Jag gjorde en chansning att kontakta er gällande sonen då vårt försäkringsbolag endast gav en liten ersättning för hans skada i ansiktet. Kontakten med er var smidig, dock lite lång handläggningstid o... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Man känner sig trygg då man är ett team. Blir de bra för dom blir de bra för dig. Så oavsett om dom skulle bry sig om dig eller inte så kommer dom vilja göra bra jobb för deras del. Så får dom de... Ver mais
Det tog 9-10 månader att komma i mål med frågan för det första. Efter allt hit o dit, så fick jag 500kr, dvs kostnaden för ett besöket på akutet, inget annat. Svårt vara nöjd alls då, lagt ner hur myc... Ver mais
Jag tyckte det var enkelt med anmälan ,sen att det är lång handläggningstid kan jag förstå , jag förmodar att der är många som anmäler skador Jag kan inte säga så mycket ännu ,pga anmälan är så ny... Ver mais
Detalhes da empresa
No win, no fee
If you dont get paid, we don't get paid.
Informações de contato
Suécia
- insurello.com
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 85% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Så BESVIKEN
Det står överallt och låter så bra att man kan försöka att få pengar för sina ärr..
Men inte har jag sett någonstans att det bara är en ombudstjänst som man får betala för.
Det tog ett år att få de ynka kulorna, skulle få 2000kr men när insurello tog sitt så blev det bara 1400kr kvar.
Så sjukt fruktansvärt besviken, och hade jag vetat det innan så hade jag ju gått direkt till AFA
Allt var bara sååå smidigt!
För högt arvode
För högt arvode. Och tråkigt att de inte drog av pengarna direkt från arvodet, utan fakturan kom 1 månad senare... nä, första och sista gången
Väldigt bra tjänst
Väldigt bra tjänst, fått hjälp av de flera gånger och alltid gått jätte smidigt. De tar lite mycket i % utav pengarna men det kan ibland vara värt det.
professional
Actually they were so professional and clear among the case steps
Snabb & bra återkoppling.
Jag slapp själv att strida om…
Jag slapp själv att strida om ersättning, jag kunde släppa nästan allt och läka min skada i lugn och ro.

Resposta da Insurello
Jag kunde lägga all min tillit till Er…
Jag kunde lägga all min tillit till Er och ni gjorde ett bra arbete 👍

Kändes seriöst
Kändes seriöst, letade fram allt som gick, kanonbra!

Resposta da Insurello
Det var riktigt bra och simpelt
Det var riktigt bra och simpelt. Bara att skicka in bilder och vad som hänt och sen löste insurello resten och jag fick bra med ersättning också så jag är riktigt nöjd

Resposta da Insurello
Hade jag inte tagit kontakt med…
Hade jag inte tagit kontakt med Insurello så hade jag inte fått någon ersättning alls!

Hejsan
Hej! Har fått besked att jag ska få ersättning har väntat väldigt länge på detta nu väntar jag på er att ni ska föra över min ersättning hur länge till ska jag behöva vänta? Mvh Lina

Resposta da Insurello
Jag är glad och tacksam för att ni…
Jag är glad och tacksam för att ni görde bättre livet för mig!🧡

Resposta da Insurello
Hej jag behöver hjälp after som jag här…
Hej jag behöver hjälp after som jag här inte Mobil Edbank!!! Hur ska jag göra finns det nåt planket! eller hur ska jag göra hoppas jag för svår!! Tack MVh Adam

Skärskada i fingret
Jag anmälde en skärskada i min tumme, fick svara på några enkla frågor och blev sedan kontaktad ett år senare och fick svara på ytterligare frågor. Fick sedan mail om att ersättning ska betalas ut och då behövde jag bara fylla i mina kontouppgifter, utmärkt för en bekväm själ som jag!

Resposta da Insurello
Jag hade inte haft en tanke på att jag…
Jag hade inte haft en tanke på att jag ens hade rätt till ersättning. så även om det är en hög avgift så hade jag ju inte ens räknat med ersättning från början så allt är ju plus. enkelt att fylla i och rel snabb hantering. tack!

Bra hjälp
Fått bra hjälp med ersättningen för min skada. Skönt att slippa själv ta hand om ärendet.

Bra återkoppling med regelbundna spann
Bra återkoppling med regelbundna spann

Resposta da Insurello
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.