InsurelloAvaliações

4.148
O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag gjorde en chansning att kontakta er gällande sonen då vårt försäkringsbolag endast gav en liten ersättning för hans skada i ansiktet. Kontakten med er var smidig, dock lite lång handläggningstid o... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Man känner sig trygg då man är ett team. Blir de bra för dom blir de bra för dig. Så oavsett om dom skulle bry sig om dig eller inte så kommer dom vilja göra bra jobb för deras del. Så får dom de... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det tog 9-10 månader att komma i mål med frågan för det första. Efter allt hit o dit, så fick jag 500kr, dvs kostnaden för ett besöket på akutet, inget annat. Svårt vara nöjd alls då, lagt ner hur myc... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag tyckte det var enkelt med anmälan ,sen att det är lång handläggningstid kan jag förstå , jag förmodar att der är många som anmäler skador Jag kan inte säga så mycket ännu ,pga anmälan är så ny... Ver mais

Detalhes da empresa

No win, no fee

If you dont get paid, we don't get paid.

While we cannot guarantee that a specific case will end with compensation, we can guarantee our "no win, no fee" policy. If you don't get paid - we don't get paid. In other words, we will never charge for our service if we don't manage to get you compensation for your case.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

4 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 85% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

(4.148)

527 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Så enkel och smidig med allt👌🏼

20 de fevereiro de 2026

Hej Maria,

Stort tack för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd 😊

Varmt välkommen tillbaka om du behöver oss igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eftersom jag själv inte hade orkat…

Eftersom jag själv inte hade orkat driva mitt eget försäkringsärende så anlitade jag Insurello.
Var en chansen då jag som många andra är generellt skeptisk till internetbaserade företag osv.
Men kände att jag inte hade något att förlora eller vara rädd för då dom inte tar ut någon avgift om ärendet inte hade resulterat i något .
Men ett halvår senare efter att jag startat processen så sitter jag här med 87:000 kronor som jag ALDRIG skulle haft annars.
Funkade kanon och är noll missnöjd .
Även om deras avgift landade på deras max tak på 35000 så var det helt klart värt det. Rekommenderar Insurello så mkt . Pengarna gjorde dessutom stor skillnad för mig rent ekonomiskt. 10/10
Mvh Andreas Nordlund

19 de fevereiro de 2026

Hej Andreas,

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gör oss verkligen glada att höra att du är nöjd med vår hjälp 🙌

Du är alltid varmt välkommen tillbaka om du behöver stöd i ett försäkringsärende framöver.

En trevlig överraskning

Visste inte ens om att man kunde få ersättning för en arbetsskada som skedde för några år sedan. Tur att jag hade stött på insurello som drev mitt ärende hela vägen tills att jag fick ersättning! Är jättetacksam för er!

19 de fevereiro de 2026

Hej Irina,

Stort tack för att du delar med dig! Det känns fantastiskt att höra att vår tjänst fungerat bra för dig ✨

Du är varmt välkommen att höra av dig när som helst framöver.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb återkoppling oavsett ersättning…

Snabb återkoppling oavsett ersättning eller inte.

16 de fevereiro de 2026

Hej Lisa,

Tack för din feedback! Det gläder oss verkligen att vi kunnat hjälpa dig på ett bra sätt 😃

Du är varmt välkommen att höra av dig när som helst om du behöver oss igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tack för ett helt otroligt jobb!

Tack för ett helt otroligt jobb!

Ni hjälpte mig få en stor summa pengar som jag inte ens vågade drömma om. Dessutom för en 10 år gammal skada som på många sätt påverkat mig.
Det arbetet ni lagt ner och hur ni verkligen går in för era kunder är fascinerande. Stor eloge till er och det arbetet ni gör!

17 de fevereiro de 2026

Hej Ronja,

Det värmer att läsa ditt omdöme – tack! Vi är så glada över att ha fått hjälpa dig och att du känner dig nöjd 😊

Vi finns alltid här om du skulle behöva stöd i framtiden.

Varma hälsningar,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det är bra för hjälpa Mig

16 de fevereiro de 2026

Hej Adrees,

Vad roligt att höra att du är nöjd! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme 😃

Vi finns här för dig även framöver om du skulle behöva vår hjälp igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag tycker dom hjälper bra

Jag tycker dom hjälper bra, fast jag väntar så är det jätte bra att insurello finns

15 de fevereiro de 2026

Hej Isabell,

Stort tack för ditt omdöme! Det gör oss verkligen glada att höra att du är nöjd med vår hjälp 😃

Vi uppskattar att du valde oss och finns här om du skulle behöva stöd igen framöver.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det kändes bra från början att prova…

Det kändes bra från början att prova med Insurello bara positivt.

29 de janeiro de 2026

Hej Benny,

Vi finns här för dig även framöver om du skulle behöva vår hjälp igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Att jag fick hjälp fort och att jag…

Att jag fick hjälp fort och att jag inte behövde göra något. Jag är mycket glad och nöjd att jag fick hjälp av Insurello

31 de janeiro de 2026

Hej Elisabeth,

Stort tack för ditt omdöme! Vi blir så glada av att höra att du är nöjd med vår tjänst 😃

Det har varit ett nöje att få hjälpa dig, och vi finns här om du behöver oss igen i framtiden.

