Inredningskurser.se Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sååå glad för att ha gjort Inredningskurser.se! Kan varmt rekommendera!! Så proffsiga lärare och hjälpsamma längst hela vägen! Utbildningen gick verkligen hand i hand med mitt jobb vid sidan av och... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag är supernöjd med min utbildning hos inredningskurser. Jag har både studerat på heltid och studerat upp till ett heltidsjobb. Lärarna är förstående och har alltid ett varmt och trevligt bemötande.... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Escola de ensino à distância
  2. Instituto de Design
  3. Colegio Vocacional

Sobre Inredningskurser.se

Inredningskurser Sverige AB är Sveriges största utbildare inom inredning och design och den rekommenderade utbildningen av många av de stora inredningsföretagen.

Våra utbildningar är för dig som vill skapa kreativa miljöer för företag & harmoniska drömhem för privatpersoner.

Vi har världens bästa jobb. Att få utbilda och stötta våra elever att nå sina drömmar är det vi arbetar med varje dag. Det har vi gjort i drygt 15 år. Sedan år 2020 finns vi även i San Fransisco, USA, där vi levererar utbildningar till den amerikanska marknaden.

Vi lägger stort fokus på övningar och feedback för att du ska få öva mycket och få med dig bra arbetsprover när du kommer ut och ska söka jobb & arbeta med inredningskunder.

När du läst hos oss ska du känna dig redo att ta dig an din nya yrkesroll. Vi tror att ingen dröm är för stor för att göra verklighet av, det enda som krävs är mod och stöd på vägen och där hjälper vi gärna till.

Vårt kompetenta och härliga gäng finns tillgängligt för att hjälpa dig inför, under och efter dina studier. Det är oss du kommer att möta på träffar, webbträffar, i feedback, mail, telefon och chatt.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

254 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

35 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Jag älskade det här 🌸

Jag älskade det här! Man lär sig så mycket, man får snabb hjälp när man behöver det. De har en plattform där eleverna kan prata med varandra så att vi alla kan hjälpa till när det behövs! När man börjar får man ett bra startpaket med allt, och när jag behövde nya produkter eftersom de andra blev återbetalda skickade de det direkt till mig! Jag är så tacksam för den här upplevelsen och jag älskade det! Det var svårt och stressigt men värt allt! 🌸☺️

31 de julho de 2026

Utmärkt fotokurs

Kursen är en värdefull komplettering för inredare och ge en de kunskaper som behövs för att ta fantastiska inredningsfoton.

30 de julho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En kreativ och lärorik resa som överträffade mina förväntningar

Jag kan varmt rekommendera utbildningen till inredare, homestylingkonsult och inredningsstylist. Den har varit en fantastisk resa fylld av kreativitet, inspiration och värdefull kunskap.

Utbildningen har stundtals varit utmanande och tidskrävande, men just det har gjort den så utvecklande. Varje uppgift har gett mig möjlighet att tänka kreativt, utveckla mitt öga för färg, form och helhet samt stärka mitt självförtroende inom inredning och styling.

Jag tar med mig både nya kunskaper och en stor dos inspiration. För dig som är beredd att lägga ner tid och engagemang väntar en otroligt lärorik, rolig och givande utbildning. Jag är väldigt glad att jag tog steget och kan varmt rekommendera den till alla som drömmer om att arbeta med eller fördjupa sig inom inredning och homestyling.

7 de julho de 2026

Seriös inredningsutbildning

En lärorik utbildning med en bra bredd inom yrket. Även om det är på distans får man alltid snabb hjälp. Funderar du att utbilda dig inom inredning rekommenderar jag Inredningskurser.se

29 de junho de 2026

Hej Gisela! 💛
Stort tack för din fina recension och för att du rekommenderar oss! Det har varit ett nöje att få följa dig under utbildningen, och vi blir så glada att höra att du uppskattat både bredden i innehållet och att du alltid känt att vi funnits nära till hands när du behövt hjälp.

Vi önskar dig all lycka framöver och hoppas att vi får följa din fortsatta resa inom inredning! 🥰

 Certifierad Inredare, Homestagingkonsult och Inredningsstylist

Jag är jättenöjd med utbildningen i sin helhet och känner att den har gett mig en otroligt bra grund för att arbeta vidare inom inredning och styling. Jag uppskattar verkligen bredden i kursinnehållet och möjligheten att studera i egen takt.
Vid några få tillfällen har det varit svårt att få hjälp och återkoppling inom rimlig tid, och vissa uppgifter har upplevts som något otydliga, vilket gjort att man ibland behövt diskutera med andra elever för att förstå vad som efterfrågades. Detta har dock endast gällt ett fåtal moment under utbildningen.
Sammanfattningsvis är jag väldigt glad att jag valde att gå den här utbildningen. Den har gett mig otroligt mycket kunskap, inspiration och självförtroende inför framtiden, och jag skulle varmt rekommendera den till andra som vill utvecklas inom inredning och styling.
TACK inredningskurser.se ❤

24 de junho de 2026

Resposta da Inredningskurser.se

Tack snälla för din fina recension, Amanda 💛 Det betyder så mycket för oss som jobbar med detta varje dag att få höra att vårt arbete är uppskattat.

