Inimini Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Inimini ger dig en tryggköp upplevelse. 1 frakt. Fina kläder. Märks att dom är noga med vad dom tar in. Har fått hem så mycket fina kläder till barnen. Super nöjd jämnt!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En väldigt bra och välplanerad hemsida. Lätt att hitta både kläder och annat. Stort plus är att det inte är överdrivet med kläder. Väldigt lagom för att kunna hitta bra saker. Snabb leverans. Inga pr... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min beställning var verkligen över förväntan. Plagg för 29 kr styck var som nya, höstkängor jag letat länge efter hittade jag här och även dem i ett jätte fint skick och ett väldigt bra pris. Jag komm... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Så bra alternativ när det gäller barnkläder. Finns oftast mycket att välja på, hög lägstanivå när det gäller kvalitet, snabb och trevlig service och bättre både för plånbok och samvete än att ständigt... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Moda Infantil

Hos Inimini hittar du second hand barnkläder i storlekarna 44-140. Att handla second hand ska vara både enkelt och inspirerande, därför kan du hos oss välja att handla utifrån både storlek och stil. Hos oss hittar du även skor, ytterkläder och olika typer av accessoarer!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

186 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

46 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Shopping av begagnade barnkläder när den är som bäst

Jag är kund sedan flera år tillbaka och är supernöjd med Inimini. Inimini underlättar att handla bra, begagnade kläder smidigt på webben, vilket har många fördelar jämfört med att handla i fysiska secondhand affärer: alltid öppet; filtrera efter plagg, stil, storlek; tydlig beskrivning av varans skick och material - och skornas innermått (👏). Man kan även filtrera efter märke på kläderna. Jag har alltid fått bra bemötande och den gång (en enda) som jag skickade tillbaka en vara fungerade det utan problem. Dessutom är det ett litet, personligt, svenskt företag vilket jag tycker är trevligt. Fortsätt göra det lätt för oss som föredrar smidig webbhandel för begagnade varor! 🤗

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra kläder av fin begagnat kvalité

Bra kläder av fin begagnat kvalité. Paketet är så fint packat och det märks att det görs med omtanke eftersom kläderna är fint vikta och har några små detaljer såsom att kläderna är packat i silkespapper, det brukar finnas ett litet kort med en liten personlig hälsning och pappersremsa som håller ihop kläderna. Det är det lilla extra som gör det roligt att handla kläder och skor därifrån. Jag har köpt ganska mycket därifrån till min son som nu är 2,5år och jag har varit nöjd varje gång =)

Super bra företag!

Jätte bra produkter, med tydliga och bra bilder. Lätta att få kontakt med ifall man behöver det. Snabb leverans. Enkelt att returnera. Finns bara positivt att säga om detta företag!

Fantastic second-hand shopping experience

Inimini buys and sells second hand clothes from their customers. Their website is very well designed, easy to use and attractive. They also have an excellent customer service and are very honest in the description of the clothes. I am a regular customer and a big fan of them!

3 de maio de 2024

Resposta da Inimini

Thank you so much Nahikari! We are always happy to see your name when we are packing the orders :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Superbra service och bra butik

Enkla att ha att göra med, svarar på frågor och funderingar,
Har fina kläder, alltid i bra skick. Smidig hemsida och snyggt upplägg!
Bra med innermått på skor istället för bara storlek då det är så olika från märke/modell. Superbra att kunna köpa barnkläder i bra skick för en billigare peng för alla!

22 de abril de 2024

Resposta da Inimini

Tack för att du tog dig tid att skriva, det uppskattar vi så mycket! Kul att du gillar innermåtten, nu har vi också fixat så att man kan sortera på innermått :D

Överträffade alla förväntningar

Överträffade alla förväntningar! Hittade så mycket fint till mina två barn och lade en stor beställning. Kom snabbt, fint packat och i toppenskick. Till bra pris också. Nästan för bra för att vara sant ☺️

21 de fevereiro de 2024

Resposta da Inimini

Vad glada vi blir, det är precis så vi vill att alla kunder ska känna!! Härligt!!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans, fina och väl omhändertagna kläder. Enkelt att klicka i set eller enskilda plagg på hemsidan.

23 de novembro de 2023

Resposta da Inimini

Kul att du gillar att vi har både kit och plagg :D Tack för att du skrev!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Kläderna luktade starkt av parfymerat…

Kläderna luktade starkt av parfymerat tvättmedel vilket drog ner helhetsupplevelsen.

28 de março de 2023

Resposta da Inimini

Hej! Vi försöker alltid att skriva ut detta på varje produkt om det skulle vara så men kan såklart ha missats. Skulle plaggen fortfarande dofta efter tvätt så får du gärna höra av dig så löser vi en kompensation såklart!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Enligt förväntan

Snabb leverans, rätt kvalitet enl förväntan.
Men de gummistövlar som jag köpte var väldigt sandiga/smutsiga. Bra efter egen tvätt dock.

23 de março de 2023

Resposta da Inimini

Vi ber om ursäkt att vi antagligen har missat att skriva ut detta angående gummistövlarna, vanligtvis brukar vi skriva "smutsiga" när de ha grus under sulan.

Smidigt! 😊

Väldigt bra sätt att kunna köpa second hand utan att behöva fara omkring halva stan

21 de março de 2023

Resposta da Inimini

Haha, detta var en av anledningarna till att vi startade Inimini så väldigt roligt att höra!

Nöjd

Bra sätt att köpa begagnade kläder. Snabb leverans. Bra att få med det råd för att behandla eventuella fläckar. Inget att klaga på.

22 de março de 2023

Resposta da Inimini

Härligt att du gillar vår fläckguide!