Varma hälsningar,

Insurello räddade oss

Vi fick inte ut något från vårat försäkringsbolag, men sedan tog insurello tag i det och då fick vi ersättning!

13 de fevereiro de 2026

Hej Maja,

Vad kul att läsa ditt omdöme – tack snälla! Det betyder mycket för oss att du känner dig nöjd och trygg med vår hjälp 😃

Vi finns här om du skulle behöva stöd i fler försäkringsärenden framöver.

Smidigt

Väldigt enkelt och Insurello skötte allt.

29 de janeiro de 2026

Hej Peter,

Stort tack för dina fina ord! Det är fantastiskt roligt att höra att du haft en bra upplevelse hos oss 😊

Tveka inte att höra av dig igen om vi kan hjälpa dig med något framöver.

Hej Anette,

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gör oss verkligen glada att höra att du är nöjd med vår hjälp 😃

Att få stötta dig i ditt försäkringsärende betyder mycket för oss, och vi finns självklart här om du skulle behöva oss igen.

Att var dåligt

12 de fevereiro de 2026

Hej Mer,

Tack för din feedback. Vi är ledsna att höra att din upplevelse inte motsvarade dina förväntningar.

Vi vill gärna veta mer om vad som gått fel så att vi kan förbättra vår tjänst. Kontakta oss gärna via vår kundservice här:
💬 https://kundservice.insurello.se/hc/sv

Bra engagemang o empati.

Bra engagemang o empati.
Jag har bara gott att säga om er.

28 de janeiro de 2026

Hej Birgitta,

Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det betyder mycket för oss att du haft en bra upplevelse hos oss 😊

Vi finns här för dig även i framtiden om du behöver hjälp med ett försäkringsärende.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ett nej är inte alltid slutet

Jag blev nyfiken när jag såg Insurellos reklam. Småländska som jag är räknade jag både en och två gånger innan jag bestämde mig. När jag insåg att jag inte behövde betala något om de inte lyckades, tänkte jag: Det kanske är dyrt, men jag kommer ju inte lyckas själv ändå.

Jag hade redan fått nej när jag försökte direkt mot försäkringsbolaget. ”Det gäller inte eftersom skadan skedde utomlands.”
Jag accepterade det, för som vanlig privatperson är man ju chanslös när man inte kan regelverket och inte talar deras språk.

Det som förvånade mig mest var detta:
När Insurello tog över – med kompetens, erfarenhet och rätt argumentation – då gick det plötsligt. Ersättning beviljad.
Och sedan ytterligare en.

Det här fick mig att tänka: Hur många sitter med rätt till ersättning som de aldrig får, bara för att de inte har en expert på sin sida? Det är något försäkringsbolag behöver ta till sig — att ett nej till oss ”vanliga dödliga” inte alltid betyder att vi inte har rätt. Ibland betyder det bara att vi inte vet hur vi ska slåss.

För mig blev det här mer än pengar. Det blev en upprättelse — och en påminnelse om att man inte alltid ska ge upp efter första svaret.

Jag är genuint tacksam för hjälpen.

28 de janeiro de 2026

Hej Ann-Kristin,

Vad roligt att läsa ditt omdöme – tack för att du delar med dig! Det är fantastiskt att höra att du är nöjd med vår service 😊

Du är alltid välkommen tillbaka till oss om du behöver hjälp i framtiden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag fick iaf ut något för en skada som…

Jag fick iaf ut något för en skada som jag har och kommer att ha smärta av länge

27 de janeiro de 2026

Hej Therese,

Professionella

Professionella

10 de fevereiro de 2026

Hej Sixtenez,

Tack snälla för ditt omdöme! Vi blir så glada av att höra att vår tjänst har fungerat bra för dig 😃

Tveka inte att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver – vi hjälper dig gärna.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

INGEN ERSÄTTNING Jag upplevde inte att de gick igenom…

Jag upplevde inte att de gick igenom allt och fick väldigt lite ersättning mot vad jag borde fått. Ville använda tjänsten för att slippa göra jobbet men nu måste jag det också…

26 de janeiro de 2026

Hej Vilma,

💬 https://kundservice.insurello.se/hc/sv

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skönt att lägga ifrån sig…

Skönt att lägga ifrån sig administrativa frågor då man själv har nog att hantera skadan. De vet var de ska söka o behandla ärendet rätt o man behöver inte själv fundera på det så allt blir rätt. Handlades dessutom inom rimlig tid. Mycket nöjd.

6 de fevereiro de 2026

Hej Kersti,

Utmärkt

Utmärkt , snabbt bra kompetens trovärdig försäkring,pengar på konto snart mvh

27 de janeiro de 2026

Hej Albert,

Stort tack för ditt omdöme om oss. Det är underbart att höra att du tycker vår tjänst har fungerat bra 😃

Du är varmt välkommen tillbaka till oss om du behöver hjälp att driva ett försäkringsärende även i framtiden.

Hälsningar, Insurello 💙

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.