Tack också för att du delar med dig av dina tankar kring det som inte alltid fungerat perfekt. Det är värdefull feedback som kan göra att vi kan bli ännu bättre 🥰

Tack för att vi fick vara en del av din resa! Vi hoppas att du fortsätter följa dina drömmar ❤️

Så tacksam

Nu har jag klarat en del av 3 och jag är så tacksam för allt och ser framemot att fortsätta med resten

22 de junho de 2026

Resposta da Inredningskurser.se

Stort tack för din fina recension, Rand 💛 Det är så roligt att höra att du är nöjd med utbildningen hittills.

Vi är glada att få följa dig på din resa och ser fram emot att ta del av allt du kommer att lära dig och skapa under resten av utbildningen 💕

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rekommenderar starkt denna utbildningen!

Efter två års studerande med Inredningskurser.se har jag nu nått slutet på min utbildning och kan nog inte var nöjdare! Har haft en otroligt bra studietid, med lärorika, kreativa lektioner och underbara möten med både lärare och andra studerande under utbildningens kursträffar. Att våga satsa på sig själv och sina intressen var för mig till en början väldigt skrämmande men jag är nu otroligt glad över att jag vågade och tog chansen. Jag rekommenderar starkt denna utbildningen! Tack till Inredningskurser för en fin studie tid!

20 de junho de 2026

Resposta da Inredningskurser.se

Stort tack för dina fina ord och för att du har varit en del av Inredningskurser.se under de här två åren, Felicia! 💕

Det har varit så roligt att få följa din resa och se dig utvecklas längs vägen. Vi vet att det ibland krävs mod att ta steget och satsa på något man verkligen brinner för, så det gör oss extra glada att höra att du känner att du tog rätt beslut ❤️

Tack för alla möten, samtal och den tid vi fått dela med dig. Vi önskar dig all lycka framöver och ser fram emot att följa det du kommer att skapa i framtiden! 🤗

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sååå glad för att ha gjort…

Utbildningen gick verkligen hand i hand med mitt jobb vid sidan av och fick alla verktyg jag behövde!! Tack igen för dessa år! 🩷

15 de junho de 2026

Åh, tack snälla för dina fina ord, Karolina! 🩷
Det känns extra roligt att läsa när vi har fått följa dig under flera år och se din utveckling längs vägen.

Vi är så glada att du valde att göra den här resan tillsammans med oss. Stort tack för förtroendet och all lycka till med det som väntar runt hörnet 🥰

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag är otroligt nöjd med mitt val av…

Jag är otroligt nöjd med mitt val av Inredningskurser.se! Under hela utbildningen har jag mötts av hjälpsamma och engagerade personer som alltid varit snabba med att svara på frågor och ge stöd när det behövts.

Kurssidan är lätt att använda och gör det enkelt att studera i sin egen takt. Det som jag har uppskattat allra mest är den personliga feedbacken. Att få konstruktiv återkoppling och vägledning längs vägen har varit otroligt värdefullt för min utveckling och har gjort utbildningen både inspirerande och lärorik.

Lärarna delar generöst med sig av sina kunskaper och erfarenheter, och det märks att de verkligen vill att eleverna ska lyckas. Jag har lärt mig väldigt mycket och känner att utbildningen har gett mig både kunskap och självförtroende att utvecklas vidare inom inredning.

Jag kan varmt rekommendera Inredningskurser.se till alla som vill fördjupa sina kunskaper inom inredning och homestaging!

3 de junho de 2026

Stort tack för din fina recension Mathilde! 💛
Det gör oss verkligen glada att höra att du har uppskattat både utbildningen, den personliga feedbacken och stödet från vårt team. Att du känner att du har utvecklats och fått större självförtroende inom inredning är precis det vi hoppas att våra utbildningar ska bidra till.

