iPhonehuset Avaliações

1.069
O TrustScore é 2 de um total de 5

2,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De klarer ikke sende en faktura, men purringer får de til. "Skal ordne opp i det", men sender inkassokrav istedet. Helt ubrukelig bedrift.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fungerte helt greit Bestillingen var super enkelt og fikk umiddelbart bekreftelse. Eneste ulempe var at jeg måtte vente lenger enn angitt på nettsida, der leverandør oppgav at pakka skulle sende sa... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Denne leverandøren er det vanskelig å samarbeide med. Dårlig informasjon om produktetene og svært lett å bestille feil. Blir det bestilt feil grunnet dårlig informasjonen om produktene er det kunden... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Bestilte mobildekselet og airpodetui. Dekselet var mer klumpete enn forventet. Varene var godt pakket. La inn c/o navn og adresse ved bestilling og navnet ble ikke ført på pakken ved forsendelse.... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de acessórios para Celulares

Escrito pela empresa

Vår ambisjon er å bli det åpenbare valget for folk i Norge som leter etter tilbehør til deres kjære Apple-enhet (iPhone, iPad, Watch og TV). Dette ved å tilby det største utvalget, fleksibel og imøtekommende kundeservice, høykvalitetsprodukter og gode priser.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.069)

4 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kjempebra deksel

Kjempebra deksel. Ene og alene grunnen til at jeg ikke fikk en skramme på min gamle iphone xs max. Ville ikke hatt noe annet deksel!!!!

2 de julho de 2021
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Manglende c/o navn på forsendelse.

La inn c/o navn og adresse ved bestilling og navnet ble ikke ført på pakken ved forsendelse. Pakken ble levert i feil postkasse og posten klarte ikke å spore opp pakken. Dette trekker veldig ned.

2 de julho de 2021

Resposta da iPhonehuset

Hej, vi beklagar verkligen att Posten strulat till det med din order. Har du frågor eller funderingar är det bara att höra av dig till support@iphonehuset.no så ska vi svara dig så fort vi kan!

Jeg fikk feil vare

30 de junho de 2021

Resposta da iPhonehuset

Hej det låter inte bra! Vänligen kontakta oss på support@iphonehuset.no så kan vi felsöka vad som hänt.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kom 1 uke (5 virkedager) seinere enn…

Kom 1 uke (5 virkedager) seinere enn sagt når jeg kjøpte den. Mobilen kom før fra Nerderland.

28 de junho de 2021

Resposta da iPhonehuset

Hej, du lade din order fredag kväll och därför skickades den från oss först på måndag morgon. En leverans mellan Sverige och Norge tar ungefär en uke vilket jag ser att din leverans tagit. Beklagar om det varit otydligt på något sätt!

Har du tips på hur vi kan bli tydligare med våra leveranstider? Vänligen kontakta oss på support@iphonehuset.no

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Deilig- Gjennomføre bestilling med betaling mens produkter er ikke på lager

Når du bestiller varer og setter produkter i handlekurven. De ber deg å gjennomføre betaling for noen produktene som er ikke på lager. Og de viser ikke kunder om det tidlig for man gjennomføre betaling. Plutselig, mens du venter minst ei uka at du mottar varene ingen er på veien. Tar du kontakt med kundeservice, de kommer med unnskyldning at produkterne er tomt fra lageren og du må vente til de mottar og sender til deg.

28 de junho de 2021

Vanskelig å sende retur

Fått defekt vare som jeg prøver å sende i retur, men e-post med returinformasjon som skal komme etter mann har meldt retur på nettsiden deres kommer ikke, selv etter gjentagende forsøk (har sjekket spamfilter)

Heldigvis en rimelig vare så får bare betale slik at det ikke blir inkasso..

26 de junho de 2021
Avaliação não solicitada

Resposta da iPhonehuset

Hej, vi har haft helgdag här i Sverige förra uken så därför har vi inte varit på kontoret på ett par dagar.

Nu när vi är tillbaka efter helgen har vi mottagit ditt returärende och skickat ut informationen till dig, beklagar att det tog en dag extra!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ryddig

Ryddig, god kvalitet, godt utvalg som en ikke finner i vanlige butikker. Jeg er godt fornøyd.

23 de junho de 2021
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Gode produkter og relativt rask…

Gode produkter og relativt rask levering, men jeg mener personlig at en nettbutikk burde ha mer konkurransedyktige priser mot fysisk butikk, men så er ikke tilfelle her. Så produktutvalget av spesifikke produkter var eneste årsak til at mitt valg måtte falle på Iphonehuset.

20 de junho de 2021

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais