Svarer hurtigere end en thai massør der mangler penge! Super hurtigt tilbud og en deal er aftalt inden der er gået 3-5min, men synes tilbuddene kan være lidt lavere end man regner ved "high end" ski... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg havde nogle lidt dyrere skins jeg skulle sælge og havde ikke lyst til at bruge cs.money til udbetaling så blev jeg henvist af en kammerat til iverseninvast.dk så jeg skrev ind og de kiggede p... Ver mais
Utrolig nemt og hurtig betaling! jeg havde et par skins jeg gerne ville af med og ville gerne undgå tradelock, osv på steam så jeg kontaktede Iversen på facebook... en hurtig snak om hvilken skin... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vi er stolte af at være en førende virksomhed inden for det danske CS2 (Counter-Strike2) og rust fællesskab med en imponerende historik på mere end 10.000 vellykkede handler. Siden vores start i 2019 har vi dedikeret os til at gøre handel med skins nemt og sikkert for alle vores kunder. Vores mission er klar - at sætte vores kunder i første prioritet. Vi tror på, at hver enkelt person skal have mulighed for at sælge deres skins uden besvær. Vores dedikerede team arbejder hårdt for at sikre, at vores fællesskab er 100% scamfrit. Vi forstår vigtigheden af tillid i onlinehandel, og derfor stræber vi efter at skabe et miljø, hvor vores brugere kan føle sig trygge og sikre ved hver transaktion. Uanset om du er en erfaren trader eller nybegynder, er du velkommen hos Iversen Invest. Tak fordi du er en del af Iversen Invest! Har du lyst til at sælge dine skins? Kontakt følgende: Markus Iversen - https://www.facebook.com/markusiver Theis Buhl - https://www.facebook.com/TBuhl
Informações de contato
Korsgade 35 2th, 35 2th, 9000, Aalborg, Dinamarca
- iverseninvestaps@gmail.com
- iverseninvest.dk
Sem histórico de pedidos de avaliações
Respondeu a 80% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super god kommunikation
Super god kommunikation. Hurtig og sikker handel. Solgte 2 skins og fik pengene med det samme. Klar i spyttet og nem at handle med. Kan klart anbefales!
God hurtig handel
+rep
mega god at handle med man føler sig sikker og han hjælper og er flink +rep
andbefales
svarer hurtigt, og overførte med det samme god gut
Hurtig og nem handel uden problemer
Hurtig og nem handel uden problemer
Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt - Professionel i kommunikation. ✅️
Bedste sted for salg og køb af skins.
Hvor skal jeg starte? bedste oplevelse til dato. Jeg har både solgt og købt skins hos Iversen Invest og jeg må sige jeg er vild med det. Hele processen er hurtig og 100% sikker, skins kommer hurtig ved køb og pengene kommer hurtig ved salg, det kunne ikke være bedre. 10 out of 10! ikke sidste gang jeg enten handler eller sælger ved Iversen Invest
Hurtig og meget god service
Hurtig og meget god service, samt gode priser.
Anden gang jeg handler med Marcus
Anden gang jeg handler med Marcus, alt gik super smurt, han er den største chef der findes, kan kun anbefale!!!
God hurtig service
Endnu engang en fantastisk oplevelse
Endnu engang en fantastisk oplevelse! Support hele vejen igennem og fantastisk service. Kan klart anbefales.
Hurtig service
Hurtig service ved Iversen ham selv. Chefen har redet huslejen!
Nemt og troværdig handel..
Nemt og troværdig handel... flink og hjælpsom... sendte 115 items og modtog pengene 2 minutter efter
Hurtig og god service meget lige til og en tryg oplevelse.
Effektiv handel
så jeg skrev ind og de kiggede på mine skins og gav mig 2 muligheder for udbetaling om det skulle være 8dage eller straksbetaling.
Hele processen tog 10-15min
Nemt hurtigt og effektivt.
det tog ikke mere end 10 minutter fra…
det tog ikke mere end 10 minutter fra jeg skrev til jeg havde pengene rigtig fin fyr :D
Hurtigt og nem handel.
Alt i alt perfekt og hurtig handel!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.