Vi önskar dig stort lycka till framöver och tack för att du valde att studera hos oss! 🤗

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Väldigt rolig och givande utbildning

Väldigt rolig och givande utbildning! Allt har verkligen varit toppen! Lärare som hjälpt till så fort man behöver det och allt har verkligen varit kanon ✨

4 de junho de 2026

Resposta da Inredningskurser.se

Tack snälla för dina fina ord, Caroline! 💕 Det gör oss väldigt glada att höra att du har trivts med utbildningen och att du känt att du fått hjälp när du behövt det. Vi strävar efter att finnas där för våra elever genom hela studietiden, så det betyder mycket att du upplevt det så. Stort lycka till! 🤗

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Utmärkt kurs med stort praktiskt värde

Jag hade en fantastisk upplevelse med Inredningskurser och lärde mig mycket av kursen. Innehållet var välstrukturerat, lätt att följa och mycket praktiskt, även för nybörjare.

Det jag gillade mest är hur kursen fokuserar på verkliga tillämpningar, såsom färgkoordinering, rumsplanering och att välja rätt möbler. Feedbacken och stödet var också mycket hjälpsamma och gjorde stor skillnad för att förbättra mina färdigheter.

Sammantaget förändrade den här kursen verkligen hur jag ser på inredning, och jag känner mig mycket mer säker på att tillämpa det jag har lärt mig. Jag rekommenderar den starkt till alla som är intresserade av inredning.
——————

I had a great experience with Inredningskurser and learned a lot from the course. The content was well-structured, easy to follow, and very practical, even for beginners.

What I liked most is how the course focuses on real-life application, such as color coordination, space planning, and choosing the right furniture. The feedback and support were also very helpful and made a big difference in improving my skills.

Overall, this course really changed how I see interior design, and I feel much more confident applying what I’ve learned. I highly recommend it to anyone interested in interior design.

30 de abril de 2026

Resposta da Inredningskurser.se

Stort tack för din fina recension, Rehab! 💛 Det gläder oss att höra att du uppskattat kursens praktiska upplägg och att du känner dig tryggare i att använda dina kunskaper inom inredning. Att höra att feedbacken och stödet har gjort skillnad för din utveckling betyder extra mycket för oss 💕

Tack för allt och lycka till i framtiden! 🤗

///

Thank you so much for your wonderful review, Rehab! 💛 We're delighted to hear that you enjoyed the practical approach of the course and that you feel more confident applying your interior design knowledge. Hearing that the feedback and support made a meaningful difference in your development means a great deal to us. 💕

Thank you for being part of our community, and we wish you all the best in your future endeavors! 🤗

Lärorik och rolig kurs

Läste inredning, grundkurs och kan varmt rekommendera den. Lektionerna är enkla att förstå och uppgifterna lagom utmanande. Passar dig som vill lära dig grunderna inom inredning genom att skissa, rita, mäta, skapa och vara kreativ både digitalt och med penna och papper.

22 de abril de 2026

Resposta da Inredningskurser.se

Hej Sofia! Vi blir SÅ glada av att höra dina fina ord. Tack snälla för att du delar med dig med din upplevelse. 🥰

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk utbildning för den inredningsintresserade, oavsett ålder

Har studerat en tid på inredningskurser.se nu och tycker det är en fantastisk utbildning. Jag har fått en gedigen kunskap för att fortsätta att jobba med inredning där jag lära mig otroligt mycket. Vid kontakt med lärarna får man ett personligt och engagerat bemötande.

27 de fevereiro de 2026

Hej Ebba!
Stort tack för dina fina ord! 💛 Det har varit så roligt att få följa dig under utbildningen, och det gläder oss att höra att du känner att du fått med dig både kunskap och inspiration på vägen. Det personliga mötet med våra elever betyder mycket för oss, och därför blir vi extra glada när du lyfter fram kontakten med våra lärare.

Tack för att vi får vara en del av din resa inom inredning. Vi ser fram emot att följa allt spännande du kommer att göra framöver! 🥰

Bästa inredningsföretaget

Anna Sandell på Inredningskurser.se har varit så hjälpsam och otroligt tillmötesgående när jag behövde hjälp. Inredningskurser.se består av ett fantastiskt team av kunniga och engagerade lärare och jag kan varmt rekommendera alla att studera här :-)

16 de fevereiro de 2026

Trevligt utvecklingssamtal

Trevligt utvecklingssamtal där jag fick chans att gå igenom de frågor jag hade just nu för att ta mig framåt i kursen. Fick även bra tips för mig och den situation jag är i :)

9 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super nöjd med hela upplägget och alla…

Super nöjd med hela upplägget och alla underbara människor man får träffa ! Även fast det är på distans så finns det en sammanhållning och en ”klasskänsla”. Material och lektioner har hög nivå där frågor och stöd finns under tiden . Jag har personligen äntligen hittat mitt forum där man har fått utvecklas mer en vad jag trodde var möjligt ! Både i sitt skapande och som person . Jag är så glad och tacksam för vad denna kurs har gett mig .

22 de janeiro de 2026