Sååå glad för att ha gjort Inredningskurser.se! Kan varmt rekommendera!! Så proffsiga lärare och hjälpsamma längst hela vägen! Utbildningen gick verkligen hand i hand med mitt jobb vid sidan av och... Ver mais
Jag är supernöjd med min utbildning hos inredningskurser. Jag har både studerat på heltid och studerat upp till ett heltidsjobb. Lärarna är förstående och har alltid ett varmt och trevligt bemötande.... Ver mais
Grimsbygatan 24, 211 20, Malmö, Suécia
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Jag älskade det här! Man lär sig så mycket, man får snabb hjälp när man behöver det. De har en plattform där eleverna kan prata med varandra så att vi alla kan hjälpa till när det behövs! När man börjar får man ett bra startpaket med allt, och när jag behövde nya produkter eftersom de andra blev återbetalda skickade de det direkt till mig! Jag är så tacksam för den här upplevelsen och jag älskade det! Det var svårt och stressigt men värt allt! 🌸☺️
Kursen är en värdefull komplettering för inredare och ge en de kunskaper som behövs för att ta fantastiska inredningsfoton.
Jag kan varmt rekommendera utbildningen till inredare, homestylingkonsult och inredningsstylist. Den har varit en fantastisk resa fylld av kreativitet, inspiration och värdefull kunskap.
Utbildningen har stundtals varit utmanande och tidskrävande, men just det har gjort den så utvecklande. Varje uppgift har gett mig möjlighet att tänka kreativt, utveckla mitt öga för färg, form och helhet samt stärka mitt självförtroende inom inredning och styling.
Jag tar med mig både nya kunskaper och en stor dos inspiration. För dig som är beredd att lägga ner tid och engagemang väntar en otroligt lärorik, rolig och givande utbildning. Jag är väldigt glad att jag tog steget och kan varmt rekommendera den till alla som drömmer om att arbeta med eller fördjupa sig inom inredning och homestyling.
En lärorik utbildning med en bra bredd inom yrket. Även om det är på distans får man alltid snabb hjälp. Funderar du att utbilda dig inom inredning rekommenderar jag Inredningskurser.se

Resposta da Inredningskurser.se
Jag är jättenöjd med utbildningen i sin helhet och känner att den har gett mig en otroligt bra grund för att arbeta vidare inom inredning och styling. Jag uppskattar verkligen bredden i kursinnehållet och möjligheten att studera i egen takt.
Vid några få tillfällen har det varit svårt att få hjälp och återkoppling inom rimlig tid, och vissa uppgifter har upplevts som något otydliga, vilket gjort att man ibland behövt diskutera med andra elever för att förstå vad som efterfrågades. Detta har dock endast gällt ett fåtal moment under utbildningen.
Sammanfattningsvis är jag väldigt glad att jag valde att gå den här utbildningen. Den har gett mig otroligt mycket kunskap, inspiration och självförtroende inför framtiden, och jag skulle varmt rekommendera den till andra som vill utvecklas inom inredning och styling.
TACK inredningskurser.se ❤

Resposta da Inredningskurser.se
Nu har jag klarat en del av 3 och jag är så tacksam för allt och ser framemot att fortsätta med resten

Resposta da Inredningskurser.se
Efter två års studerande med Inredningskurser.se har jag nu nått slutet på min utbildning och kan nog inte var nöjdare! Har haft en otroligt bra studietid, med lärorika, kreativa lektioner och underbara möten med både lärare och andra studerande under utbildningens kursträffar. Att våga satsa på sig själv och sina intressen var för mig till en början väldigt skrämmande men jag är nu otroligt glad över att jag vågade och tog chansen. Jag rekommenderar starkt denna utbildningen! Tack till Inredningskurser för en fin studie tid!

