iPhonehuset Avaliações

1.069
O TrustScore é 2 de um total de 5

2,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De klarer ikke sende en faktura, men purringer får de til. "Skal ordne opp i det", men sender inkassokrav istedet. Helt ubrukelig bedrift.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fungerte helt greit Bestillingen var super enkelt og fikk umiddelbart bekreftelse. Eneste ulempe var at jeg måtte vente lenger enn angitt på nettsida, der leverandør oppgav at pakka skulle sende sa... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Denne leverandøren er det vanskelig å samarbeide med. Dårlig informasjon om produktetene og svært lett å bestille feil. Blir det bestilt feil grunnet dårlig informasjonen om produktene er det kunden... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Bestilte mobildekselet og airpodetui. Dekselet var mer klumpete enn forventet. Varene var godt pakket. La inn c/o navn og adresse ved bestilling og navnet ble ikke ført på pakken ved forsendelse.... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de acessórios para Celulares

Vår ambisjon er å bli det åpenbare valget for folk i Norge som leter etter tilbehør til deres kjære Apple-enhet (iPhone, iPad, Watch og TV). Dette ved å tilby det største utvalget, fleksibel og imøtekommende kundeservice, høykvalitetsprodukter og gode priser.

Informações de contato

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

1 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

(1.069)

4 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Resposta da iPhonehuset

We really do apologize for the misunderstanding between us. I understand that you feel disappointed and confused. Now that we understand each other we will course we pay for the shipping cost.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dårlig kommunisert at enheten jeg har…

Dårlig kommunisert at enheten jeg har kjøpt ikke virker alene. Man må kjøpe en kommunikasjonsenhet for å få full effekt.

16 de junho de 2021

Resposta da iPhonehuset

Vi tar alltid emot feedback om hur vi kan förbättra butiken och produktsidor.

I dagsläget står det "Passer: iPhone og iPad med 433MHz-brygge" men vi ändrar gärna om du har förslag på förbättring!

Leveringer tok lang tid

Leveringer tok lang tid. Produktet var bra. Men lang leveransetid kan nok få meg til å unngå å bestille ved en senere anledning

16 de junho de 2021

Resposta da iPhonehuset

Vi ber om ursäkt för att leveransen tagit lång tid i ditt fall!

Bring har tyvärr haft stora problem med sändningen som skickades den dagen din order lämnade vårt lager. De hade felsorterat delar av pallen från oss och detta ledde till att vissa ordrar försvann på deras terminal under ett par dagar. Vi beklagar verkligen det inträffade och att Brings felsökningsprocess inte varit snabbare i detta fall!

Hello

Hallo
Jeg bestilte for mer enn to uker siden, og varen kom aldri ...

Resposta da iPhonehuset

Vågar inte riktigt svara på vad som hänt i ditt fall så vänligen kontakta oss på support@iphonehuset.no så kan vi felsöka var ditt paket är.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Å si at pakken er sendt neste dag og…

Å si at pakken er sendt neste dag og den står å venter på posten i 1 uke før den faktisk kommer i transport. 2 uker å vente på en pakke. Den blir for drøy. Dere må skjerpe inn logistikken her. Første og siste gang jeg bestiller noe hos dere.

Resposta da iPhonehuset

Hej, din order skickades från oss morgonen efter att den lades men den första scanningen sker efter att pakken passerat tullen så vi beklagar om det ser ut som om vi inte skickat iväg paketet.

Veldig lang leveringstid.

Resposta da iPhonehuset

Vi beklagar verkligen att leveranstiden varit lång i ditt fall!

Resposta da iPhonehuset

Hej! En orderbekräftelse ska ha skickats till dig i samband med att du lade ordern, beklagar om den inte hittat fram. I efterhand kan du hitta ett kvitto via denna länk: https://www.iphonehuset.no/a4-kvitto-p250.html

Behöver du hjälp att ta fram kvittot är det bara att kontakta oss på support@iphonehuset.no så hjälper vi dig gärna!

Kan ikke brukes.

Kjøpte et deksel for iPhone. knappene på dekselet var feilplassert for telefonen. Helt ubrukelig. Kan ikke justere volum og lyden slår seg av.

Resposta da iPhonehuset

Det låter tyvärr som om du mottagit en defekt vara, beklagar verkligen! Vi har väldigt lite reklamationer på dessa produkter så vänligen kontakta oss på support@iphonehuset.no så kan vi kolla vad som hänt.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har ventet nå i to uker og fortsatt…

Har ventet nå i to uker og fortsatt ikke mottatt min bestilling.

Resposta da iPhonehuset

Alla paket ska nu vara hittade och din order ska levereras i din brevlåda under eftermiddagen eller morgondagen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fryktelig og dårlig oppfølging.

Etter over to uker har dere ennå ikke levert bestillingen til Bring, eller funnet en annen løsning på å sende meg det jeg har bestilt. Tror ikke jeg kommer til å benytte denne butikken flere ganger. Dette holder ikke. :(

Resposta da iPhonehuset

Alla paket ska nu vara hittade och din order ska ha levereras i din brevlåda idag.

1 gang bra, 1 gang dårlig

Har bestilt fra iPhonehuset 2 ganger. Den ene gangen gikk alt fint og med grei leveringstid. Den andre gangen har det gått 2 uker og fortsatt ikke fått varene. iPhonehuset skylder på Bring....

Resposta da iPhonehuset

Alla paket ska nu vara hittade och din order ska levereras i din brevlåda under morgondagen.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Shipped quickly. Still waiting for the products after 2 weeks...

2 weeks ago I've got a message that the shipment was sent. That was very quick, next day from the order.

However, there's no information in the shipment tracking site so far. 2 weeks have gone and no idea when I'm going the get the products I ordered and paid in advance.

Resposta da iPhonehuset

Hi, I'm sorry to hear that your package hasn't arrived yet. I can see that it's returned to us because of "wrong address". Please contact us at support@iphonehuset.no and we will see what went wrong. Sorry for the delay!