Inimini ger dig en tryggköp upplevelse. 1 frakt. Fina kläder. Märks att dom är noga med vad dom tar in. Har fått hem så mycket fina kläder till barnen. Super nöjd jämnt!
Veja o que dizem as avaliações
En väldigt bra och välplanerad hemsida. Lätt att hitta både kläder och annat. Stort plus är att det inte är överdrivet med kläder. Väldigt lagom för att kunna hitta bra saker. Snabb leverans. Inga pr... Ver mais
Min beställning var verkligen över förväntan. Plagg för 29 kr styck var som nya, höstkängor jag letat länge efter hittade jag här och även dem i ett jätte fint skick och ett väldigt bra pris. Jag komm... Ver mais
Så bra alternativ när det gäller barnkläder. Finns oftast mycket att välja på, hög lägstanivå när det gäller kvalitet, snabb och trevlig service och bättre både för plånbok och samvete än att ständigt... Ver mais
Detalhes da empresa
Hos Inimini hittar du second hand barnkläder i storlekarna 44-140. Att handla second hand ska vara både enkelt och inspirerande, därför kan du hos oss välja att handla utifrån både storlek och stil. Hos oss hittar du även skor, ytterkläder och olika typer av accessoarer!
Informações de contato
Sallerupsvägen 140c, 21228, Malmö, Suécia
- 0735141373
- hej@minikit.se
- inimini.se
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Bästa stället att handla second hand!
Absolut bästa stället att handla second hand på! Noga utvalt, fint skick och ett så härligt packat paket som kommer hem. Gråter lite över att mina killar snart vuxit ur deras storlekar.
Det är enkelt att handla på hemsidan…
Det är enkelt att handla på hemsidan och kläderna är mycket fina. Även snabb och smidig leverans. De har mycket bra kundservice. När de hittade en fläck som de tidigare missat på ett par byxor så fick jag full återbetalning för byxorna.
Den bästa second hand-butiken för barn
Inimini är den absolut bästa second hand-butiken jag testat! Man får vad man betalar för och beskrivningen av kläderna motsvarar verkligheten. Ett bra utbud, en fantastisk kundservice och snabba leveranser har gjort mig till en återkommande och alltid nöjd kund (som numera tycker att hållbar shopping är en självklarhet för både plånboken, klimatet och barnens framtid).
Bra sorterat och lätt att hitta
Bra sorterat och lätt att hitta. Vi tittar alltid hos er först!
Bra sätt att handla second hand
Bra sätt att handla second hand! Har köpt härifrån i tre år, blir aldrig besviken!
Bra beg barnkläder
Bra beg kläder till bra priser tycker jag som farmor
Bästa nätbutiken för begagnade barnkläder!
Handlar 90% av barnens kläder från Inimini! Ett toppen koncept som gör det enkelt att handla hållbart till barnen utan att för den sakens skull tumma på kvalite. Snabb leverans och alltid en fin handskriven liten lapp i paketet, en mysig liten detalj :) Tydligt att de är måna om sina kunder och ger rabattkoder till de som handlar ofta, uppskattat!
Rekommenderar!
Har nu handlat kläder till sonen några gånger härifrån och har alltid blivit nöjd! De har bra utbud och oftast bra kategorisering vad gäller skicket på kläderna, någon enstaka gång har plagget varit mer slitet än vad jag trodde av beskrivningen men det är försumbart med hur många plagg det har stämt på. Det skickas och levereras snabb med!
Rekommenderar stort
Återkommande kund och har varit väldigt nöjd varje gång med både skor och kläder. Snabb leverans, rimliga priser och bra service. Har fått flera personliga rabattkoder.
Väljer alltid Inimini i första hand när…
Väljer alltid Inimini i första hand när nya barnkläder ska inhandlas!! Enkel hemsida att navigera i och hitta det en söker. Bra priser. Alltid varit supernöjd med skicket på kläderna. Vid ett tillfälle har varan inte motsvarat förväntningarna och då fick jag snabb och klockren ersättning. Rekommenderar Inimini till alla!!!
Miljövänligt och samtidigt utmärkt.
Inimini är ett fantastiskt företag där jag handlar mycket till mitt lilla barnbarn. Varorna kommer snabbt och allt är fräscht och snyggt paketerat. Rekommenderar varmt!
/Lena
Fina kläder och snabb leverans
Köpt kläder och skor från inimini flera gånger. Alltid snabb leverans, rimliga priser, och bra skick enligt beskrivning.
Bästa affärsidén någonsin!!
Har handlat hos Inimini många gånger sen min son föddes 2023. Så bra upplägg och idé!? Skönt att kunna skicka tillbaka vid behov men ändå köpa begagnat!!
Rekommenderas
Väldigt snabb leverans, bra kvalitet på kläderna och bra service, har fått flera personliga rabattkoder också.
Väldigt fina kläder och snabb leverans
Väldigt fina kläder och snabb leverans! Rekommenderar verkligen att handla från inimini!
Oseriöst företag
Oseriöst företag. Skickade in massa fina märkeskläder och fick endast 75 kr, vilket jag ifrågasatte. Dom erkände att dom slarvat bort mina märkeskläder i tvätten. Skulle få ytterligare 200 kr i presentkort som jag inte sett röken av och dom svarar inte på mina mail. Klart som tusan att dom tjänar pengar när en annan får ge bort kläderna. Väldigt besviken...

Resposta da Inimini
Lätt att handla hållbart!
Inimini gör det lätt att handla hållbart till barnen! Grym service och lätt att se sortiment, superbra också med gradering av plaggens skick. Rekommenderas varmt för den som vill göra ett kap och samtidigt gynna miljön!
Möjligen världens bästa tjänst
Är så glad och tacksam att ha fått denna hjälpen med att rensa ut barnens kläder - plagg som nu dessutom kan glädja någon annan. Snacka om win-win-win. Fantastisk service från dörr till dörr och betalning via Swish. Rekommenderas varmt!
Superfina plagg och jättebra service!
Shoppa begagnat smidigt!
Så smidigt att beställa kläder i lugn o ro till barnen! Tydligt beskrivet om skicket på plaggen/skorna och ev skador/fläckar. Har beställt online sen start! Så nöjd! Snabb leverans!