Insurello Avaliações 4.146

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag gjorde en chansning att kontakta er gällande sonen då vårt försäkringsbolag endast gav en liten ersättning för hans skada i ansiktet. Kontakten med er var smidig, dock lite lång handläggningstid o... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Man känner sig trygg då man är ett team. Blir de bra för dom blir de bra för dig. Så oavsett om dom skulle bry sig om dig eller inte så kommer dom vilja göra bra jobb för deras del. Så får dom de... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag tyckte det var enkelt med anmälan ,sen att det är lång handläggningstid kan jag förstå , jag förmodar att der är många som anmäler skador Jag kan inte säga så mycket ännu ,pga anmälan är så ny... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det tog 9-10 månader att komma i mål med frågan för det första. Efter allt hit o dit, så fick jag 500kr, dvs kostnaden för ett besöket på akutet, inget annat. Svårt vara nöjd alls då, lagt ner hur myc... Ver mais

Detalhes da empresa

No win, no fee

If you dont get paid, we don't get paid.

While we cannot guarantee that a specific case will end with compensation, we can guarantee our "no win, no fee" policy. If you don't get paid - we don't get paid. In other words, we will never charge for our service if we don't manage to get you compensation for your case.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

4 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 85% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

(4.146)

527 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Smidig process med vägledning genom…

Smidig process med vägledning genom hela ärendet.

27 de março de 2026

Hej Zack,

Stort tack för ditt omdöme om oss. Det är underbart att höra att du tycker vår tjänst har fungerat bra 😃

Du är varmt välkommen tillbaka till oss om du behöver hjälp att driva ett försäkringsärende även i framtiden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Väldigt enkelt och fick hela tiden…

Väldigt enkelt och fick hela tiden information vad som var på gång. Jag behövde inte göra mer än skicka in vad som hänt samt några dokument.

19 de maio de 2026

Hej Catarina,

Bästa hjälpen

Jättebra hjälp . Ångrar verkligen inte att jag tog hjälp av er.
Allt fungerade jätte bra inga problem alls. Tack för allt

26 de maio de 2026

Hej Helga,

Dom gör sitt bästa

De uppdaterar regelbundet och försöker sitt bästa med att lösa ens ärende. Tar också inte betalt ifall det inte löser sig! Toppen tjänst

25 de maio de 2026

Hej Cole,

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Dom gjorde väl vad dom skulle

Dom gjorde väl vad dom skulle, men dom är omöjliga att få tag i och jobbar över ens huvud hela tiden.

25 de março de 2026

Hej Patrik,

Snabbt och enkel

Angagerade

Angagerade, snabb respons

Hej Lena,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag är nöjd och glad med Insurellos…

Jag är nöjd och glad med Insurellos hjälp vid min armskada. Tack så mycket💐

Hej Maria,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra tycker jag att man får hjälp av er…

Bra tycker jag att man får hjälp av er att ev kunna få ut mer pengar om man skadat sig som man inte får från sin försäkrings bolag

29 de abril de 2026

Hej Christina,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Såg reklam på tv och gjorde ett ärende

Såg reklam på tv och gjorde ett ärende. Efter det har allt flutit på väldigt bra. Lätt hemsida, bra uppdateringar och bra resultat. Jag är så tacksam för all hjälp.

8 de maio de 2026

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

De gör säkert ett bra jobb men det är…

De gör säkert ett bra jobb men det är dåligt med uppdateringar vad det gäller de ärende man har hos dem

24 de abril de 2026

Hej Roberto,

Härligt att du är nöjd med vår tjänst, det gör oss väldigt glada.
Vi ska absolut ta med din feedback!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag tycker att det va bra service

Jag tycker att det va bra service. Det man kan klaga på är tiden det tog innan jag fick besked om summa. Annars är jag belåten.

20 de agosto de 2025

Hej Ulrica,

Så fantastiskt

Så fantastiskt! Insurello hjälpte mig att få ut pengar. Jag rekommenderar andra till att ta hjälp av Insurello.

16 de maio de 2026

Hej Ulrika,

Nöjd

Super bra, super nöjd med deras insats. Dom hjälpte att få ut försäkrings pengar fast bolaget sa nej. Dom tog betalt såklart önskar att avgiften var lite mindre men 4300 tog dom för mitt ärende

15 de maio de 2026

Hej Christoffer,

Tack så mycket för att du lämnat ett omdöme 😃 Vi uppskattar det och är så glada för att du är nöjd med den hjälp du har fått från oss.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Insurello driv igenom min arbetsskada…

Insurello drev igenom min arbetsskada efter påtryckning av arbetskollegor. Då jag varken hade ork prg av skiftjobb och en långtidssjuk sambo samt barn på 3.5 år hemma. Fick 9500kr för ett ärr som blev 6600kr drygt efter insurello tog sin del. Bättre än 0 kr då jag ej orkade driva ärendet själv

1 de maio de 2026

Hej Mattias,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dom gör det man inte orkar ta tag i…

Dom gör det man inte orkar ta tag i själv

29 de abril de 2026

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Insurello har varit väldigt hjälpsamma.

Insurello har varit väldigt hjälpsamma...och jag är tacksam att dom fortsatt kämpa trots motgångar. Men vi "vann" till slut.
Tycker kanske att deras arvode är lite väl högt...men men.

Hej Britt,

Toppenbra hjälp!

Jag har fått så god hjälp att få den ersättning jag har rätt till från min olycksfallsförsäkring!

Hej Maria,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag hade alltdrig tänkt att jag kunde…

Jag hade alltdrig tänkt att jag kunde få pengar med gamla skador och ärr. Som man hade fått från vårdcentralen och sjukhuset.

Enkelt använda

Enkelt använda

27 de abril de 2026

Hej Jesper,

Hälsningar, Insurello 💙

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.