Resposta da Inredningskurser.se
Utbildningen gick verkligen hand i hand med mitt jobb vid sidan av och fick alla verktyg jag behövde!! Tack igen för dessa år! 🩷

Resposta da Inredningskurser.se
Jag är otroligt nöjd med mitt val av Inredningskurser.se! Under hela utbildningen har jag mötts av hjälpsamma och engagerade personer som alltid varit snabba med att svara på frågor och ge stöd när det behövts.
Kurssidan är lätt att använda och gör det enkelt att studera i sin egen takt. Det som jag har uppskattat allra mest är den personliga feedbacken. Att få konstruktiv återkoppling och vägledning längs vägen har varit otroligt värdefullt för min utveckling och har gjort utbildningen både inspirerande och lärorik.
Lärarna delar generöst med sig av sina kunskaper och erfarenheter, och det märks att de verkligen vill att eleverna ska lyckas. Jag har lärt mig väldigt mycket och känner att utbildningen har gett mig både kunskap och självförtroende att utvecklas vidare inom inredning.
Jag kan varmt rekommendera Inredningskurser.se till alla som vill fördjupa sina kunskaper inom inredning och homestaging!

Resposta da Inredningskurser.se
Väldigt rolig och givande utbildning! Allt har verkligen varit toppen! Lärare som hjälpt till så fort man behöver det och allt har verkligen varit kanon ✨

Resposta da Inredningskurser.se
Jag hade en fantastisk upplevelse med Inredningskurser och lärde mig mycket av kursen. Innehållet var välstrukturerat, lätt att följa och mycket praktiskt, även för nybörjare.
Det jag gillade mest är hur kursen fokuserar på verkliga tillämpningar, såsom färgkoordinering, rumsplanering och att välja rätt möbler. Feedbacken och stödet var också mycket hjälpsamma och gjorde stor skillnad för att förbättra mina färdigheter.
Sammantaget förändrade den här kursen verkligen hur jag ser på inredning, och jag känner mig mycket mer säker på att tillämpa det jag har lärt mig. Jag rekommenderar den starkt till alla som är intresserade av inredning.
——————
I had a great experience with Inredningskurser and learned a lot from the course. The content was well-structured, easy to follow, and very practical, even for beginners.
What I liked most is how the course focuses on real-life application, such as color coordination, space planning, and choosing the right furniture. The feedback and support were also very helpful and made a big difference in improving my skills.
Overall, this course really changed how I see interior design, and I feel much more confident applying what I’ve learned. I highly recommend it to anyone interested in interior design.

Resposta da Inredningskurser.se
Läste inredning, grundkurs och kan varmt rekommendera den. Lektionerna är enkla att förstå och uppgifterna lagom utmanande. Passar dig som vill lära dig grunderna inom inredning genom att skissa, rita, mäta, skapa och vara kreativ både digitalt och med penna och papper.

Resposta da Inredningskurser.se
Har studerat en tid på inredningskurser.se nu och tycker det är en fantastisk utbildning. Jag har fått en gedigen kunskap för att fortsätta att jobba med inredning där jag lära mig otroligt mycket. Vid kontakt med lärarna får man ett personligt och engagerat bemötande.

Resposta da Inredningskurser.se
Utbildningen är gedigen med bra lärarledning när man behöver det och ett innehåll som gör dig bra rustad att kunna arbeta både som anställd och som egenföretagare.
Anna Sandell på Inredningskurser.se har varit så hjälpsam och otroligt tillmötesgående när jag behövde hjälp. Inredningskurser.se består av ett fantastiskt team av kunniga och engagerade lärare och jag kan varmt rekommendera alla att studera här :-)
Trevligt utvecklingssamtal där jag fick chans att gå igenom de frågor jag hade just nu för att ta mig framåt i kursen. Fick även bra tips för mig och den situation jag är i :)
Att genomgå den här utbildningen har varit en av de mest utvecklande satsningar jag gjort. Jag gick in i kursen med ett stort intresse för färg och form, men kommer ut på andra sidan med en helt ny nivå av professionell förståelse och teknisk kunskap.
Super nöjd med hela upplägget och alla underbara människor man får träffa ! Även fast det är på distans så finns det en sammanhållning och en ”klasskänsla”. Material och lektioner har hög nivå där frågor och stöd finns under tiden . Jag har personligen äntligen hittat mitt forum där man har fått utvecklas mer en vad jag trodde var möjligt ! Både i sitt skapande och som person . Jag är så glad och tacksam för vad denna kurs har gett mig .
Bästa utbildningen! Man lär sig så mycket nya saker! Hade samtal med Marlene som gav alla tips och hjälp som jag behövde! 10/10