Korzystam z I-parts od kilkunastu lat. Wielki wybór części i podzespołów. Łatwe wyszukiwanie - detale świetnie uporządkowane i doskonale opisane - wybór elementów pasujący także do zasobności portfela... Ver mais
A empresa respondeu
Kupowałem komplet do poważnej naprawy klimatyzacji: kompresor Denso oraz skraplacz Nissens. Mimo moich początkowych obaw co do zgodności wymiarów i specyfiki silnika V6, wszystko pasuje ide... Ver mais
A empresa respondeu
Chciałbym przestrzec innych przed firmą KTLPARTS. Zakupiłem u nich radio przez Allegro na fakturę jako osoba fizyczna. Niestety po pewnym czasie okazało się, że sprzęt ma wadę ukrytą. Zgłosiłe... Ver mais
A empresa respondeu
Znalazłem stronę przy poszukiwaniu części przez VIN.Dobor części jak i czytelne informacje do jakiej marki/modelu są odpowiednie lub pasujące,duża gama wyboru,konkurencyjne ceny oraz szybka realizac... Ver mais
A empresa respondeu
Dlaczego warto kupować części samochodowe na iParts.pl? Największy polski sklep motoryzacyjny Ponad 4 mln części samochodowych w jednym miejscu Darmowa dostawa w 24h Konkurencyjne ceny Możliwość zwrotu do 100 dni Sklep internetowy iParts.pl to wieloletni lider sprzedaży nowych części samochodowych w Polsce. W jego ofercie znajdują się wyłącznie części oryginalne, pochodzące od znanych polskich oraz światowych producentów. W stałej sprzedaży posiada ponad 4 000 000 części, podzielonych na szereg intuicyjnych kategorii odpowiadających układom znajdującym się w aucie. Sklep prowadzi sprzedaż drogą internetową, z możliwością odbioru części w siedzibie firmy - w Warszawie. Każdy z Klientów w razie napotkania problemów z zakupem lub dobraniem części do swojego modelu samochodu, ma możliwość skontaktowania się z doświadczonymi konsultantami. Służą oni pomocą i radą w godzinach 8.00-21.00 w dni powszednie oraz 9.00 do 17.00 w soboty i niedziele. Na rynku, sklep wyróżnia się przede wszystkim bogatą ofertą, szybką dostawą zamówionych części, profesjonalnym doradztwem, łatwością dokonywania zakupów oraz konkurencyjnymi cenami, które są często o wiele niższe niż w sklepach stacjonarnyc
ul. Szeligowska 48B, 05-850, Szeligi, Polônia
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ostatni raz korzystam z waszego sklepu,towar przyszedł nie kompletny.Brak możliwości załatwienia reklamacji przez telefon, tragedia.

Resposta da iParts.pl
iParts.pl na swojej stronie chwali się, że cytuje: "Zamówione części staramy się wysłać tak szybko jak to tylko możliwe, jeśli złożysz zamówienie od poniedziałku do czwartku (do godz. 17.00), to zrobimy wszystko abyś otrzymał je na następny dzień."
Niestety nie było to prawdą w przypadku zamówienia nr 38612/S/25/ZO na terenie Warszawy. Zamówiłem 4 cewki i świece (deklarowana dostępność oraz "Wysyłka od ręki!").
Złożyłem zamówienie we wtorek 29 kwietnia o godzinie 8:39, o godzinie 9:40 zmieniło status na "Kompletowanie", o 16:10 zmieniło status na "Przekazane do wysyłki". Jakaż była moja radość, liczyłem na wysyłkę tego samego dnia i pomyślałem nawet sobie "polski Amazon!"
Niestety nic z tego, paczuszka przeleżała tak sobie nieco ponad 24h - w środę 30.04.2025 o godzinie 16:33 dostałem powiadomienie od DPD, że paczka została nadana....
Zamówiłem u nich pierwszy raz właśnie ze względu na deklarowany szybki czas dostawy, a bardzo na czasie bardzo mi zależało. Podsumowując, zależy Ci na czasie to nie daj się nabrać na puste obietnice. Kup w IC (owszem nieco drożej lecz logistyka działa perfekcyjne) lub przejdź się do sklepu :)

Resposta da iParts.pl
Zamówienie poszło w środę mamy sobotę a paczki jak nie ma tak nie ma … Dramat

Resposta da iParts.pl
Oddałem turbinę Garett do reklamacji która po przejechaniu 12000 km zaczęła puszczać olej i mocno "gwizdała" oczywiście nie uznali reklamacji obwiniając wadliwe smarowanie, nie mając wyjścia zdecydowałem się na naprawę u nich. Naprawiona turbina została założona do samochodu - niestety okazała się wadliwa:
"Po odpaleniu silnika oraz rozgrzaniu do właściwej temp. pracy (ok. 15 min) stwierdzono brak ciśnienia doładowania. Po przegazowaniu do ok. 2500 obr/min. silnik pobrał olej do układu dolotowego i dalej do układu wydechowego, co świadczy o nieszczelności turbiny w układzie olejowym. Silnik nie ma mocy ( brak doładowania )."
Od kilku dni próbuje się skontaktować z firmą - bezskutecznie. Prosiłem o testy z naprawy turbiny - nie udzielają takich informacji.
Generalnie dramat - absolutnie nie polecam współpracy z tą firmą.

Resposta da iParts.pl
Nie zamawiajcie w tym sklepie. To są oszuści zamówiłem tam amortyzator pneumatyczny po roku przestał działać. Próbowali mi w mówić że to wina warsztatu który wymieniał. Tylko nikt z nie nie przypuszczał, że wymieniłem to warsztacie mercedesa i od razu powiedzieli mi że to wina ich wadliwych części. Na ich częściach nawet nie zrobiłem 10 tys km. Ponad 2 miesiące czekam na całkowite rozstrzygnięcie reklamacji. Porażka.

