder hos er. Fortsätt med det ni gör! 🤗❤️
Superbra secondhand för barn
Bra utbud och rimliga priser. Lätt att söka och sortera på hemsidan. Snabb frakt och bra bemötande vid frågor och returer. Kan verkligen rekommendera!
En väldigt bra och välplanerad hemsida
En väldigt bra och välplanerad hemsida. Lätt att hitta både kläder och annat. Stort plus är att det inte är överdrivet med kläder. Väldigt lagom för att kunna hitta bra saker. Snabb leverans. Inga problem med returen om något skulle vara fel. Fins och prydligt inpackat, man kan inte tro att det är secondhand.
Jag och mina två barn är väldigt glada att denna sida finns. Kläder till bra pris i bra kvalité. Plus är att man slipper gå runt i butiker med barnen, här sitter vi hemma i lugn och ro och kollar tillsammans på vad vi vill ha.
Min beställning var verkligen över…
Min beställning var verkligen över förväntan. Plagg för 29 kr styck var som nya, höstkängor jag letat länge efter hittade jag här och även dem i ett jätte fint skick och ett väldigt bra pris. Jag kommer börja kolla inimini först när jag är på jakt efter kläder till min dotter.
Mycket bra second hand
Så bra alternativ när det gäller barnkläder. Finns oftast mycket att välja på, hög lägstanivå när det gäller kvalitet, snabb och trevlig service och bättre både för plånbok och samvete än att ständigt köpa nytt. Fint att även kunna sälja tillbaka kläderna när de är urvuxna! Dessutom har jag som återkommande kund ibland fått en rabattkod vilket är mycket uppskattat!
Bra helhetsupplevelse
Inimini har blivit mitt förstahandsval när jag ska titta efter barnkläder. Så fint urval, bra priser, smidig hemsida och snabb leverans. :)
Det jag gillar är alla olika varianter, alltså enskilda plagg, barnens favoriter, kit etc. På skor gillar jag att ni har en förklaring på hur mycket man kan lägga till tex och att man kan sortera på innermått. Era tips med fläckar och att ni bjuder in till loppis är också två saker som uppskattas. Förklaringar på olika material och hur man kan tänka olika årstider, checklistorna är guld värda! Speciellt om det är första barnet.
Priserna är bra, kan köpa väldigt fina kläder, ytterkläder och skor till sonen som jag aldrig hade kunnat om jag skulle köpa det från butik. Har kunnat ha ordentliga vinterkläder och skor så han sluppit frysa, han har ordentliga regnkläder så han slipper bli blöt när han leker ute med vatten. Jag är så tacksam att jag kan ge min son kläder med kvalitet och samtidigt återvinna.
Hittade fina kläder på inimini .se och…
Hittade fina kläder på inimini .se och de blev en succe för dottern hon sa åh va fina kläder du köpt till mig
Så smidigt samt snabba leveranser
Så smidig och tydlig hemsida, bra kvalitet och snabba leveranser. Är väldigt nöjd med Inimini i stort!
Snabb leverans, toppen service och väldigt lätt att handla kläder secondhand. Har köpt flera saker som ser helt nya ut!
Snabb leverans & fint skick
Alltid snabb leverans! Kläder och skor är antingen i precis det skick som beskrivs eller bättre. Har efter många år som kund aldrig fått dåliga plagg eller strul med leveranser.
Köpt super fina barnkläder i gott skick…
Köpt super fina barnkläder i gott skick från hållbara märken som Polarn och Pyret och Lindex deras kläder håller för flera barn i flera år ! Även hittat guldkorn från olika märken som jag annars kanske inte hade letat upp själv - kul!
Bor du i närheten av Malmö kan du plocka upp beställningen på deras kontor i precis i början av Kirseberg från stan sett och du kan skippa frakten. Skriv bara i meddelade i beställningen.
Kvalitet till billig peng
Tydliga förklaringar. Kläder och skor som alltid motsvarar förväntningar
Fina kläder
Fina kläder, noga kontrollerade och snabb service
Alltid bra kvalitet och rimliga priser
Alltid bra kvalitet och rimliga priser
Alltid nöjd med de begagnade kläderna…
Alltid nöjd med de begagnade kläderna jag köper på Inimini 👍🏻
Toppen för att handla bra begagnat bekvämt
Toppenbra upplägg för att handla bra begagnat bekvämt. Fint att kunna sortera och filtrera på olika kategorier, storlek och skick. Oftast mycket snabb och smidig leverans.
Jättefina barnkläder till ett bra pris.
Jättefina barnkläder till ett bra pris.
Snabb leverans.
Man är alltid så nöjd och glad när man får sitt paket från inimini.