Het is vooral handig in het buitenland!! Ook omdat je je niet altijd in de juiste taal je problemen kan uitleggen. Met het openbaar vervoer en in een lange rij want ik kan niet altijd mijn rollator me... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Gisteren bij Europapark geweest met mijn zoon. Deze kaart werd geweigerd omdat iedereen die zomaar aan kan vragen. Uiteindelijk toch geholpen door de medewerkers omdat de handicap zichtbaar was. Dez... Ver mais
Kaart netjes ontvangen na betaling. Ik krijg meer begrip in bepaalde situaties wanneer ik de kaart laat zien. Jammer dat de kaart nog niet landelijk erkend wordt.
De invalidenkaart heeft mij afgelopen jaar meerdere keten zijn nut bewezen. Vooral in het buitenland, Duitsland, Frankrijk, België, zorgt de kaart voor eenvoudige communicatie. Bijvoorbeeld bij de Di... Ver mais
Detalhes da empresa
Maak uw handicap snel en gemakkelijk kenbaar met de Invalidenkaart. U kunt een Invalidenkaart aanvragen als u bijvoorbeeld uw handicap aantoonbaar wilt maken, omdat deze niet zichtbaar is of als hulpmiddel in het buitenland. U vraagt de kaart gemakkelijk online aan en ontvangt hem binnen twee weken in huis.
Informações de contato
Thurledeweg 125 - Postbus 8545, 3044ER, Rotterdam, Holanda
- klantenservice@invalidenkaart.nl
- invalidenkaart.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 62% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
As pessoas também visitaram
Op Kos ging ik een tuin in met alleen…
Op Kos ging ik een tuin in met alleen maar trappen bleek,ik liet.de kaart ging en kreeg studenten korting,mocht gratis binnen.daar ik er weinig.oon was dat best fijn.ik kan 't nog niet aan mezelf de echte "stempel te geven"dus voor ju een mooie oplossing zo
Snelle levering van de kaart en tevens…
Snelle levering van de kaart en tevens om dat ik tot de minima behoor hebben ze mij het aanschaf bedrag kwijt gescholden!
Gebruikt in België
Ik heb de kaart gebruikt in België. Korting gekregen op toegangskaarten, gratis mogen parkeren waar ik normaal had moeten betalen en ik mocht een begeleider gratis meenemen in de Japanse tuin in Hasselt.

Resposta da Invalidenkaart
heb hem nog niet hoeven te gebruiken…
heb hem nog niet hoeven te gebruiken maar fijn om achter de hand te hebben!
Meedenkend en prettig contact
Snelle reactie en goed geholpen
Wordt meegedacht met de klant en er…
Wordt meegedacht met de klant en er wordt een passende oplossing gevonden.

Resposta da Invalidenkaart
Netjes te woord gestaan met een…
Netjes te woord gestaan met een duidelijk antwoord
Het ging wel goed alles stond er…
Het ging wel goed alles stond er duidelijk op wat ik doen moest
Door snel en correct geholpen
Door het snelle van het internet had ik een verkeerde website en ook direct hebben ze me geholpen om alles te annuleren zonder enige problemen, dank je wel voor de goede service en afhandeling.

Resposta da Invalidenkaart
Ik werd goed geholpen bij een probleem…
Ik werd goed geholpen bij een probleem wat snel verholpen is