Resposta da iParts.pl
Zamówione części bardzo dobrej jakości,jak to mówią od koloru do wyboru, zamówienie złożone we wtorek rano,dostarczone środa po południu.

Resposta da iParts.pl
Pełen profesjonalizm miła obsługa i szybka dostawa polecam

Resposta da iParts.pl
I just got off the phone with a person name James at ipart over a return part.
Its about the rear bumper about i've order back on 2/4/25
was return to them just yesterday, here are the issues.
1. I ordered rear bumper with no trailer hitch opening.
even on their invoice indicates w/o hitch opening.
2 upon opening the package ( following day)noticed they have sent the wrong part - with opening for hitch.
i called them back and notified them wrong part was sent but they didnt have the correct part was given a fef number of # 91xxx. and wad agreed with their employ that they will apply toward credit and part will be pick up when and with my next order.
3. On their invoice there are no due date for return part policy
4. on their invoice 20% restocking fee is required but according to"JAMES" he was going to deduct $95.00 from $249.00 i 've paid. ???????
Based on what? his anger gauge????
5.It even gets better. When i argued my point, He applied "Im not gonna refund you anything , come and pick up your part" ??????? .
I have better things to do than argue over 250.00 and take time to write this but i thought someone has to teach this bully a lesson . I will see you in court James

Resposta da iParts.pl
Zamówiłem drążek kierowniczy po numerach OE, dodatkowo, w opisie produktu deklarowana była zgodność z moim modelem, rocznikiem i silnikiem. Produkt nie pasował, muszę odesłać go na swój koszt i zapłacić po raz trzeci za kuriera, aby zamówić inną (może) pasującą część.
Bardzo nie w porządku, że to klient musi płacić za błędy sprzedającego, Już więcej tutaj nie zamówię.

Resposta da iParts.pl
Nie polecam sklepu!!!!!! Konsultant odbierający telefon jakby od niechcenia, może przychodzi do pracy za karę. Podczas składania zamówienia przy darmowej dostawie z opcją płatności przy dostawie, pomimo tego że opcja jest bezpłatna, to podczas finalizacji zamówienia z automatu doliczają płatność za pobraniem. Opisałem to podczas składania zamówienia w pozycji uwagi do zamówienia, ale najwidoczniej mają to głęboko w ...... Wiem, że 6,00 zł to nie dużo, ale razy ilość klientów robi pokaźną sumę. Nie polecam i tyle.

Resposta da iParts.pl
Nie wiem skąd pozytywne opinie na temat tego sklepu! Nie szanują klienta, sprzedają wadliwy towar, na swoja obronę wymyślają bajki bez pokrycia, przy próbie 'dogadania się' bawią się w 'głuchy telefon'...

Nie polecam sklepu.
Drugi raz zamawiam towar i są problemy.
Za pierwszym razem kompletowali filtry i olej 1,5 tygodnia. Rozumiem gdyby było to nietypowe auto. Jednak jest to grupa VAG ( skoda fabia) do której filtry są dostępne w każdym sklepie motoryzacyjnym od ręki. Ale cóż dałem dla sklepu drugą szansę i to tył błąd.
Za drugim razem
Zamówiłem filtry , olej , korek spustowy. Podobnie jakaś drobnica.
Oczywiście jak przystało na ten marny portal ( iparts) i tym razem zawiedli. Zamówienie niekompletne. Złożona reklamacja i co ? I nic. Sklep nawet nie raczył się ustosunkować. Zero odpowiedzi. Na infolinii odsyłają do formularza reklamacyjnego.
Jednym słowem porażka. !!!
Proszę nie wierzyć w te wszystkie odpowiedzi z ich strony na te komentarze.

Resposta da iParts.pl
Dobre części i dużo zamienników. Do mojego Tipo wszystko pasowało więc polecam

Resposta da iParts.pl
Po przeczytaniu poprzednich negatywnych opini, nie ma co sie rozpisywać. Po złożonej reklamacji na uszkodzoną przesyłkę oraz brak niektórych towarów w przesyłce brak odpowiedzi.

Resposta da iParts.pl
Szybka wysyłka. Ceny w porządku. Da się znaleźć taniej, ale w iParts nie trzeba martwić się, że otrzymamy podróbkę. Towar dobrze zabezpieczony do wysyłki. Świetna wyszukiwarka części do swojego modelu samochodu. Na pewno skorzystam w przyszłości. Polecam!

Resposta da iParts.pl
Super doswaiadczenie pracownicy, szybka wysylka naprawde polecam

Resposta da iParts.pl
Sprawny proces zamawiania czesci z mila i bardzo fachowa pomoca pracownikow. Szybka dostawa oraz brak jakichkolwiek uszkodzen paczki oraz zamowionych czesci.

Resposta da iParts.pl
Od dawna kupuję wszystkie potrzebne części do samochodów w sklepie iParts.pl i jeszcze nigdy się nie zawiodłem. Każda część zawsze idealnie pasowała. Ceny są bezkonkurencyjne i zawsze niższe niż w porównaniu do innych sklepów, z którymi miałem do czynienia. Zazwyczaj wybieram opcję odbioru osobistego, co jest dla mnie bardzo wygodne. Mam pełne zaufanie do tego sklepu - oferowane części są oryginalne i zawsze spełniają moje oczekiwania. Polecam każdemu!

Resposta da iParts.pl
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.