Heb online een bestelling geplaats voor een Jellycat en ben zeer tevreden. Enorm snel verzonden en goed verpakt.
I went into this shop on my trip to Amsterdam city centre and I purchased all my gifts there. They have such incredible and fun gift options, the staff were amazing and so tentative to my needs being... Ver mais
Ik heb een product besteld en per ongeluk het verkeerde geleverd gekregen. Dit heb ik per mail aangegeven, hier werd snel op gereageerd en het goede product wordt vervolgens meteen opgestuurd.... Ver mais
Verkeerde artikelen geleverd, even wat moeite om contact te krijgen omdat mail niet aan kwam maar na paar dagen super oplossing. Inmiddels mijn bestelling ontvangen en verkeerd geleverde artikel mag i... Ver mais
Waar staat IT'S A PRESENT! nou eigenlijk voor? Ons idee is dat je voor iedereen – en dan ook écht iedereen – de leukste cadeaus moet vinden in onze winkels! Zo delen alle artikelen uit het diverse assortiment van IT'S A PRESENT! één duidelijk doel; ze moeten origineel zijn. We kopen alleen producten in die wij leuk vinden, waardoor onze collectie bestaat uit een enorm divers aanbod van merken en items van over de hele wereld! Wij struinen menig beurs, stad en internet af om de leukste en meest unieke geschenken te vinden. Zo hopen we dat jij – en jouw zus(je), broer(tje), vader, moeder, oom, tante, neef(je), nicht(je), vriend of vriendin – hét perfecte cadeau vindt in onze cadeauwinkel!
Jacobskerkhof 50, 3511BL, Utrecht, Holanda
Não respondeu a avaliações negativas
Super leuk ingepakt en originele cadeaus. Zo’n zin om ze weg te geven!
Pakket eerst geleverd aan huis, ondanks het naar een ophaalpunt moest. Daarna een mailtje gekregen dat het pakket op het ophaalpunt adres was dat ik heb gegeven. Als ik mijn pakketje traceer ligt het echter in een ander ophaalpunt dat ver van mijn huis ligt, en waar ik helemaal niet om gevraagd heb.

Resposta de IT'S A PRESENT!
Snel geleverd, mooi ingepakt. Blij met mijn gekochte spullen.
Leuk product dat volledig aan de verwachtingen voldeed. Ook de mogelijkheid het in te laten pakken en zelfs een keuze te hebben uit ongeveer 5 soorten papier was helemaal top. Daarbij een snelle levering met goede tijdsaanduiding wanneer ik het product kon verwachten. Een absolute aanrader.
interessante producten. Levering als beschrijft. Maar een van producten van mijn order was helaas defect.
Goede service, snelle levering. Alles was duidelijk. Mooi kadoverpakking kunnen kiezen.
Er was per ongeluk de verkeerde kleur opgestuurd. Werd na 1 mailtje gelijk goed geregeld. Nieuwe kleur kwam dag erna al binnen met een pakbon voor gratis de andere terug te sturen. Top geregeld en mooie kwalitatief goede producten. Heel blij
Altijd een heel snelle en vertrouwde service!
Ik kreeg keurig een mail dat het artikel weer op voorraad was. Zodat ik het kon bestellen voordat het de andere dag online zou komen.
Snelle levering en een mooi degelijk cadeau
Het mooi ingepakte pakje is goed aangekomen! En heel blij mee.

Resposta de IT'S A PRESENT!
Mooi vormgegeven vogelgeluidenhuisje. Het geluid is heel natuurlijk. Ik word er vrolijk van.
Doosje is goed verpakt en direct opgestuurd. Prima!
Snelle service en heel mooi ingepakt met een
Vriendelijke attente notitie erbij wat de inhoud is
Vogelhuisje Zwitscherbox besteld. Snelle levering, goed verpakt. Rustgevende vogelgeluiden bij toiletbezoek. Blij met deze aankoop.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.